το πιο πρόσφατο κομμάτι του Thug Slime, «Ο θείος», μιλάει για τη ζωή του στα Σεπόλια. Είναι η δική του μαρτυρία για μια πλευρά της πόλης που για τον περισσότερο κόσμο είναι αθέατη, ανύπαρκτη. Είναι, ωστόσο, πολύ πιο αληθινή από τη ζωή που δείχνουν τα δελτία ειδήσεων, ένας κόσμος σκληρός και βίαιος ‒«το βρομοσχολείο», όπως το ονομάζει ο ίδιος‒, που συνήθως δεν σε αφορά ή επιλέγεις να αγνοείς. Κι ας είναι εντελώς δίπλα σου.
Ο Thug Slime είναι παιδί του κέντρου, ράπερ νέας γενιάς, από τα παιδιά που κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα μόνα τους, με τη βοήθεια των φίλων τους. «Ο θείος είναι κάποιος με τον οποίο δεν χρειάζεται να έχετε συγγένεια» εξηγεί την ώρα που φωτογραφίζεται. «Οι αλλοδαποί "θείους" λένε τους μεγαλύτερούς τους, την πιο μεγάλη γενιά. Είναι απλώς ο άνθρωπος με τον οποίο έχετε διαφορά κάποιων χρόνων, αλλά έχετε και μια σχέση, είστε φίλοι. Έχω πολλούς "θείους" φίλους μου».
Για τον Thug Slime το 2020 ήταν μια απίθανη χρονιά. Μια χρονιά που κατάφερε να ξεχωρίσει με τη μουσική του, να βγάλει δύο άλμπουμ και να κάνει πολύ μεγάλες επιτυχίες στο Spotify και το YouTube. «Ήταν μεγάλη η χαρά μου που μπήκα στην Capital» λέει. «Είμαι ο πρώτος που μπαίνει στην εταιρεία μετά από χρόνια. Αυτήν τη στιγμή είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος γιατί το '17 το έλεγα ότι το πράγμα θα ανοίξει, θα ζουν πιο πολλοί άνθρωποι από αυτήν τη μουσική, ότι ο ήχος θα εξελισσόταν πάρα πολύ, το ήξερα. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το ραπ και όλα άρχισαν να κυλάνε πιο καλά, να βγαίνουν χρήματα απ' αυτό και τα πράγματα να πηγαίνουν όπως τα φανταζόμουν».
Είναι ιδιαίτερα ευγενικός και μου μιλάει στον πληθυντικό, επιλέγοντας πολύ προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιεί.