Νέα

Άγριος φόνος χθες-ακούσατε κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
απο την στιγμη που εσυ καταλαβες αυτα που γραφεις(απο οσα εγω εγραψα),δεν μπορω να κανω καμια συζητηση μαζι σου..συνεχισε το κλαμα σου αφου εσυ ανοιξες το θρεντ με τους υπολοιπους του επιπεδου σου..
Καταρχην κανε μου τη χαρη και μη μιλας για το επιπεδο μου...αυτο με προσβαλλει...αν θες να σε προσβαλλω κι εγω το κανω με την καμμια...δεν ειναι εκει η ουσια...κατα δευτερο εξηγησου πιο λιανα...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δηλώνω άγνοια. Παντελή. Τι είναι η ΝΟΠΟ?
Ναζιστική Οργάνωση Παναθηναϊκών Οπαδών.
Έδρασε τη δεκαετία του '80 ώσπου την διέλυσε ο καπετάνιος.
Ήσουνα αρκετά μεγάλος και τότε για να τη θυμάσαι!      :)

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
1)αμα το κουβαλας,το τραβας & πυροβολεις κιολας..ΝΟΜΟΣ..ειδαλλως στο βαζουν στον κωλο..οσο για τους λογους,κανεις δεν τους ξερει πλην των εμπλεκομενων....2)δεν υπαρχει περιπτωση να μπει καποια γκομενα & να διαβασει την κλαψομουνιαση σας
1)Εδω τι θες να πεις?Πω ςκαλυτερα να σκοτωσεις πριν σε σκοτωσουν?Κια για τους λογους που γνωριζουν οι εμπλεκομενοι υπαρχει καποιος που να δικαιολογει το φονο?2)Τι λες ρε μεγαλε...τωρα δεν εχω που να κρυφτω... :birdman:

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
415
Πόντοι
36
Μολις χθες το βραδυ ακουσα απο ενα φιλο μου ενα συμβαν που με συνταραξε:Στο κεντρο της Αθηνας στην οδο Ηπειρου συνεβη η αγρια δολοφονια του συνοδηγου ενος διερχομενου ΙΧ απο διερχομενο επισης μοτοσυκλετιστη που οπλοφορουσε!Απο την καταθεση του οδηγου του αυτοκινητου προεκυψε πως μεταξυ του συνοδηγου-ετων 40-και του μοτοσυκλετιστη ειχε προηγηθει διαπληκτισμος του τυπου 'με εκλεισες,σε εκλεισα,μου εκανες σφηνα,κτλ'...Ειλικρινα συναγωνιστες σοκαριστικα απο το γεγονος....καποιοι κυκλοφορουν κι οπλοφορουν και ειναι αναμεσα μας...δυστυχως...τον τελευταιο καιρο υπαρχει μια εξαρση εγκληματικοτητας στη χωρα μας...ειναι αδιανοητο κατι τετιοιο σε μια χωρα της ΕΕ του 2008... 

Κι ομως,....,Ετσι οπως τα λενε (οι ειδησεις κλπ) εγινε ωρα μεγαλης κυκλοφοριας..ΚΑΝΕΙΣ δεν ειδε , ουτε ακουσε τιποτα, Απο διερχομενους και μη...!!!!
Μηπως θυμιζει ΑΛΛΟΥ ειδους ξεκαθαρισμα Λογαριασμων????..!>!>!.
λεω μηπως...??/...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Τα μέλη της ΝΟΠΟ (Ναζιστική Οργάνωση Παναθηναϊκών Οπαδών) στις αρχές της δεκαετίας του 1980 συνήθιζαν να ανεβαίνουν τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σε παράταξη και με στρατιωτικό βήμα.
H ΝΟΠΟ διαλύθηκε από τον Γ. Βαρδινογιάννη, με την απομόνωση των μελών της από τους υπόλοιπους οπαδούς, αλλά και από την Ασφάλεια, μ' επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Μποσινάκη κι έναν αξιωματικό με μια μαγκούρα ονόματι Γεωργακάκη.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τα μέλη της ΝΟΠΟ (Ναζιστική Οργάνωση Παναθηναϊκών Οπαδών) στις αρχές της δεκαετίας του 1980 συνήθιζαν να ανεβαίνουν τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σε παράταξη και με στρατιωτικό βήμα.
H ΝΟΠΟ διαλύθηκε από τον Γ. Βαρδινογιάννη, με την απομόνωση των μελών της από τους υπόλοιπους οπαδούς, αλλά και από την Ασφάλεια, που τότε είχε έναν αξιωματικό με μια μαγκούρα ονόματι Γεωργακάκη.
Για τον μαγκουροφόρο αξιωματικό της Ασφάλειας δεν γνωρίζω, αλλά τα υπόλοιπα είναι όπως τα λες, φιλαράκι.
Και δεν είναι κάτι που τιμάει σαν οπαδό του τριφυλλιού, έστω και αν τέτοια αποβράσματα κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν σε όλες σχεδόν τις ομάδες.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Φίλε Furthy  ;)

1. Δεν μπορείς να ξέρεις την ηλικία μου εκτός αν έχεις ΑΛΛΕΣ πληροφορίες. Πέφτεις έξω πάντως.

2. Καμμία σχέση τα 80'ς με τα ΑΛΒΑΝΑ. Να τους συμπαθείς έχεις κάθε δικαίωμα. Όπως και εγώ (και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων) να μην τους θέλω ούτε ζωγραφιστούς, ούτε σε CD.

3. Δεν μπερδεύω πολιτική με ποδόσφαιρο. Είναι λάθος. Ο βραδύγλωσσος τα μπέρδεψε και δε θέλει κανεις να τον ακούει ή να τον βλέπει τώρα.

4. Θεωρώ πως βγαίνουμε off topic στο thread αυτό και σταματάω εδώ.

5. ON TOPIC,  μάλλον πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ή για επικίνδυνο σχιζοφρενή. Μάλλον το 1ο.  :sunglasses:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
1)Εδω τι θες να πεις?Πω ςκαλυτερα να σκοτωσεις πριν σε σκοτωσουν?Κια για τους λογους που γνωριζουν οι εμπλεκομενοι υπαρχει καποιος που να δικαιολογει το φονο?2)Τι λες ρε μεγαλε...τωρα δεν εχω που να κρυφτω... :birdman:

Για το 1):

Αν έχεις το κουμπούρι πάνω σου και ιδιαίτερα άμα το βγάλεις και το δείχνεις τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις. Αν δεν είσαι αποφασισμένος, τότε μπορεί να συμβεί ακριβώς το αντίθετο από ότι επιδιώκεις, δηλαδή να το χάσεις και να το δείς να στρέφεται εναντίον σου.

Ιδιαίτερα δύσκολο να το καταλάβεις αν δεν έχεις βρεθεί σε μία από τις ακόλοουθες δύο καταστάσεις:
α) Την ξεφτίλα του να κρατάς το κουμπούρι και απλά να το περιφέρεις σαν λάβαρο
β) Να κοιτάς μέσα στην κάννη και να βλέπεις την ξεφτίλα του άλλου που ποτέ του δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει.

Για αυτό λέμε ότι είτε έτσι είτε αλλοιώς τα κουμπούρια είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα πράγματα και κανείς δεν πρέπει να παίζει κανείς μαζί τους.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Για αυτό λέμε ότι είτε έτσι είτε αλλοιώς τα κουμπούρια είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα πράγματα και κανείς δεν πρέπει να παίζει κανείς μαζί τους.
Συμφωνούμε.
Επί τη ευκαιρία, να επαναφέρω και εκείνο το παλιό σύνθημα, αν και ξέρω οτι θα εξοργίσω πολλούς φερέλπιδες Τζον Γουέϊν:
ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Για το 1):

Αν έχεις το κουμπούρι πάνω σου και ιδιαίτερα άμα το βγάλεις και το δείχνεις τότε θα πρέπει να είσαι έτοιμος να το χρησιμοποιήσεις. Αν δεν είσαι αποφασισμένος, τότε μπορεί να συμβεί ακριβώς το αντίθετο από ότι επιδιώκεις, δηλαδή να το χάσεις και να το δείς να στρέφεται εναντίον σου.

Ιδιαίτερα δύσκολο να το καταλάβεις αν δεν έχεις βρεθεί σε μία από τις ακόλοουθες δύο καταστάσεις:
α) Την ξεφτίλα του να κρατάς το κουμπούρι και απλά να το περιφέρεις σαν λάβαρο
β) Να κοιτάς μέσα στην κάννη και να βλέπεις την ξεφτίλα του άλλου που ποτέ του δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσει.

Σωστος στο τελευταιο...τωρα για τα υπολοιπα δεν ξερω...δηλ λες πως ο δολοφονος το χρησιμοποιησε γιατι απο τη στιγμη που το κουβαλαγε δεν επρεπε απλα να το περιφερει σα λαβαρο?Η γιατι απο τη στιγμη που το τραβηξε δεν υπηρχε γυρισμος?(Αν υπηρχε θα ηταν εναντιον του)....Για να μη παρερμηνευσω αυτα που λες...αυτη η 'ξεφτιλα'στην οποια αναφερεσαι να οπλοφορεις και να μην πυροβολεις η να δειλιαζεις να πυροβολησεις ταυτιζεται με την ελλειψη ανδρισμου οπως την οριζει ο plesuregiver?

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Συμφωνούμε.
Επί τη ευκαιρία, να επαναφέρω και εκείνο το παλιό σύνθημα, αν και ξέρω οτι θα εξοργίσω πολλούς φερέλπιδες Τζον Γουέϊν:
ΝΑ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
Γιατι και τωρα που ειναι ΕΝΟΠΛΗ ειναι αποτελεσματικη?Προλαβαινει κανενα φονο?Αν την αφοπλισεις κιολας και το μαθουν αυτο τα 'στοιχεια' του υποκοσμου,μπορεις να φανταστεις τοτε τι εξαρση της εγκληματικοτητας θα υπαρξει...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Γιατι και τωρα που ειναι ΕΝΟΠΛΗ ειναι αποτελεσματικη?Προλαβαινει κανενα φονο?Αν την αφοπλισεις κιολας και το μαθουν αυτο τα 'στοιχεια' του υποκοσμου,μπορεις να φανταστεις τοτε τι εξαρση της εγκληματικοτητας θα υπαρξει...
Δεν έχεις ακούσει τίποτα για μπιστόλια που εκπυρσοκροτούν σε χέρια παιδιών ξεχασμένα πάνω σε ντουλάπες;
Η για μπάτσους που πυροβολούν (και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ) μοτοσυκλετιστές που απλώς έκαναν μια τυχαία παράβαση;
Και ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Χαχα για να αλλωνίζουν κάτι αναρχοκουμούνια σαν και εσένα έξω και να κάνουν ότι όργια τους κατέβει με τους Αλβανούς γκόμενους τους?χαχαχ
Ακόμα σας πονάει το ξύλο που τρώγαται απο τον εμφύλιο εεε
Εσύ πάντως, εφόσον συνεχίζεις να βρίζεις -και σύμφωνα με διαβεβαίωση του Μοντ Σόνυ- εντός ολίγου θα είσαι muted.
Ξυδάκι!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν έχεις ακούσει τίποτα για μπιστόλια που εκπυρσοκροτούν σε χέρια παιδιών ξεχασμένα πάνω σε ντουλάπες;
Η για μπάτσους που πυροβολούν (και ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ) μοτοσυκλετιστές που απλώς έκαναν μια τυχαία παράβαση;
Και ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ.
Eυχαριστως σου φυτευω μια σφαιρα να ησυχασουμε

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εχω λιωσει στα γελια με αυτους τους διαλόγους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τι ζοχαδα ειναι αυτη, διαχυτη παντουχαχαχα
love is in the air, χαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom