Νέα

Αίμα στο σπέρμα!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ventouzes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το πεπονι ομως δε το σκεφτεσαι....Ξερεις τι μπορει να παθε? :2funny: :2funny: :2funny:
Λες?
"Άγνωστος επιτέθηκε σε πεπόνι, αφού το βίασε και ξεζούμισε τους χυμούς του τράπηκε σε φυγή! Ο άγνωστος καταζητείται απο τους λαχαναγορίτες!"

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
σορρυ παιδια δεν μπορεσα να το καθυστερησω αλλο τωρα θα τον υποστουμε :headbang: :headbang: :headbang:
Κάτσε να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα.... πεπονια θα μας τα κάνει η καριολία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-*

Θα έχουμε τελειώσει και απο δίπλα....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κάτσε να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα.... πεπονια θα μας τα κάνει η καριολία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :-* :-* :-* :-* :-*

Θα έχουμε τελειώσει και απο δίπλα....  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
θα εχετε τελειωσει
εμεις ειμαστε ανικητοι  :grin:
το καλο ειναι οτι ασχολειται πιο πολυ με τον αρη ο χοντρος οποτε τον ψιλογλυτωνουμε

Επισκέπτης
Και αμα το πεπονι ειναι ανηλικο..? :2funny:
Εδω εχουμε αλλα!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Σωπαίνετε μπρε, μιαολιά ορμόνη θα του ρίξετε και θα γενεί πιπινάκι Α΄ διαλογής  :boobies: :boobies: :boobies:

kinitos grassadoros

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η μαλακεία πάει σύννεφο.Θα το κάνεις και σε καμμιά κατσίκα όπως πας

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Γεια σε ολους. Διάβασα στο site ότι είναι γαμάτο να γαμάς πεπόνια και είπα να το δοκιμάσω. Το γάμησα για μια ώρα, και ο πούτσος έτσουζε αλλά δεν θεώρησα τπτ κακό. Όταν έχυσα είδα αίμα στο σπέρμα και από τότε έχω κλάσει μέντες. Υπόψη ότι είμαι παρθένος. Μήπως ξεπαρθενιάστηκα με το γαμημένο το πεπόνι και δεν χρειάζεται να ανησυχώ? Εκτός από το αίμα, πονάω αφόρητα, όπως είναι όταν γαμάς για πρώτη φορά.

Βοήθεια μπουρδελιάρηδες!!!

Μαλλον ψυχολογο θες η ψυχιατρο :jerking: :jerking: :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ρε παιδια,ρε μαγκες ΚΑΠΟΙΟΣ mOD,αλλαξτε τον τιτλο plz,θα ξερασουμε,το βλεπουμε φατσα καρτα καθε ανανεωση σελιδας..

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Ρε μάγκες, έχω κλάσει μέντες σας λέω. Αν έχετε να πείτε κάτι χρήσιμο καλώς. Μη με γαμάτε περισσότερο. Είμαι 15, αν πάθω ζημιά από τώρα, την έχω πουτσίσει.

Αν είσαι 15 το σαιτ απευθύνεται σε ενήλικα άτομα σε 3 χρόνια τα ξαναλέμε όταν ελλατώσεις και το χόμπι σου.

fan_club_pitsi

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Προφανώς είσαι από χωριό και το πεπόνι το προφέρετε "πιπονι".
Εσύ κατάλαβες "πιπώνει" και έπραξες αναλόγως.
Τελικά το πιπόνι στην ματώνει.

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Αυτο που δεν καταλαβαινω εγω ειναι γιατι ο καθε πικραμενος απευθυνει κληση για βοηθεια εδω και οχι σε καποιον ειδικο (ιατρο).

Δεν το λεω διοτι ενοχλουμε να διαβαζω τετοιες μαλακιες - ισα ισα που εχει πλακα - αλλα κανεις δεν λυνει το προβλημα του ετσι..

Και μερικες συμβουλες για τον μικρο μας φιλο..

1. Μην γαμεις τιποτα απο το ψυγειο, ουτε μπριζολα ουτε πεπονι ουτε λεμονι ουτε μαργαρινη ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ οχι - προσεξε το αυτο- ΟΧΙ καυτερες πιπεριες

2. Πηγαινε σε ενα γιατρο!! Αν εισαι ικανος να γαμεις πεπονια πρεπει να εισαι ικανος να πας και σε γιατρο χωρις τη μαμακα σου
:tickedoff:
3.α Σηκω απο τον υπολογιστη τωρα

3.β Βγες στις πλατειες,καφετεριες,πολυσινεμαδες κλπ

3.γ Ζαχαρωσε καμια πιτσιρικα και ασε τα ζαρζαβατικα

ΑΝΤΕ με τον καθε χαμηλονοημοντα πικραμενο!!!!! Get a life ΡΕΕΕΕΕΕΕ

:uglystupid:...ακου [size=20pt][size=10pt]πεπονι[/size][/size] :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom