jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ποια ειναι η Δεξια τύπε?
ακομα δεν ξερεις;
Ποια ειναι η Δεξια τύπε?
Πούλο έχουν και αυτές που ψάχνεις απεγνωσμένα,όπως Πέρσα και Χέλγκαμόνο Άρης Βελουχιώτης οι υπόλοιποι το πουλο
Οι γραφικοι ειναι η Δεξια?Εθνικος συνδεσμος, νεα δεξια κλπ
Ωπα. Συριζα ο Κωστας Μπακογιαννης?Τοτε με το Σαμαρας-Ντορα πηγα και ψηφισα πληρωνοντας κιολας μονο και μονο για να μη βγει η Μπακογιαννη. Ο Κωστας Μπακογιαννης μου θυμιζει τον γιατρο των ΑΝΕΛ τον μαλια τον Παπαχριστοπουλο. Αν δεν ηξερες οτι ειναι και οι δυο "δεξιοι" (λεμε τωρα), ανετα τους εκανες για βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ.
κ.μπακογιάννη φαίνεται να έχει όρεξη για δουλειάΠοιον προτεινεις για δημαρχο Αθηνας τύπε?
Ακριβως. Με τις αποψεις που παιρνει. Οπως και ο Παπαχριστοπουλος. Τον βλεπει κανεις στη Βουλη, στις επιτροπες, να γλειφει ελεεινα τον Τσιπρα πιο πολυ και απο ΣΥΡΙΖΑιος. Και για τα εθνικα ζητηματα, τους λαθρομεταναστες, τα ιδια και χειροτερα. Εγω τους κρινω συμφωνα με τις θεσεις του καθενος. Οχι, Ειμαι ΝΔ ψηφιστε με. Ωραια ΝΔ, τι πρεσβευεις ομως.Ωπα. Συριζα ο Κωστας Μπακογιαννης?
Τοτε με το Σαμαρας-Ντορα πηγα και ψηφισα πληρωνοντας κιολας μονο και μονο για να μη βγει η Μπακογιαννη. Ο Κωστας Μπακογιαννης μου θυμιζει τον γιατρο των ΑΝΕΛ τον μαλια τον Παπαχριστοπουλο. Αν δεν ηξερες οτι ειναι και οι δυο "δεξιοι" (λεμε τωρα), ανετα τους εκανες για βουλευτες του ΣΥΡΙΖΑ.
Ορεξη για δουλεια ή ορεξη για σκαλοπατι για την ηγεσια του κομματος?κ.μπακογιάννη φαίνεται να έχει όρεξη για δουλειά
Ε τι να κανουμε αυτους έχουμεΟι γραφικοι ειναι η Δεξια?
Και θα κυβερναει ο Τσιπρας.Ε τι να κανουμε αυτους έχουμε
ποια η διαφορα δεξιας - νδ και νεοδεξιας - τσυριζα
κυλησε ο τεντζερης και βρηκε το καπακι
Για μενα οποια ψηφος εκτος συριζα και κκε ειναι ευπρόσδεκτη.Και θα κυβερναει ο Τσιπρας.
Και θα κυβερναει ο Τσιπρας.
Αφιερωσε λιγο χρονο να τον ακουσεις. Τα λεει ασχημα?Ακριβως. Με τις αποψεις που παιρνει. Οπως και ο Παπαχριστοπουλος. Τον βλεπει κανεις στη Βουλη, στις επιτροπες, να γλειφει ελεεινα τον Τσιπρα πιο πολυ και απο ΣΥΡΙΖΑιος. Και για τα εθνικα ζητηματα, τους λαθρομεταναστες, τα ιδια και χειροτερα. Εγω τους κρινω συμφωνα με τις θεσεις του καθενος. Οχι, Ειμαι ΝΔ ψηφιστε με. Ωραια ΝΔ, τι πρεσβευεις ομως.
Τι Πλαστηρας τι Παπαγος ε?τι τσιπρας τι μητσοτακης
παντως η νουδου ειναι κατα της οικογενειοκρατιας
Τι Πλαστηρας τι Παπαγος ε?