txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 496
ακριβο μουνι ο κωλος τυπε.
το μουνι του μελλοντος τυπε
ακριβο μουνι ο κωλος τυπε.
μουτσο...το ξερουμε ότι θα ηθελες να εισαι στη θεση της τουρκαλαςΤΥΠΕ ΕΙΣΑΙ ΤΥΠΟΣ!!!!!!!!!
να σου γινει μαθημα και να μην γαμας κοπελες εκτος μπουρδελων τυπεΠριν μία βδομάδα έκανα πρωκτικό σεξ με τη κοπέλα μου και ο μαλάκας δεν έβαλα προφυλακτικό......μόνο σάλιο......και τώρα λοιπόν έχω μικρή ενόχληση μπροστά στην ουρήθρα κατά την ούρηση και σε μια μαλακία που ''έριξα '' για τεστάρισμα παρατήρησα μέσα στο σπέρμα 1-2 μικρές σταγόνες αίματος......μπορεί να μου πει κάποιος αν μπορεί να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει πριν πάω σε γιατρό?
φοραει και μαντιλα τυπε?να με κόλλησε αποκλείεται γιατί είναι παρθένα και το κάναμε παραφύση απλά γιατί θέλει να κρατήσει την παρθενιά της...είναι Τουρκάλα.....απλά δεν ξέρω μήπως υπάρχει ούτως ή άλλως κίνδυνος μόλυνσης λόγω του ότι είναι πρωκτός......αν είναι απλά τραυματισμός ουρήθρας τι γίνεται ? περνάει μόνο του? πρέπει να κάνω αποχή από το σεξ? στην ούρηση πάντως δεν βλέπω αίμα....
να σου γινει μαθημα και να μην γαμας κοπελες εκτος μπουρδελων τυπε
τυπε αυτα παθαινεις οταν γαμας ακαποτα γυναικες χωρις αντισωματα σε σμνοπως παντα ατακαδορος
τυπε αυτα παθαινεις οταν γαμας ακαποτα γυναικες χωρις αντισωματα σε σμν
δεν ζοριζοταν δηλαδη τυπετυπε εγω γαμαγα μια φραγκατη ελληνιδα φοιτητρια στην Αγγλια απο κωλο κ ακαποτα...μιλαμε μολις ερχοταν σπιτι μ αρχιζαμε φιλια κτλ και κατευθειαν κωλαρακι....θυμαμαι πριν 3 χρονια αυτη μιλουσε στο φειςμπουκ απο το πισι μου ορθια και γω την καρφωνα στο κωλο απο πισω ακαποτα ..κ ελεγε ε πιο σιγα δν βλεπεις οτι μιλαω?
δεν ζοριζοταν δηλαδη τυπε
δουλεμενη ηταν
Τόσο άσχημος είσαι ή τόσο ξενέρωτος ;τυπε εγω γαμαγα μια φραγκατη ελληνιδα φοιτητρια στην Αγγλια απο κωλο κ ακαποτα...μιλαμε μολις ερχοταν σπιτι μ αρχιζαμε φιλια κτλ και κατευθειαν κωλαρακι....θυμαμαι πριν 3 χρονια αυτη μιλουσε στο φειςμπουκ απο το πισι μου ορθια και γω την καρφωνα στο κωλο απο πισω ακαποτα ..κ ελεγε ε πιο σιγα δν βλεπεις οτι μιλαω?
Τόσο άσχημος είσαι ή τόσο ξενέρωτος ;
τυπε αυτα παθαινεις οταν γαμας ακαποτα γυναικες χωρις αντισωματα σε σμν
αν τις ακολουθουσε δεν θα ειχε αιμα στο σπερμα τυπε :Sτύπε μπορεί να ακολουθεί τις συμβουλές του τύπου Maris
αν τις ακολουθουσε δεν θα ειχε αιμα στο σπερμα τυπε :S
μουτσο...το ξερουμε ότι θα ηθελες να εισαι στη θεση της τουρκαλας
αλλα πουστηδες δεν γαμαμε!!!!
χαχαχα...ρε μουτσο εισαι μορφη...χαρηκες μαλακα;αυτη θα ειναι η μονη χαρα στη ζωη σου.μετα παλι θα πεφτει η φαπα συννεφο καρπαζοεισπρακτορα
ολο μαλακιες εισαι.γι'αυτο δεν σε θελει κανενας ρε κοπανε.ομως οσες μαλακιες και να πεις δεν προκειται να γινεις καλυτερος.παλι μαλακα θα σε λενε
πρεπει να εχεις φαει πολλη κλωτσια και πολλη καρπαζια στη ζωη σου,ε;
παντως βλακα μην κανεις καμια μαλακια και αυτοκτονησεις επειδη η ζωη σου ειναι σκατενια.χρειαζομαστε μαλακες σαν κι εσενα για να γελαμε
και να αυτοκτονησεις ρε ζωο δεν προκειται να λυπηθει κανενας για'σενα
χαχαχα...ρε μουτσο εισαι μορφη...
πουστη σε λεμε και γραφεις δυο παραγράφους....
χαχαχαχαχαχα παμε άλλη μια...μουτσο καριολη!!!!!