Νέα

Αιματηρή επίθεση στο Μικρολίμανο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thourios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Δε μου λες......η ελας απο που παιρνει διαταγες?
Απο τους προδοτες πολιτικους.
Οποτε μην λες οτι δεν τους αφηνουν?

Και οχι μονο αυτο αλλα οποιος αποκαλυψει κατι επειδη ειναι πατριωτης και φερθει σωστα θα τον φαει η μαρμαγκα κοινως.

Αλβανοι ουτσεκαδες εχουν βαρυ οπλισμο και κυκλοφορουν ανενοχλητοι μεσα στην πολη και οι προδοτες ψηφισαν ακομα και το σπρει πιπεριου και την οποιαδηποτε οπλοφορια απο Ελληνα ως βαρυ ποινικο αδικημα.

Λοιπον μη μας λες μαλακιες τωρα τα παραμυθακια αλλου.

Παει αυτο.

Δευτερον:
Γατι τωρα δεν εχει οπλο ο καθε ψυχακιας πιθηκος λαθρομεταναστης εγκληματιας?

Εκτος και αν θεωρεις τους Ελληνες ψυχακηδες.
τυπε,αν σε διαβασει κανεις και εισαι ελληνας,τοτε αυτοματως θα θεωρησει τους ελληνες ψυχακηδες και πιθηκους

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
τυπε,αν σε διαβασει κανεις και εισαι ελληνας,τοτε αυτοματως θα θεωρησει τους ελληνες ψυχακηδες και πιθηκους
αυτά που λέει είναι σωστά. .Εσύ απαντάς με κλισέ χιλιοειπομενα..ανούσιες φιλολογιες.ολοι οι λαοί δεν είναι ίδιοι. .Οι Αλβανοί θέλουν πόδι από εκεί το 80%.μαγαρα είναι τέλεια κ παύλα όπως κι οι αφρικανοι Αφγανιστάν όλα τα φρουτα αυτα

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
αυτά που λέει είναι σωστά. .Εσύ απαντάς με κλισέ χιλιοειπομενα..ανούσιες φιλολογιες.ολοι οι λαοί δεν είναι ίδιοι. .Οι Αλβανοί θέλουν πόδι από εκεί το 80%.μαγαρα είναι τέλεια κ παύλα όπως κι οι αφρικανοι Αφγανιστάν όλα τα φρουτα αυτα
κι εσυ ψυχακιας τυπε;ειμαι υπερ της οπλοφοριας αλλα τωρα που σας διαβαζω θα το σκεφτω λιγο καλυτερα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

γιατι δεν ειναι?
και ψευτομαγκες και γαμιαδες μονο θεομουνων  πανω απο ολα  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
γιατι δεν ειναι?
και ψευτομαγκες και γαμιαδες μονο θεομουνων  πανω απο ολα  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: θα μας τρελανουν αυτοι...αρχισαν με τους εβραιους και να δεις που θα καταληξουν στους νεφελιμ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• nwntas el.JPG
    nwntas el.JPG
    75,3 KB · Εμφανίσεις: 26

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
ειναι τυποι  :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
:2funny: θα μας τρελανουν αυτοι...αρχισαν με τους εβραιους και να δεις που θα καταληξουν στους νεφελιμ
Καλα εσυ πηγαινε στον σορο να παρεις χαρτηλικι και ασε τις συκοφαντιες.
Το μυαλο σου δε φαινεται να δουλευει και καθολου.....

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
Καλα εσυ πηγαινε στον σορο να παρεις χαρτηλικι και ασε τις συκοφαντιες.
Το μυαλο σου δε φαινεται να δουλευει και καθολου.....
χαιρομαι που το δικο σου δουλευει και για το δικο μου.εχεις τηλεφωνακι του σωρος τυπε μου;μηπως εχεις και μοναδες γτ δεν εχω καρτα;

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
κι εσυ ψυχακιας τυπε;ειμαι υπερ της οπλοφοριας αλλα τωρα που σας διαβαζω θα το σκεφτω λιγο καλυτερα
δεν είπα αυτό ελληνοβλακα. .είπα πόδι ολοι οι κόπριτες.ο περιτωματα της κοινωνιας .τωρα.η οπλοφορια απογορευεται..αυστηρά για ολους

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
δεν είπα αυτό ελληνοβλακα. .είπα πόδι ολοι οι κόπριτες.ο περιτωματα της κοινωνιας .τωρα
ναι αλλα λες οτι ο αλλος ο πιθηκος τα λεει ωραια.αρα εχετε την ιδια παθηση ψυχακια μου  :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• xarti.jpg
    xarti.jpg
    19 KB · Εμφανίσεις: 15

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
δεν είπα αυτό ελληνοβλακα. .είπα πόδι ολοι οι κόπριτες.ο περιτωματα της κοινωνιας .τωρα.η οπλοφορια απογορευεται..αυστηρά για ολους

τοτε θα πρεπει να φυγουν οι μισοι και βαλε ελληνες

:grin: :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ναι αλλα λες οτι ο αλλος ο πιθηκος τα λεει ωραια.αρα εχετε την ιδια παθηση ψυχακια μου  :rockon: :rockon: :rockon:
δεν κάνω ψυχογράφημα του καθενός. .το ποστ που ειδα ήταν σωστό. .Εσύ απαντησες αερολογίες κλασικες. .άρα συμφωνώ στο ποστ αυτο. Ποιος κι αν είναι τι..δεν μ ενδιαφερει

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Όποιος θέλει να οπλοφορεί μπορεί να το κάνει είτε το επιτρέπει  είτε το απαγορεύει ο νομός.  Πάρτε τα όπλα σας και βγείτε τσάρκα τι σας χαλάει  :think:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
τοτε θα πρεπει να φυγουν οι μισοι και βαλε ελληνες

:grin: :grin:
αυτοί όσο σαλιγκάρι κι αν ειναι  έχουν δικαιώματα. ..καλώς ή κακώς. ..Οι άλλοι όμως όχι. .ας πάνε αλλού να καρκονογενεσουν νέα κοινωνια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
500
Πόντοι
36
δεν κάνω ψυχογράφημα του καθενός. .το ποστ που ειδα ήταν σωστό. .Εσύ απαντησες αερολογίες κλασικες. .άρα συμφωνώ στο ποστ αυτο. Ποιος κι αν είναι τι..δεν μ ενδιαφερει
σε τι απαντησα με αερολογιες ψυχακια;στο οτι πρεπει να εχουμε το δικαιωμα της αυτοπροστασιας;

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
49
Πόντοι
16
Φορτώσε και προχωρά τι μασας

Stories

Νέο!

Stories