Χοντρούλη σου έβαλαν την γραμμή τελικά????Να ανοίξω ένα thread για πεπόνια με προσόντα?
Μας έλειψε η σιλουέτα σου και οι παπαριές για την MU :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Χοντρούλη σου έβαλαν την γραμμή τελικά????Να ανοίξω ένα thread για πεπόνια με προσόντα?
Λες?Το πεπονι ομως δε το σκεφτεσαι....Ξερεις τι μπορει να παθε?
Το πεπονι ομως δε το σκεφτεσαι....Ξερεις τι μπορει να παθε?
Ναι, μετά απο 2 μήνες αναμονής!Χοντρούλη σου έβαλαν την γραμμή τελικά????
Μας έλειψε η σιλουέτα σου και οι παπαριές για την MU :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σορρυ παιδια δεν μπορεσα να το καθυστερησω αλλο τωρα θα τον υποστουμεΝαι, μετά απο 2 μήνες αναμονής!
Κάτσε να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα.... πεπονια θα μας τα κάνει η καριολία :-* :-* :-* :-* :-*σορρυ παιδια δεν μπορεσα να το καθυστερησω αλλο τωρα θα τον υποστουμε
Tην πρώτη τυπική κούπα την σήκωσα!Κάτσε να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα.... πεπονια θα μας τα κάνει η καριολία :-* :-* :-* :-* :-*
θα εχετε τελειωσειΚάτσε να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα.... πεπονια θα μας τα κάνει η καριολία :-* :-* :-* :-* :-*
Θα έχουμε τελειώσει και απο δίπλα....
Λες?
"Άγνωστος επιτέθηκε σε πεπόνι, αφού το βίασε και ξεζούμισε τους χυμούς του τράπηκε σε φυγή! Ο άγνωστος καταζητείται απο τους λαχαναγορίτες!"
Θα επιληφθει του θέματος το "χαμόγελο του πεπονιού"Και αμα το πεπονι ειναι ανηλικο..?
Εδω εχουμε αλλα!
Γεια σε ολους. Διάβασα στο site ότι είναι γαμάτο να γαμάς πεπόνια και είπα να το δοκιμάσω. Το γάμησα για μια ώρα, και ο πούτσος έτσουζε αλλά δεν θεώρησα τπτ κακό. Όταν έχυσα είδα αίμα στο σπέρμα και από τότε έχω κλάσει μέντες. Υπόψη ότι είμαι παρθένος. Μήπως ξεπαρθενιάστηκα με το γαμημένο το πεπόνι και δεν χρειάζεται να ανησυχώ? Εκτός από το αίμα, πονάω αφόρητα, όπως είναι όταν γαμάς για πρώτη φορά.
Βοήθεια μπουρδελιάρηδες!!!
Ρε μάγκες, έχω κλάσει μέντες σας λέω. Αν έχετε να πείτε κάτι χρήσιμο καλώς. Μη με γαμάτε περισσότερο. Είμαι 15, αν πάθω ζημιά από τώρα, την έχω πουτσίσει.
ρε παιδια,ρε μαγκες ΚΑΠΟΙΟΣ mOD,αλλαξτε τον τιτλο plz,θα ξερασουμε,το βλεπουμε φατσα καρτα καθε ανανεωση σελιδας..