Δε μου λες......η ελας απο που παιρνει διαταγες?
Απο τους προδοτες πολιτικους.
Οποτε μην λες οτι δεν τους αφηνουν?
Και οχι μονο αυτο αλλα οποιος αποκαλυψει κατι επειδη ειναι πατριωτης και φερθει σωστα θα τον φαει η μαρμαγκα κοινως.
Αλβανοι ουτσεκαδες εχουν βαρυ οπλισμο και κυκλοφορουν ανενοχλητοι μεσα στην πολη και οι προδοτες ψηφισαν ακομα και το σπρει πιπεριου και την οποιαδηποτε οπλοφορια απο Ελληνα ως βαρυ ποινικο αδικημα.
Λοιπον μη μας λες μαλακιες τωρα τα παραμυθακια αλλου.
Παει αυτο.
Δευτερον:
Γατι τωρα δεν εχει οπλο ο καθε ψυχακιας πιθηκος λαθρομεταναστης εγκληματιας?
Εκτος και αν θεωρεις τους Ελληνες ψυχακηδες.
ο καθενας εχει την αποψη του...για να επιμενεις θα εχεις ακραδαντα στοιχεια περι αυτου...εγω δεν πιστευω σε ιστοριες συνομοσιας (κοινως μπουρδες)...ουτε μπορω να σ ακουλουθησω στις "λογικες" σου...αν εχεις σοβαρα στοιχεια να πας να τα καταγγείλεις σ εναν εισαγγελεα...γιατι απο θεωριες κι απο λογια ολοι λεμε οτι θελουμε...
η ελας οφειλω να ομολογησω, οτι στην παταξη του εγκληματος εχει επιφερει πολλες επιτυχιες...κι αυτον τον ψυχακια ειναι θεμα χρονου να τον πιασει, ή μηπως αμφιβαλεις οτι δεν εχει την προθεση και να τον πιασει ;)
για το δευτερο δεν μπορω να ξερω αν ολοι οι ξενοι εν ελλαδι εχουν απο ενα οπλο, αν εχεις και παλι εσυ στοιχεια αναμενουμε να μας τα παραθεσεις...
αν και δεν μ αρεσουν οι γενικευσεις, θα πω αυτο που εμπειρικως εχω διαπιστωσει...οι ελληνες ειναι οξυθυμος λαος, αλλα το καλο ειναι οτι δεν ξεφευγουν απ τα ορια και δεν φτανουν στα ακρα σε γενικες γραμμες...σε επιπεδο εγκληματικοτητας (γενικα δολοφονιων, αψυχολογητων μαζικων δολοφονιων, κατα συρροη δολοφονων κτλ...), οπως συμβαινει για παραδειγμα στην αμερικη ή σε χωρες της λατινικης (μεξικο) απεχουμε ετη φωτος, πραγμα που με ευχαριστει ιδιαιτερως και ελπιζω να παραμεινουμε σ αυτα τα επιπεδα αλλα κι να παμε σε ακομα καλυτερα...παρολα αυτα ειναι γεγονος οτι η εγκληματικοτητα, ιδιαιτερα τα χρονια της κρισης παρουσιαζει μια ανοδο...ανοδο ομως παρουσιαζουν (κι απο στοιχεια της ελας) και οι επιτυχιες της σε συλλήψεις και διελευκανση υποθεσεων...το θεμα βεβαια ειναι να μην φτανουμε καθολου στο εγκλημα...
οι ψυχασθενειες (και το εγκλημα φυσικα) δεν γνωριζουν εθνικοτητες...ολοι εχουν μεσα τους εναν εν δυναμει ψυχακια...;) αλλα τι σου λεω τωρα...