Νέα

Αγοραίος Ερωτας και Value for Money

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pouranger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467
ααααα μην τα ισοπεδωνειιιιις ολαααα
μην τα ισοπεδωνειιιςςς οχι και ετσι
θα φαμε τα μουστακια μας  :headbang: :headbang: :headbang:

Έχετε δίκιο. Το αναγνωρίζω. Μου ξέφυγε το λάμδα αγαπητέ Βολδιμόρτιε.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.468
Πόντοι
6.305
Ισως θα έπρεπε νε ξεκαθαριστεί πώς το κωλόμπαρο και το στριπ σόου δεν ανήκει στον πληρωμένο έρωτα με τη στενή έννοια διότι κανείς δε σου εγγυάται πως ξοδεύοντας μια περιουσία σε αυτούς τους χώρους θα φτάσεις και στο ποθητό αποτέλεσμα.Τα μαγαζιά αυτά σου δίνουν την αίσθηση της συντροφικότητας,που δε βρίσκεις έξω-έχεις βαρεθεί τη γυναίκα σου,είσαι μόνος,θέλεις αλλαγή,δε θέλεις να βγεις στην πραγματική μάχη-,κατά τη γνώμη μου δηλαδή καλύπτουν άλλες ανάγκες.Για αυτό και παρά το ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν πηδά ποτέ από κωλόμπαρο ή στριπ (ή και αν το κάνει έχει ξοδέψει τόσα ώστε θα μπορούσε να φέρει 2 τσέχες για ένα μήνα την καθεμία) εξακολουθεί να πηγαίνει.
όσον αφορά στα μασατζίδικα/στούντιο/cgs/cts κουβέντα να γίνεται..ανάλογα με το τί έχει να διαθέσει ο καθένας και τί θέλει.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
αγαπητε pouranger νομιζω οτι με τα κοριτσια της ηδονης ισχυει οτι και με ολα τ αγαθα που πληρωνεις για ν αγορασεις
Το βασικοτερο απ ολα ειναι να φευγεις γεματος -ικανοποιημενος απο τη συναντηση σε σχεση με τη κατασταση-καβλα που βρισκεσαι εκεινη τη στιγμη και ολα αυτα σε συναρτηση με το πορτοφολι σου
Για 20-40 ευρω νοιωθω πχ αφου εχουν εκπληρωθει τα παραπανω οτι πηδαω εγω,για 50-150  οτι πηδηξα αλλα και με πηδηξανε και απο 150 και πανω οτι με πηδηξανε τα κοριτσια της ηδονης

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Έχω  μπερδευτεί  με  όλους  σας .
Έχω  μπερδευτεί  και με  τον εαυτό  μου .

Ανοίγω  αυτό το  Thread  με  σκοπό  να  σας  καταλάβω .

Ο αγοραίος  έρωτας  είναι  αγοραίος , εμπορεύσιμος , προϊόν  οικονομικής  αποτιμήσεως  επομένως , τόσο  από την πλευρά  του  προσφερομένου  προϊόντος , όσο  και από την  πλευρά  του αντιπροσφερομένου  τιμήματος .

Πλην  όμως  σε  κάθε  αγορά  υπάρχουν  διαστρωματώσεις .
Η  βασική διάκριση  είναι  η  εξής :
α) Υπάρχουν  άνθρωποι  που  αγοράζουν το φθηνότερο , ανεξαρτήτως  ποιότητας
β) Υπάρχουν  άνθρωποι που αγοράζουν το , κατ΄αυτούς , καλύτερο ανεξαρτήτως τιμήματος
γ) Υπάρχουν και οι περισσότεροι ( μη  συνειδοτοποιημένοι - έχοντες άλλη άποψη - αδυνατούντες  να  ενταχθούν  στην κατηγορία β , λόγω  βαλαντίου - αδυνατούντες να  ενταχθούν στην κατηγορία α , λόγω ... πολλών λόγων - δεν ξέρω για  τη  άλλο ) που  κολλάνε  στη  μέση . Οι εντασσόμενοι  και στις  3  κατηγορίες  εντός  του  σάιτ  αποστρέφονται  μετά  βδελυγμίας  ο ένας  τον άλλο , και  τον στολίζουν  με  ύβρεις , περιπαικτικούς  χαρακτηρισμούς  κ.λπ.

Σας  ερωτώ  λοιπόν  ευθέως :
Τί θεωρείτε  επομένως  βέλτιστη  απόδοση  ποιότητος - τιμής ?

Αναλογα τι θα προσφερει η κοπελα!
Και αναλογα με το τι τιμη εχει το πηδημα!

Δεν ειναι στανταρ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom