Ξεθάβω το θεματάκι διότι έκανα μια αναζήτηση στο site και δεν είδα να έχει γραφτεί κάτι σπουδαίο.
Πηγαίνω χρόνια στο νησί. Είναι αρκετά ωραίο για καμιά βδομάδα το πολύ μιας και έχει να πας και μια μέρα Αγκίστρι και στη Μονή.
Όσο για περίεργα μπαράκια είχα δει ένα πριν από αρκετα χρόνια μέσα στα στενάκια το οποίο είχαμε υποψιαστεί με φιλαράκια μου τότε ότι έπαιζε κονσομασιόν αλλά δεν ήμασταν και σίγουροι και δεν είχαμε πάει.
Ενα άλλο που τώρα λέγεται Μπάμπης είναι παραλιακό και είναι πλέον εστιατόριο. Εκεί πριν χρόνια το χειμώνα είχε σίγουρα κονσομασιόν μιας και το είχα μάθει από εργάτη που έκανε κάποια μεροκάματα εκεί στην Αίγινα.
Τέλος υπάρχουν και κάποια μαγαζιά στην Αγία Μαρίνα (πίσω πλευρά του νησιού) τουριστικού τύπου, που άνετα το χειμώνα θα μπορούσε να γίνεται παιχνίδι πάλι σαν κονσομασιόν και.... ότι προκύψει. Ένα απο αυτα έχει κόκκινο φωτισμό, ντισκομπάλα και κατα καιρούς όμορφες σερβιτόρες.
Το χειμώνα δεν ξέρω πως την παλεύουν μιας και έχω πάει και αρκετές φορές και χειμώνα στο νησί. Δεν έχω κάτσει ποτέ χειμώνα σε αυτά τα μαγαζιά αλλά και σχεδών ποτέ και το καλοκαίρι.
Αυτό που δεν έχω κάνει είναι να ρωτήσω ταρίφα που αυτοί γνωρίζουν γενικώς τα πάντα. Αλλά και πάλι μπορεί να κινούνται σε κλειστό κύκλο.