jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Κατα ριπάς το πας σήμερα....
χαρα μου να σας ξεφτυλιζω
Κατα ριπάς το πας σήμερα....
Ειπε ο οπαδος του κομματος που εχει αρχηγο κορη υπουργου του ΠΑΣΟΚ.παντως η νουδου ειναι κατα της οικογενειοκρατιας
308 Α ή 309, αυτόφωρο, αναβολή επί τριήμερο, και μετά με κάποιο τρόπο (πιθανότερος η απουσία Μπουτάρη από το δικαστήριο), αναβολή για 1 χρόνο, μέχρι να ξεχαστεί...Κοιτα δεν νομιζω να τους πανε για κακουργημα, για καμια επικινδυνη σωματικη βλαβη το βλεπω, δηλαδη πλημμελημα. Ορισμος δικασιμου και ελευθεροι. Δεν νομιζω να τους δικασουν στο αυτοφωρο, αφου καποιοι διαφευγουν ακομη.
Αυτο το πιστευει κανενας αλλος εκτος απο σενα?χαρα μου να σας ξεφτυλιζω
που απεβιωσε πριν 25 χρονιαΕιπε ο οπαδος του κομματος που εχει αρχηγο κορη υπουργου του ΠΑΣΟΚ.
Αυτο το πιστευει κανενας αλλος εκτος απο σενα?
Δηλαδή, πιστεύεις ειλικρινά, πως, αν η Φώφη δεν είχε το επίθετο Γεννηματά, είχε την παραμικρή πιθανότητα να σταδιοδρομήσει στην πολιτική;;;που απεβιωσε πριν 25 χρονια
Θεωρω οτι αν δεν εχουν συλληφθει ολοι, δυσκολα θα εισαχθει στο αυτοφωρο μονο για τους δυο που εχουν συλληφθει. Οπότε θα παρουν τακτικη δικασιμο εξ αρχης για να πανε ολοι μαζι να δικασθουν αργοτερα. Θα το δουμε βεβαια, θεμα του Εισαγγελεα ειναι.308 Α ή 309, αυτόφωρο, αναβολή επί τριήμερο, και μετά με κάποιο τρόπο (πιθανότερος η απουσία Μπουτάρη από το δικαστήριο), αναβολή για 1 χρόνο, μέχρι να ξεχαστεί...
χαρα μου να σας ξεφτυλιζω
που απεβιωσε πριν 25 χρονια
Και; Δεν λογίζεται αυτό ως οικογενειοκρατία;
Αυτό κι αν είναι βία,Υπο την καλυψη του γεγονότος έκλεισε και αρων αρων η συμφωνία τσακαλωτου δανειστων. Απο φετος ΕΝΦΙΑ με νεες αντικειμενικες, κλπ.
Σκατολεχριτες.
οι νεοδημοκρατες ειναι σαν τους καταραμενους πειρατες του μαυρου μαργαριταριου
οταν παιρνουν την εξουσια φαινεται το πραγματικο αποτροπαιο προσωπο τους
μακρια
Επίσης είναι έντιμοι και φιλαλήθεις.
σε σχεση με σας αγιοι
με τους συμμοριτες αγγελουδια