Επισκέπτης
παντως απο φαντασια μερικοι ειναι πληρεις
Αυτό που έχεις λέγετε προστατίτιδα.
Η πιθο συνηθισμένη λοίμωξη των πολυγαμικών όντων...
Κάποιο μικρόβιο έχει μπεί από την ουρήθρα και έχει κάνει λοίμωξη στον προστάτη σου.
Θα πάρεις για 4 εβδομάδες αντιβίωση (κινολόνη) κατα προτίμηση το Ciproxin. Πρωί, βράδυ ένα χαπάκι.12ωρη δράση. Θα χρειαστείς περίπου 6 κουτία, άρα πήγαινε να στα γράψουν σε όποιο ταμείο ανείκεις γιατι έχει 20ευρώ το κουτί.
Καλό είναι να πάς και σε ένα ουρολόγο, ο οποίος θα σε στείλει για μια εξέταση ούρων, και... δυστηχώς θα σου πεί να κάνει και μια δακτυλική εξέταση (κολοδάκτυλο). Θέλει λίγο κουράγιο. 30 δευερόλεπτα είναι θα περάσουν.
Μήν αγχώνεσαι, δεν είναι κάτι τρελό. Δεν θα τρώς καυτερά και ντομάτα. Επίσης μπορεί να σου πεί να μην κάνεις σεξ, ούτε μόνος σου, για ένα μήνα. Γι' αυτό είναι διχασμένη η ιατρική κοινότητα αν είναι σωστό.
Aν είσαι γιατρός σκίσε το δίπλωμα σου και άλλαξε δουλειά! Αν δεν είσαι σταμάτα να ψάχνεις στο google και να γράφεις παπαριές!Απορώ πως υπάρχουν τόσοι γαμιάδες εδώ μέσα και κανένας δεν ξέρει τι έχει ο φίλος μας. Μάλλον φαντάζονται οτι γαμάνε και το μ΄νο που ξέρουν είναι να κάνουν πλακίτσα.
Φίλε χαλάρωσε.
Αυτό που έχεις λέγετε προστατίτιδα.
Η πιθο συνηθισμένη λοίμωξη των πολυγαμικών όντων...
Κάποιο μικρόβιο έχει μπεί από την ουρήθρα και έχει κάνει λοίμωξη στον προστάτη σου.
Θα πάρεις για 4 εβδομάδες αντιβίωση (κινολόνη) κατα προτίμηση το Ciproxin. Πρωί, βράδυ ένα χαπάκι.12ωρη δράση. Θα χρειαστείς περίπου 6 κουτία, άρα πήγαινε να στα γράψουν σε όποιο ταμείο ανείκεις γιατι έχει 20ευρώ το κουτί.
Καλό είναι να πάς και σε ένα ουρολόγο, ο οποίος θα σε στείλει για μια εξέταση ούρων, και... δυστηχώς θα σου πεί να κάνει και μια δακτυλική εξέταση (κολοδάκτυλο). Θέλει λίγο κουράγιο. 30 δευερόλεπτα είναι θα περάσουν.
Μήν αγχώνεσαι, δεν είναι κάτι τρελό. Δεν θα τρώς καυτερά και ντομάτα. Επίσης μπορεί να σου πεί να μην κάνεις σεξ, ούτε μόνος σου, για ένα μήνα. Γι' αυτό είναι διχασμένη η ιατρική κοινότητα αν είναι σωστό.
γιατρέ μου το "σεξ μόνος σου" και η λεγόμενη και τόσο διαδεδομένη "μαλακία" έχει λέξη στα ελληνικά και λέγεται αυνανισμός.Δυστηχώς ή ευτυχώς η φύση δεν μας έκανε ερμαφρίδα να την βρίσκουμε και μόνη.
Οπότε όταν αναφέρω "σεξ μόνος σου" ενοούμε την λεγόμενη και τόσο διαδεδομένη "μαλακία".
Επίσης αποφεύγεται ο "πεοθυλασμός" κοινώς "πίπα"
ταράτσα μου σέλω να κάνω σεξ μόνος μου και μαζί σου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Aν είσαι γιατρός σκίσε το δίπλωμα σου και άλλαξε δουλειά! Αν δεν είσαι σταμάτα να ψάχνεις στο google και να γράφεις παπαριές!
μαλλον ειναι και γνωστη σουMπάμια? ή πολλή απελπισμένη θα ήταν ή θα είχε συνηθίσει σε μπάμιες και δεν θα ήξερε ότι υπάρχουν και μεγαλύτερα!
λαλακουλάκη.Οπως ακριβως τα λεει ο συναγωνιστης ειναι, εχει δικιο οσον αφορα το ιατρικο κομματι.
Κάνε μόνος σου, μόλις τελείωσα με τον doriti και με κούρασε ο πούστης!ταράτσα μου σέλω να κάνω σεξ μόνος μου και μαζί σου.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μιά γκόμενα σου μου το είπε και από εκεί το εμπνέυστηκα!μαλλον ειναι και γνωστη σου
Που να σου κάνει και πίπα η δωρήτρια!να ευχαριστήσω θερμά τη δωρήτρια καθώς από την πρώτη μου επίσκεψη στο μπουρδέλα τελεία κομ είμαι ερωτευμένος με το αβατάρ του.......
λαλακουλάκη.
εγώ δεν είχα παλλικάρι μου προστατίτιδα.
Ενα σπασμένο αγγείο είχα.............
Διαγνώσεις εκ του μακρόθεν δε γίνονται.
Η υγεία και η διάγνωση ασθενειών δεν είναι ωροσκόπιο.
και τα φάρμακα δεν είναι σοκολάτες που τα παίρνουμε απ το περίπτερο...........επειδή κάποιος .... μας είπε ότι έχουν ωραία γεύση.......
δεν μαμαω στρακια και κυριως ανορεκτικαΠου να σου κάνει και πίπα η δωρήτρια!
Θα τα δεις όλα!
Τα ξέρεις απο προσωπική εμπειρία?α και μια παρακληση προς ολους τους γιατρους εδω μεσα η τους ειδικους που στελνουν σε γιατρους
αν δεν ξερετε μην μιλατε το παλληκαρι δεν χρειαζεται γιατρο
γεωπονο θελει
λιγο απο αυτο
www.imageshack.gr/view.php?file=bj8lem850bdy5y015s9h.jpg] [/URL]
και να διαβασει καλα αυτο
www.imageshack.gr/view.php?file=zaw9mxz50yirg02qb382.jpg] [/URL]
Το ξερω και εννοειτε οτι συμφωνω μαζι σου ρε περσονα, απλα με βαση τα συμπτωματα το πιο πιθανο ειναι να εχει 99% ηπια προστατιτιδα και 1% καποιο σπασμενο αγγειο.Βαση περιστατικων αυτο συμβαινει συνηθως.Αυτο ηθελα να πω εγω και δε το το σηζηταω οτι πρεπει να παει στο γιατρο να τον εξετασει απο κοντα τον πεπονογαμη..
ερε τι επαθε ο ανθρωπος απο ενα πεπονι. θα του βγει η αρρωστια στην φορα
Να ανοίξω ένα thread για πεπόνια με προσόντα?