Νέα

Αίμα στο σπέρμα!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ventouzes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παντως απο φαντασια μερικοι ειναι πληρεις

Επισκέπτης
Αυτό που έχεις λέγετε προστατίτιδα.
Η πιθο συνηθισμένη λοίμωξη των πολυγαμικών όντων...
Κάποιο μικρόβιο έχει μπεί από την ουρήθρα και έχει κάνει λοίμωξη στον προστάτη σου.
Θα πάρεις για 4 εβδομάδες αντιβίωση (κινολόνη) κατα προτίμηση το Ciproxin. Πρωί, βράδυ ένα χαπάκι.12ωρη δράση. Θα χρειαστείς περίπου 6 κουτία, άρα πήγαινε να στα γράψουν σε όποιο ταμείο ανείκεις γιατι έχει 20ευρώ το κουτί.
Καλό είναι να πάς και σε ένα ουρολόγο, ο οποίος θα σε στείλει για μια εξέταση ούρων, και... δυστηχώς θα σου πεί να κάνει και μια δακτυλική εξέταση (κολοδάκτυλο). Θέλει λίγο κουράγιο. 30 δευερόλεπτα είναι θα περάσουν.
Μήν αγχώνεσαι, δεν είναι κάτι τρελό.  Δεν θα τρώς καυτερά και ντομάτα. Επίσης μπορεί να σου πεί να μην κάνεις σεξ, ούτε μόνος σου, για ένα μήνα. Γι' αυτό είναι διχασμένη η ιατρική κοινότητα αν είναι σωστό.

Οπως ακριβως  τα λεει ο συναγωνιστης ειναι, εχει δικιο οσον αφορα το ιατρικο κομματι.

Επισκέπτης
Απορώ πως υπάρχουν τόσοι γαμιάδες εδώ μέσα και κανένας δεν ξέρει τι έχει ο φίλος μας. Μάλλον φαντάζονται οτι γαμάνε και το μ΄νο που ξέρουν είναι να κάνουν πλακίτσα.
Φίλε χαλάρωσε.
Αυτό που έχεις λέγετε προστατίτιδα.
Η πιθο συνηθισμένη λοίμωξη των πολυγαμικών όντων...
Κάποιο μικρόβιο έχει μπεί από την ουρήθρα και έχει κάνει λοίμωξη στον προστάτη σου.
Θα πάρεις για 4 εβδομάδες αντιβίωση (κινολόνη) κατα προτίμηση το Ciproxin. Πρωί, βράδυ ένα χαπάκι.12ωρη δράση. Θα χρειαστείς περίπου 6 κουτία, άρα πήγαινε να στα γράψουν σε όποιο ταμείο ανείκεις γιατι έχει 20ευρώ το κουτί.
Καλό είναι να πάς και σε ένα ουρολόγο, ο οποίος θα σε στείλει για μια εξέταση ούρων, και... δυστηχώς θα σου πεί να κάνει και μια δακτυλική εξέταση (κολοδάκτυλο). Θέλει λίγο κουράγιο. 30 δευερόλεπτα είναι θα περάσουν.
Μήν αγχώνεσαι, δεν είναι κάτι τρελό.  Δεν θα τρώς καυτερά και ντομάτα. Επίσης μπορεί να σου πεί να μην κάνεις σεξ, ούτε μόνος σου, για ένα μήνα. Γι' αυτό είναι διχασμένη η ιατρική κοινότητα αν είναι σωστό.
Aν είσαι γιατρός σκίσε το δίπλωμα σου και άλλαξε δουλειά! Αν δεν είσαι σταμάτα να ψάχνεις στο google και να γράφεις παπαριές!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δυστηχώς ή ευτυχώς η φύση δεν μας έκανε ερμαφρίδα να την βρίσκουμε και μόνη.
Οπότε όταν αναφέρω "σεξ μόνος σου" ενοούμε την λεγόμενη και τόσο διαδεδομένη "μαλακία".
Επίσης αποφεύγεται ο "πεοθυλασμός" κοινώς "πίπα"
γιατρέ μου το "σεξ μόνος σου" και η λεγόμενη και τόσο διαδεδομένη "μαλακία" έχει λέξη στα ελληνικά και λέγεται αυνανισμός.

πάντως είτε με εισαγωγικά είτε χωρίς σεξ μόνος σου ΔΕΝ μπορείς να κάνεις.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aν είσαι γιατρός σκίσε το δίπλωμα σου και άλλαξε δουλειά! Αν δεν είσαι σταμάτα να ψάχνεις στο google και να γράφεις παπαριές!
ταράτσα μου σέλω να κάνω σεξ μόνος μου και μαζί σου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Για το καλό του πουλιού σου σε ουρολόγο...

Για το καλό του μυαλού σου σε νευροψυχίατρο...

Για το καλό του forum, διέγραψε τον κλωνο-λογαριασμό σου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οπως ακριβως  τα λεει ο συναγωνιστης ειναι, εχει δικιο οσον αφορα το ιατρικο κομματι.
λαλακουλάκη.
εγώ δεν είχα παλλικάρι μου προστατίτιδα.
Ενα σπασμένο αγγείο είχα.............
Διαγνώσεις εκ του μακρόθεν δε γίνονται.
Η υγεία και η διάγνωση ασθενειών δεν είναι ωροσκόπιο.
και τα φάρμακα δεν είναι σοκολάτες που τα παίρνουμε απ το περίπτερο...........επειδή κάποιος .... μας είπε ότι έχουν ωραία γεύση.......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να ευχαριστήσω θερμά τη δωρήτρια καθώς από την πρώτη μου επίσκεψη στο μπουρδέλα τελεία κομ είμαι ερωτευμένος με το αβατάρ του.......
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
λαλακουλάκη.
εγώ δεν είχα παλλικάρι μου προστατίτιδα.
Ενα σπασμένο αγγείο είχα.............
Διαγνώσεις εκ του μακρόθεν δε γίνονται.
Η υγεία και η διάγνωση ασθενειών δεν είναι ωροσκόπιο.
και τα φάρμακα δεν είναι σοκολάτες που τα παίρνουμε απ το περίπτερο...........επειδή κάποιος .... μας είπε ότι έχουν ωραία γεύση.......

Το ξερω και εννοειτε οτι συμφωνω μαζι σου ρε περσονα, απλα με βαση τα συμπτωματα το πιο πιθανο ειναι να εχει  99% ηπια προστατιτιδα και 1% καποιο σπασμενο αγγειο.Βαση περιστατικων αυτο συμβαινει συνηθως.Αυτο ηθελα να πω εγω και δε το το σηζηταω οτι πρεπει να παει στο γιατρο να τον εξετασει απο κοντα τον πεπονογαμη..  :2funny: :2funny:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
α και μια παρακληση προς ολους τους γιατρους εδω μεσα η τους ειδικους που στελνουν σε γιατρους
αν δεν ξερετε μην μιλατε το παλληκαρι δεν χρειαζεται γιατρο
γεωπονο θελει
λιγο απο αυτο
www.imageshack.gr/view.php?file=bj8lem850bdy5y015s9h.jpg] [/URL]
και να διαβασει καλα αυτο
www.imageshack.gr/view.php?file=zaw9mxz50yirg02qb382.jpg] [/URL]

Επισκέπτης
α και μια παρακληση προς ολους τους γιατρους εδω μεσα η τους ειδικους που στελνουν σε γιατρους
αν δεν ξερετε μην μιλατε το παλληκαρι δεν χρειαζεται γιατρο
γεωπονο θελει
λιγο απο αυτο
www.imageshack.gr/view.php?file=bj8lem850bdy5y015s9h.jpg] [/URL]
και να διαβασει καλα αυτο
www.imageshack.gr/view.php?file=zaw9mxz50yirg02qb382.jpg] [/URL]
Τα ξέρεις απο προσωπική εμπειρία?

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Το ξερω και εννοειτε οτι συμφωνω μαζι σου ρε περσονα, απλα με βαση τα συμπτωματα το πιο πιθανο ειναι να εχει  99% ηπια προστατιτιδα και 1% καποιο σπασμενο αγγειο.Βαση περιστατικων αυτο συμβαινει συνηθως.Αυτο ηθελα να πω εγω και δε το το σηζηταω οτι πρεπει να παει στο γιατρο να τον εξετασει απο κοντα τον πεπονογαμη..  :2funny: :2funny:

ερε τι επαθε ο ανθρωπος απο ενα πεπονι. θα του βγει η αρρωστια στην φορα

Επισκέπτης
Να ανοίξω ένα thread για πεπόνια με προσόντα? :grin:
Melao.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom