Νέα

Aίσχος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Ρε ας μου δώσει κάποιος ένα user name + password για να μπώ σε αυτό το site να της απαντήσω εγώ της πουτάνας  :hammer: :hammer:

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Αν δεν το καταλάβατε, πρόκειται για 16χρονα...σιγά τώρα...

sakoulas

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
παντως να πω και εγω την μαλακια μου.
ποσοι απο εσας δεν φερθηκατε σκαρτα σε μια μετρια γκομενα μονο και μονο για να την γαμησετε και μετα να την κανατε αλεκος.
εγω σε μικροτερη ηλικια το ειχα κανει 2-3 φορες....  :idiot:

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Ρε παιδια τι θα κανατε αν σας τυχαινε μια τετοια φάση?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τι μαλακισμένη γυναίκα...Για να ικανοποιήσει τον άθλιο γυναικείο εγω της έκανε μαλακίες...Μπράβο ηλίθια...

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915
Μιλάς απο την πλευρά της γκόμενας ή απο την πλευρά του αγοριού ?

Define !

Απο τη μερια της γκομενας, γιατι ειχα μια αναλογη περιπτωση και τρομαξα να της αλλαξω τα μυαλα.
Ασχετα με το τι εκανε μετα το μικρο. Εγω παντως δεν το πειραξα. Δεν μπορεσα.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Τίποτα δεν είναι πιο ηθικό και σωστό απο την αλήθεια, όσο και αν αυτή είναι πικρή ή δημιουργεί στεναχώριες.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ρε ας μου δώσει κάποιος ένα user name + password για να μπώ σε αυτό το site να της απαντήσω εγώ της πουτάνας  :hammer: :hammer:

Μην ανησυχείς, θα έρθουν αυτές σε μας για να πάρουν  :thefinge:

Δεν αντέχουν στη σκέψη ότι οι άντρες τις φτύνουν και προτιμούν τις πόρνες οπότε θα έρθουν να μας τα πρήξουν. Δυσκολεύονται όμως να κάνουν register γιατί τους φαίνεται πολύπλοκο  :uglystupid:

JohnKal

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2005
Like
20
Πόντοι
1
18/09/2006 16:34:17
PsyCho :
όντως είναι σούπερ!χαχαχαχα!

18/09/2006 12:06:19
araXne :
Στα bourdela.com φανατικά! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

:thefinge: :thefinge:

Ειδικά αυτό κορυφή

18/09/2006 21:36:48
araXne :
ρε σεις..στο μπουρδέλα μαθαίνεις φοβερά πράγματα που απασχολούν τους άντρες: πχ αν πρέπει να ξυρίζουν τα @@ τους ή όχι (τι νομίζατε? μόνο στο κόσμο παίζουν αυτές οι ερωτήσεις?)...ή επίσης αν το πετσάκι τους κόβεται μόνο του ή το κόβει ο γιατρός! ΧΑΧΑΧ! Επίσης..θα βρείτε crash test για πουτάνες--ανάλογα με την εξειδίκευση (η καλύτερη σε πρωκτικό/στοματικό κλπ κλπ). Χάνετε όσες δε μπαίνετε πραγματικα. Είναι το αντίστοιχο του κόσμο, για άντρες!

:grin:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
"19/09/2006 21:59:56
high_voltage. : 
Miss eve! Tous poutanaraious den einai na tous pairneis sta sovara gia na mou sugxizesai kiolas! einai gia polla gelia oi tupoi pantos! Ekei einai kai o poluagaphmenos mas duracell kai polloi alloi!"

"19/09/2006 08:49:49
Miss_Eve : 
Αχ καλέ θέλω να ρθω! Έχω κάνει μάλιστα μια απόπειρα, αλλά με δυσκολεύει λίγο!! Εκτός από το Κόσμο έχω κάνει register και παρακολουθώ (αλλά μόνο στο ένα από τα δύο γράφω) άλλα δύο φόρα, αυτό της Μάρας και το αβάφτιστο (art of wise). Στους πο*ταναραίους πάλι, όποτε μπαίνω, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι από τις βλακείες που διαβάζω. Αφού ορισμένες φορές, λέω δόξα τω Γιαραμπή, που έχω γκόμενο, πατέρα κι αδερφό και βεβαιώνομαι καθημερινά οτι δεν ε;iναι όλοι οι άντρες ΈΤΣΙ. Thank God...."

ρε πουστη μου πατερας, γκομενος και αδερφος και της βγηκανε και οι τρεις πουστηδες και δοξαζει τον Γιαραμπη...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Η απογοήτευση θα είναι όταν συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας , ο αδελφός και ο γκόμενος (για να μην πω και ο παππούς και ο σκύλος)μπαίνουν στο σάιτ για να διάγουν το ευγενές βίζιτα - search..

Υ.Γ. Και για να ενισχύουμε την πεποίθηση τους περί δικιάς μας άγνοιας, ποιος στον Δία είναι ο Γιαραμπής??????

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
μεταξυ μας fk....καποιος απο τους 3 (παντως οχι ο σκυλος) ειναι ο gayboy!!!  :))) :))) :))) :))) :)))

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
:)))  :)))  :)))  :)))
Σωστόοοος..

Παρένθεση , ο gayboy άρχισε να συμμετέχει ενεργά και σε άλλα thread.

Πόσταρε περήφανα, με την γλαφυρότητα ενός δημοσιογράφου που έχει κερδίσει (το) "Πουλί"τζερ, στο thread για το Sex and the City. Κι εις ανώτερα κοπέλα μου. Περιμένουμε τις απόψεις σου και για την θητεία!!!

Επισκέπτης
Καλά κάνω και τις φουσκώνω στον πούτσο και μετά κάνω τον μάγο .....

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
παντως να πω και εγω την μαλακια μου.
ποσοι απο εσας δεν φερθηκατε σκαρτα σε μια μετρια γκομενα μονο και μονο για να την γαμησετε και μετα να την κανατε αλεκος.
εγω σε μικροτερη ηλικια το ειχα κανει 2-3 φορες....   :idiot:

Θες να πεις οτι γάμησες και έγινες David Coperfield.... :)))

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό το "bourdela.com vs Cosmopolitan" μου φαίνεται πολύ σουρεαλιστικό. :cheesy:

cheetah

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε πούστη έχετε πράγματι τρομερή πλάκα! Μ'αρέσει που και καλά μπαίνετε στο κόσμο να σπάσετε πλάκα, αλλά στην πραγματικότητα κάποιοι από σας ψάχνουν να βρουν τι νούμερο στρινγκάκι θα πάρουν ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom