Νέα

Άγριος φόνος χθες-ακούσατε κάτι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 205
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Μολις χθες το βραδυ ακουσα απο ενα φιλο μου ενα συμβαν που με συνταραξε:Στο κεντρο της Αθηνας στην οδο Ηπειρου συνεβη η αγρια δολοφονια του συνοδηγου ενος διερχομενου ΙΧ απο διερχομενο επισης μοτοσυκλετιστη που οπλοφορουσε!Απο την καταθεση του οδηγου του αυτοκινητου προεκυψε πως μεταξυ του συνοδηγου-ετων 40-και του μοτοσυκλετιστη ειχε προηγηθει διαπληκτισμος του τυπου 'με εκλεισες,σε εκλεισα,μου εκανες σφηνα,κτλ'...Ειλικρινα συναγωνιστες σοκαριστικα απο το γεγονος....καποιοι κυκλοφορουν κι οπλοφορουν και ειναι αναμεσα μας...δυστυχως...τον τελευταιο καιρο υπαρχει μια εξαρση εγκληματικοτητας στη χωρα μας...ειναι αδιανοητο κατι τετιοιο σε μια χωρα της ΕΕ του 2008... 

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μολις χθες το βραδυ ακουσα απο ενα φιλο μου ενα συμβαν που με συνταραξε:Στο κεντρο της Αθηνας στην οδο Ηπειρου συνεβη η αγρια δολοφονια του συνοδηγου ενος διερχομενου ΙΧ απο διερχομενο επισης μοτοσυκλετιστη που οπλοφορουσε!Απο την καταθεση του οδηγου του αυτοκινητου προεκυψε πως μεταξυ του συνοδηγου-ετων 40-και του μοτοσυκλετιστη ειχε προηγηθει διαπληκτισμος του τυπου 'με εκλεισες,σε εκλεισα,μου εκανες σφηνα,κτλ'...Ειλικρινα συναγωνιστες σοκαριστικα απο το γεγονος....καποιοι κυκλοφορουν κι οπλοφορουν και ειναι αναμεσα μας...δυστυχως...τον τελευταιο καιρο υπαρχει μια εξαρση εγκληματικοητας στη χωρα μας...ειναι αδιανοητο κατι τετιοιο σε μια χωρα της ΕΕ του 2008... 
Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι..Τώρα το πήρες χαμπάρι αυτές τις μέρες βουίζουν οι τηλεοράσεις...Ναι όντως φρικτό έγκλημα τι πρεζάκηδες κυκλοφορούν ρε πούστη μου Έλεος ο κάφρος..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μολις χθες το βραδυ ακουσα απο ενα φιλο μου ενα συμβαν που με συνταραξε:Στο κεντρο της Αθηνας στην οδο Ηπειρου συνεβη η αγρια δολοφονια του συνοδηγου ενος διερχομενου ΙΧ απο διερχομενο επισης μοτοσυκλετιστη που οπλοφορουσε!Απο την καταθεση του οδηγου του αυτοκινητου προεκυψε πως μεταξυ του συνοδηγου-ετων 40-και του μοτοσυκλετιστη ειχε προηγηθει διαπληκτισμος του τυπου 'με εκλεισες,σε εκλεισα,μου εκανες σφηνα,κτλ'...Ειλικρινα συναγωνιστες σοκαριστικα απο το γεγονος....καποιοι κυκλοφορουν κι οπλοφορουν και ειναι αναμεσα μας...δυστυχως...τον τελευταιο καιρο υπαρχει μια εξαρση εγκληματικοτητας στη χωρα μας...ειναι αδιανοητο κατι τετιοιο σε μια χωρα της ΕΕ του 2008... 
Ρε φίλε.... δε ζεις πλέον στην Ελλαδα... Σε πρόαστιο της Αλβανίας μένεις κατάλαβέ το....

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δεν είναι μόνον το γεγονός... αλλά ότι ενώ συνέβει σε κεντρικό σημείο της Αθήνας με αυτόπτες μάρτυρες ΠΡΟΧΤΕΣ το μεσημέρι... ο δράστης ακόμα αναζητείται !!!

Συγκεκριμένα, 40χρονος που οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο διαπληκτίστηκε για την προτεραιότητα με οδηγό μοτοσυκλέτας στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Αχαρνών στην Αθήνα.
Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο οδηγός της μοτοσυκλέτας πυροβόλησε τον 40χρονο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε με το δίκυκλο!
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγιος Σάββας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
και ολλα αυτα για παρεξηγηση προτερεοτητα  ....... μαλακιες  τραβανε πιστολια λεσ και ειναι πασαντεμπο...........

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ειναι κατι γνωστο για το δολοφονο?Ειναι ξενος?

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
δεν νομιζω να τον βρουν .εχουν περασει ηδη 2 μερεσ  συνηθωσ αν εχουν στοιχιεα τους συλαμβανουν τισ πρωτεσ 48 ωρεσ.  μακαρι να βγω ψευτησ  γιατι αυτοσ ο τυποσ πρεπει να πληρωση δεν μπωρει να κυκλοφωρη αναμεσα μασ...........

Επισκέπτης
αμα το κουβαλας,το τραβας & πυροβολεις κιολας..ΝΟΜΟΣ..ειδαλλως στο βαζουν στον κωλο..οσο για τους λογους,κανεις δεν τους ξερει πλην των εμπλεκομενων..το τι λεει ο οδηγος το γραφω στα παλια μου τα παπουτσια..σχετικα με την εκπληξη που διακατεχει τα μελη & τους αφορισμους τυπου "σικαγο γιναμε"(ενω στην υπολοιπη ευρωπη-υφηλιο τα ποσοστα εγκληματικοτητας ειναι υπερδιπλασια),ειναι κατ' ελαχιστον για γελια..το εχετε κανει χειροτερο & απο κοσμοπολιταν το site με αυτα που γραφετε..δεν υπαρχει περιπτωση να μπει καποια γκομενα & να διαβασει την κλαψομουνιαση σας & να μην της γεννηθει ευλογα το ερωτημα που στα διαλα πηγαν οι αντρες..κουλαρετε λιγακι ρε μαγκες..κι' αμα φοβοσαστε τοσο πολυ για την ασφαλεια σας μην διαχεετε τον τρομο σας στο νετ για να τον ξεπερασετε..ετσι κι' αλλιως δεν θα αλλαξει τιποτε,παρα μονο η ταση προς ακομη περισσοτερη καταστολη απο την πλευρα του κρατους & την εκαστοτε υπερσυντηριτικη κυβερνηση που οσονουπω μας ερχεται με χιλια..

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Στατιστικά ΞΕΝΟΣ θα είναι. Αυτός μπορεί και να μην είναι βέβαια. Οι ξένοι, κυρίως ΑΛΒΑΝΑ, είναι πρωταθλητές στα βίαια εγκλήματα για σήμαντη αφορμή. πχ 10 ευρώ  :sunglasses:

Και, ρε μάγκες, αν πρόκειται για επίλυση "διαφορών" (που για κει μου πάει το μυαλό) ο οδηγός  ΕΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ να βγει να το πει?  :idiot: :uglystupid:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Τον [size=12pt]ΜΠΟΥΤΣΟ[/size] κλαίγανε.....
Σιγά μην έγινε για κλείσιμο, προσπέραση, σφήνα.
Κάποιο ξεκαθάρισμα ήταν παλικάρια...

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
εγω τα βραδυα παντως κυκλοφορω με πτησομενο στην εσωτερικη τσεπη και ομολογω πως την εχω γλυτωσει μια φορα αφου το ειχα πανω μου.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
αμα το κουβαλας,το τραβας & πυροβολεις κιολας..ΝΟΜΟΣ..ειδαλλως στο βαζουν στον κωλο..οσο για τους λογους,κανεις δεν τους ξερει πλην των εμπλεκομενων..το τι λεει ο οδηγος το γραφω στα παλια μου τα παπουτσια..σχετικα με την εκπληξη που διακατεχει τα μελη & τους αφορισμους τυπου "σικαγο γιναμε"(ενω στην υπολοιπη ευρωπη-υφηλιο τα ποσοστα εγκληματικοτητας ειναι υπερδιπλασια),ειναι κατ' ελαχιστον για γελια..το εχετε κανει χειροτερο & απο κοσμοπολιταν το site με αυτα που γραφετε..δεν υπαρχει περιπτωση να μπει καποια γκομενα & να διαβασει την κλαψομουνιαση σας & να μην της γεννηθει ευλογα το ερωτημα που στα διαλα πηγαν οι αντρες..κουλαρετε λιγακι ρε μαγκες..κι' αμα φοβοσαστε τοσο πολυ για την ασφαλεια σας μην διαχεετε τον τρομο σας στο νετ για να τον ξεπερασετε..ετσι κι' αλλιως δεν θα αλλαξει τιποτε,παρα μονο η ταση προς ακομη περισσοτερη καταστολη απο την πλευρα του κρατους & την εκαστοτε υπερσυντηριτικη κυβερνηση που οσονουπω μας ερχεται με χιλια..
Δικαιολογεις το φονια δηλαδη για να καταλαβω?...παρεπιπτοντως ποιοι ειναι οι σωστοι ανδρες για σενα?Αυτοι που αλωνιζουν με ενα οπλο και πυροβολουν η μηπως αυτοι που 'δε φοβουνται'να ελθουν αντιμετωποι με την κανη του οπλου και μαλιστα για 'μαλακιες' λογους?

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Δικαιολογεις το φονια δηλαδη για να καταλαβω?...παρεπιπτοντως ποιοι ειναι οι σωστοι ανδρες για σενα?Αυτοι που αλωνιζουν με ενα οπλο και πυροβολουν η μηπως αυτοι που 'δε φοβουνται'να ελθουν αντιμετωποι με την κανη του οπλου και μαλιστα για 'μαλακιες' λογους?
και οι δυο μαλακες ειναι βασικα...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Πολύ "επιστημονικό" το επιχείρημα ρε φιλαράκι.
Άλλαξες ομάδα;      :)

Ούτε ομάδα, ούτε απόψεις, ούτε επιστήμη άλλαξα.  :sunglasses:

Ούτε τα ΑΛΒΑΝΑ άλλαξαν τρόπους. Και δε βλέπω ΔΥΣΤΥΧΩΣ να μας απαλάσσουν από την (ΙΜΟ) περιττή, βλαβερή και επικίνδυνη παρουσία τους.  :tickedoff:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Δηλώνω άγνοια. Παντελή. Τι είναι η ΝΟΠΟ?

Επισκέπτης
απο την στιγμη που εσυ καταλαβες αυτα που γραφεις(απο οσα εγω εγραψα),δεν μπορω να κανω καμια συζητηση μαζι σου..συνεχισε το κλαμα σου αφου εσυ ανοιξες το θρεντ με τους υπολοιπους του επιπεδου σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom