ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.484
- Πόντοι
- 24.596
Για πολλες Ναπαλμ
Και μετα θα χασουμε και την αλλη μιση Κυπρο....
Τα άρματα στους δρόμους και αξιωματικοί στην βουλή και θα δεις πως λύνονται τα προβλήματα σε 24 ώρες!
Αφού είναι έτσι όπως τα λες, γιατί την Κύπρο δεν την έχασες το '67 ή το '68 ή έστω το '72; Η ανάληψη της εξουσίας από τον στρατό, έγινε την 21η Απριλίου 1967 και έληξε την 17η Νοεμβρίου 1973. Μετά ανέλαβε ο αυτοφωράκιας (Ιωαννίδης) των πολιτικών που σε κυβέρνησαν και σε κυβερνάνε ακόμη. Και αφού φταίνε οι Παπαδόπουλος, Παττακός και Μακαρέζος για την Κύπρο, γιατί δεν ανοίγουν τον γαμημένο τον "Φσκελο της Κύπρου";Και μετα θα χασουμε και την αλλη μιση Κυπρο....
Υπερεκτιμημένος. Και ένας λόγος που θεωρείται κορυφή είναι γιατί πέθανε.Εδω που τα λέμε και καθαρά είδος μουσικής δε τη λες ,ριμες ειναι ντυμένες με μουσική και ξεκίνησαν από τα γκετα των αφροαμερικανων. Ταλέντο θέλει ,εξάσκηση θέλει,και όχι δηθεν τσαμπουκά και αναρχία όπως έχουν ασπαστεί κάτι βλήματα δήθεν ραπερ που επηρεάζουν πιτσιρίκια στην ουσία που δεν έχουν ιδέα περί ραπ εξού και κάνουν χαζομάρες ..Πχ εγώ γούσταρα Τουπακ,γιατί ήταν ΚΑΙ ποιητής ο τύπος ..
Αφού είναι έτσι όπως τα λες, γιατί την Κύπρο δεν την έχασες το '67 ή το '68 ή έστω το '72; Η ανάληψη της εξουσίας από τον στρατό, έγινε την 21η Απριλίου 1967 και έληξε την 17η Νοεμβρίου 1973. Μετά ανέλαβε ο αυτοφοράκιας (Ιωαννίδης) των πολιτικών που σε κυβέρνησαν και σε κυβερνάνε ακόμη. Και αφού φταίνε οι Παπαδόπουλος, Παττακός και Μακαρέζος για την Κύπρο, γιατί δεν ανοίγουν τον γαμημένο τον "Φσκελο της Κύπρου";
πηγε να το παιξει gangsta ενω δεν ηταν και εφαγε το κεφαλι του σε χρονο dtΕδω που τα λέμε και καθαρά είδος μουσικής δε τη λες ,ριμες ειναι ντυμένες με μουσική και ξεκίνησαν από τα γκετα των αφροαμερικανων. Ταλέντο θέλει ,εξάσκηση θέλει,και όχι δηθεν τσαμπουκά και αναρχία όπως έχουν ασπαστεί κάτι βλήματα δήθεν ραπερ που επηρεάζουν πιτσιρίκια στην ουσία που δεν έχουν ιδέα περί ραπ εξού και κάνουν χαζομάρες ..Πχ εγώ γούσταρα Τουπακ,γιατί ήταν ΚΑΙ ποιητής ο τύπος ..
Περιστερι νομίζω πιάνειΕίναι κάπου στην μέση της Λένορμαν. Δεν πιάνει Μεταξουργείο εκεί.
Εμενα ο μπιγκι μου φαινεται υπερεκτιμημενος,αν εξαιρεσεις hypnotizeΥπερεκτιμημένος. Και ένας λόγος που θεωρείται κορυφή είναι γιατί πέθανε.
Αφού είναι έτσι όπως τα λες, γιατί την Κύπρο δεν την έχασες το '67 ή το '68 ή έστω το '72; Η ανάληψη της εξουσίας από τον στρατό, έγινε την 21η Απριλίου 1967 και έληξε την 17η Νοεμβρίου 1973. Μετά ανέλαβε ο αυτοφοράκιας (Ιωαννίδης) των πολιτικών που σε κυβέρνησαν και σε κυβερνάνε ακόμη. Και αφού φταίνε οι Παπαδόπουλος, Παττακός και Μακαρέζος για την Κύπρο, γιατί δεν ανοίγουν τον γαμημένο τον "Φσκελο της Κύπρου";
Αν και ειμαι του metal οπαδός, ο Τουπακ στο στυλ αυτό άφησε εποχή.. εν ζωή είχε ισχυρη δύναμη απλά μετά θανατον όπως συμβαίνει συνήθως ,πάνε στο άλλο άκρο της θεοποιήσηςΥπερεκτιμημένος. Και ένας λόγος που θεωρείται κορυφή είναι γιατί πέθανε.
πρεπει να εισαι google map εσυ.Περιστερι νομίζω πιάνει
Well written !Αν και ειμαι του metal οπαδός, ο Τουπακ στο στυλ αυτό άφησε εποχή.. εν ζωή είχε ισχυρη δύναμη απλά μετά θανατον όπως συμβαίνει συνήθως ,πάνε στο άλλο άκρο της θεοποιήσης
Thanks!Επειδή γουστάρω πάρα πολύ τη μουσική και τη ψάχνω ,έχω άποψη για αρκετά είδη και ας μην είναι αγαπημένα μουWell written !
Το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι καφροι είναι πρότυπα για πολλούς αποβλακωμενους που τους ακολουθούν στο ντύσιμο,στην συμπεριφορά κτλ.....Ποια κουλτούρα?..Η μ@λακια στο κεφάλι? Η μουσική μορφή τέχνης ειναι και πρέπει να είναι.. ψιλά γράμματα για κάποιους ραπερ της κακιάς ώρας.. τη καλησπέρα μου αγόρι.. ?
Αυτο είπα πριν, ακριβώς.. ειδικά σε πιτσιρίκια που επηρεάζονται..άβουλαΤο πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι καφροι είναι πρότυπα για πολλούς αποβλακωμενους που τους ακολουθούν στο ντύσιμο,στην συμπεριφορά κτλ.....
Μαύρος με πράσινα μάτια ....υποψήφιος για το GNTM 5.Πουτανας Βουλγαρίας κ νιηγρθανου πρεζεμπορα γιος
H υποψήφιος για τον Τσυριζα.....Μαύρος με πράσινα μάτια ....υποψήφιος για το GNTM 5.