Νέα

Άγριος φόνος χθες-ακούσατε κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να είναι ξένος δηλαδή;
Ελληνική μαφία δεν υπάρχει σαν να λέμε;
Η μήπως ο Πάσσαρης π.χ ήταν αλλοδαπός;
και οι χασισοκαλιεργητές των Ζωνιανών αλλοδαποί ήταν?
τσίχλα που έχουν μέσα στο κεφάλι αντί για μυαλό κάτι Ελληνάρες.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φίλε Νίκο φιλοσοφικό το θέμα που έβαλες
όταν εννοείς σωστός πως το εννοείς;
:2funny: :2funny: :2funny:

Αντε να διαφωνήσουμε λιγάκι να ανάψουν  τα αίματα γιατί εδώ μέσα κανένας δεν τσακώνεται και με στεναχωρεί.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Θα ανοιξω καμια μερα ενα θεμα με τιτλο "ποσο κανει 5+5?"

Να δω ποιος θα διαφωνησει με ποιον!!!!
5+5 αλλα 5 κατω απο το τραπεζι(να δω ποιος θα συμφωνησει/διαφωνισει)

Επι του θεματος,αυτο που συνεβη χθες ηταν τραγικο.
Οι Ελληνες μπινελικονωμαστε αγρια σε καποιες φασεις στο δρομο.
Αλλα να τραβηξεις gunι και να τον φας τον αλλον θα πρεπει να εισαι πολλα κιλα loser και μαλακας,μπορει να του εβρισε μανα,πατερα,σπιτι κτλ αλλα να τον΄΄καθαρισεις''εν ψυχρω δειχνει και ποσο αναισθητο ζωαριο εισαι.
Αν τον πιασουν να του γαμανε τα πρεκια μια βδομαδα μερα-νυχτα να ''στρωσει'' και μετα να τον αρχισουν στην ανακριση.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Φίλε Νίκο φιλοσοφικό το θέμα που έβαλες
όταν εννοείς σωστός πως το εννοείς;

Αντε να διαφωνήσουμε λιγάκι να ανάψουν  τα αίματα γιατί εδώ μέσα κανένας δεν τσακώνεται και με στεναχωρεί.
γεια σου φιλαρακι
εγω δεν τσακωνομαι ποτε για ασημαντο λογο
να μου πεις για τη θεωρια στης σχετικοτητας μαλιστα
να μανουριαστω και να κανω ζημια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Είμαστε εμείς οι Έλληνες τόσο :jerking: :jerking: που σκοτωνόμαστε για μια θέση παρκινκ.
Λίγα έχουν γίνει για αυτή την καταραμένη θέση;
:headbang: :headbang:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
γεια σου φιλαρακι
εγω δεν τσακωνομαι ποτε για ασημαντο λογο
να μου πεις για τη θεωρια στης σχετικοτητας μαλιστα
να μανουριαστω και να κανω ζημια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δηλαδή εννοείς αν την έγραψε με μπλε στύλο η με μαύρο;
:2funny: :2funny:

Υπάρχει περίπτωση οι Έλληνες να τσακωθούν και για αυτό τον λόγο ακόμα.
Τόση μ@@@@κια υπάρχει γύρω μας.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Είμαστε εμείς οι Έλληνες τόσο :jerking: :jerking: που σκοτωνόμαστε για μια θέση παρκινκ.
Λίγα έχουν γίνει για αυτή την καταραμένη θέση;
:headbang: :headbang:
εδω ρε ο αλλος δαγκωσε του παππου 100 χρονων και του εκοψε το δαχτυλο για να του παρει τη βερα
τι λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεε
λοιπον παιδες εγω την κανω
αρχιζει το pre-game
ελπιζω να τα πουμε το βραδυ με ψυχολογια στο ζενηθ
μπαιιιιιιιιιιι

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
εδω ρε ο αλλος δαγκωσε του παππου 100 χρονων και του εκοψε το δαχτυλο για να του παρει τη βερα
τι λεμε ρεεεεεεεεεεεεεεε
λοιπον παιδες εγω την κανω
αρχιζει το pre-game
ελπιζω να τα πουμε το βραδυ με ψυχολογια στο ζενηθ
μπαιιιιιιιιιιι
Στο καλό και με το διπλό απόψε.
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Τι θα μου κάνεις απο κοντά?Θα με στριμώξεις με την πατσοκοιλιά σου σε κανένα τοίχο?
Εσύ είσα τσάμπα μάγκας πίσω απο το πληκτρολόγιο ρε.Ένας κουμούνας σαν και εσένα η χαφίες στην αστυνομία μπορεί να είναι η να τρωει ξύλο απο τους μπάτσους χαχα.
Πήγαινε και πες αυτές τις παπαρίες που λες για τους Αλβανούς και για την Μακεδονία έξω και έλα μετά να μου πεις πόσα κόκαλα σου έσπασαν...
εχεις γνωρισει ολους τους αλβανους που μενουν στην ελλαδα?εγω εχω φιλαρακι και συνεργατη αλβανο,ο οποιος εχει οικογενεια με 2 παιδια,δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ,στα παιδια του δεν λειπουν τιποτα!βεβαιως υπαρχουν και εγκληματιες αλβανοι αλλα δεν μπορουμε να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι!

jasonbecker

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
6
απο την στιγμη που εσυ καταλαβες αυτα που γραφεις(απο οσα εγω εγραψα),δεν μπορω να κανω καμια συζητηση μαζι σου..συνεχισε το κλαμα σου αφου εσυ ανοιξες το θρεντ με τους υπολοιπους του επιπεδου σου..

Πλεζουρα ειναι πλεον γνωστο σε ολο το site, οτι ο εγκεφαλος σου απο τα πολλα τσοντοποσταρισματα σου εχει γινει κιμας.
Προφανώς βεβαια ηταν απο πριν. Απ'οτι βλεπω σε πολλα θρεντ, διακπληκτιζεσαι συστηματικα με παρα πολλους.
Εινα πλεον ευρεως γνωστο και σαφες οτι εισαι φορεας ακραιων αποψεων και εχεις προβλημα ακρας επιθετικοτητας και αγενειας.
Αντρακι μου, αν εχεις τετοια θεματα με την παρτη σου, παρε ενα σακο του μποξ και βαρα τον ολη μερα, ή καλυτερα βαρα την κεφαλή σου στον τοιχο, αλλα μην εκφραζεις την κτηνώδη επιθετικοτητα και αυταρχικοτητα σου εδω μεσα.Αιντε κανε μας τη χαρη, συνεχισε τα τσοντοποσταρισματα σου αλλα εως εκει.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δεν έχεις ακούσει τίποτα για μπιστόλια που εκπυρσοκροτούν σε χέρια παιδιών ξεχασμένα πάνω σε ντουλάπες;
Η για μπάτσους που πυροβολούν (και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ) μοτοσυκλετιστές που απλώς έκαναν μια τυχαία παράβαση;
Και ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.
Πως εφταναν τα χερια των παιδιων στις ντουλαπες?Σκαρφαλωναν?...η μηπως εννοεις κομοδινα?Η μηπως οτι οι μπατσοι ειναι τα παιδια? :grin:

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Πλεζουρα ειναι πλεον γνωστο σε ολο το site, οτι ο εγκεφαλος σου απο τα πολλα τσοντοποσταρισματα σου εχει γινει κιμας.
Προφανώς βεβαια ηταν απο πριν. Απ'οτι βλεπω σε πολλα θρεντ, διακπληκτιζεσαι συστηματικα με παρα πολλους.
Εινα πλεον ευρεως γνωστο και σαφες οτι εισαι φορεας ακραιων αποψεων και εχεις προβλημα ακρας επιθετικοτητας και αγενειας.
Αντρακι μου, αν εχεις τετοια θεματα με την παρτη σου, παρε ενα σακο του μποξ και βαρα τον ολη μερα, ή καλυτερα βαρα την κεφαλή σου στον τοιχο, αλλα μην εκφραζεις την κτηνώδη επιθετικοτητα και αυταρχικοτητα σου εδω μεσα.Αιντε κανε μας τη χαρη, συνεχισε τα τσοντοποσταρισματα σου αλλα εως εκει.
Συνσφαγεα μου χρειαζονται 2 σφαγεις killers :rockon: να επιβαλλουν την ταξη τελικα... ;)

intrceptor

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κατ'αρχάς χαιρετώ τους πάντες. Είμαι καινούργιο μέλος στην παρέα σας. Το θέμα αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον. Δυστυχώς σήμερα παρατειρείται το φαινόμενο οι 'μηχανόβιοι' να κάνουν ότι τους καπνίσει και χωρίς καμιά τιμωρία (με αποκορύφωμα το γεγονός αυτό).Κράτος εν κράτει είναι. Αλλά βέβαια, δε βρέθηκε κανένας να τους βάλει κατω από 1 τόνο ατσάλι, να δεις πως θα λουφάξουν που κάνουνε και τους καμπόσους. Με 150+ άλογα στον τροχό και 0-100 σε 3" είμαι κι εγώ μάγκας..Κρίμα στον άνθρωπο που χάθηκε..

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχεις γνωρισει ολους τους αλβανους που μενουν στην ελλαδα?εγω εχω φιλαρακι και συνεργατη αλβανο,ο οποιος εχει οικογενεια με 2 παιδια,δουλευει απο το πρωι μεχρι το βραδυ,στα παιδια του δεν λειπουν τιποτα!βεβαιως υπαρχουν και εγκληματιες αλβανοι αλλα δεν μπορουμε να τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι!
Η ταμπελο-παραγωγή, ταμπελο-ανάρτιση και η ταμπελο-ανακύκλωση αποτελεί την πλέον διαδεδομένη εργασία στην Ελλάδα. Ξεκινάει από τα κόμματα (προοδευτικοί, αριστεροί, δεξιοί, κατεστημένο, συντηρητικοί, νεο-φιλελεύθεροι) και όλες οι άλλες μαλακίες που είναι ακατανόητες στην κανονική γλώσσα, συνεχίζει στα αθλητικά και κορυφώνεται σε όλες τις ξενομανίες-φοβίες και συναφείς ψυχολογικές ανασφάλειες ...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Κατ'αρχάς χαιρετώ τους πάντες. Είμαι καινούργιο μέλος στην παρέα σας. Το θέμα αυτό μου κίνησε το ενδιαφέρον. Δυστυχώς σήμερα παρατειρείται το φαινόμενο οι 'μηχανόβιοι' να κάνουν ότι τους καπνίσει και χωρίς καμιά τιμωρία (με αποκορύφωμα το γεγονός αυτό).Κράτος εν κράτει είναι. Αλλά βέβαια, δε βρέθηκε κανένας να τους βάλει κατω από 1 τόνο ατσάλι, να δεις πως θα λουφάξουν που κάνουνε και τους καμπόσους. Με 150+ άλογα στον τροχό και 0-100 σε 3" είμαι κι εγώ μάγκας..Κρίμα στον άνθρωπο που χάθηκε..

Καινούριος είσαι, αλλά άσχημα ξεκινάς...

Και μάλλον δε θα γίνεις και ποτέ μάγκας, όσα άλογα κι αν βάλεις στον τροχό σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom