House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Δεν έχει λογικό και παράλογο ρε μάγκες,όπως κι όπου θέλει τα χώνει ο καθένας.
Συμφωνά απόλυτα. Υπάρχει πολύς υποκειμενισμός. Να περιγράψω προσωπική εμεπιρία?
Το καλύτερο μου σεξ εδώ στο Βερολίνο το έκανα με την Αλέξα, ένα 22χρονο βέρο Βερολινεζάκι με μικροσκοπικά στηθάκια, ψηλόλιγνο σώμα - με τα τακουνάκια των 7 πόντων με περνούσε είμαι 1,80 (που πολλοί θα το λέγατε κοκκαλιάρικο) και σκούρα μαλλιά και μάτια (όχι δηλαδή τυπική Γερμανίδα). Το τι όμως χημεία υπήρχε μεταξύ μας, τι φιλιά και αγγίγματα με δάκτυλα ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΤΑΙ.
Άλλος όμως που μετράει την γυναίκα στο στήθος με την μεζούρα ούτε καν θα διανοείτο να πάει μαζί της.
Αλλά το θέμα είναι ότι αν γίνω έγώ πορνοστάρ πως δουλεύει το σύστημα ??????Δεν....υπαρχει απαντηση...
Ισωs γιατι, αυτοι του "ακριβου" βαλαντιου , αρνουνται η/και δεν θελουν να καταλαβουν τουs "αλλουs" η και τουμπαλιν.........
Ισωs γιατι καποιοι ειναι παλαιοι ενω οι "αλλοι" οχι....αρα μπορουν να εκφερουν την "σωστοτερη" αποψη εναντι των "αλλων"
Κι εγω μπερδεμενοs ειμαι......και απλα κανω αυτο που πιστευω εγω, με το δικο μου βαλαντιο--παντα
Αν μπορω να βοηθησω σε κατι εχει καλωs....διαφορετικα ....παιρνω τα κουβαδακια μου και ......παραλιεs εχουμε πολλεs!!
Έτσι είναι.
Κάποτε, συνέστησα σε έναν φίλο που έχουμε τις ίδιες εμφανισιακές απαιτήσεις, μια κοπέλα. Μετά το ραντεβού μαζί της μου είπε : Όλα ήταν όπως ακριβώς μου τα είπες. Πολύ όμορφη κοπέλα, εξαιρετικές υπηρεσίες, πολύ χαμηλή τιμή αλλά....δεν το ευχαριστήθηκα 100% γιατί έχει πολύ μικρά χείλη στο αιδίο της.
Είδες τι λέμε? "Άβυσσος η ψυχή ..." κλπ κλπ.
Και εγώ που νόμιζα οτι τα μικρά χειλάκια είναι και πιο γλυκούλια, έτσι δεν είναι?
Μου τα χετε κάνει μούτι !
Eιμαστε ολοι μπερδεμενοι..........Αλλα καβλωμενοι ωs μπερδεμενοι :-
To να αναγάγεις το σύνθετο σε απλό είναι η μεγαλύτερη αρετήπωπω πολυ το αναλυετε παλι ρε τυποι
παλια ημουν καινουργιος στο φορουμ και δεν το καταλαβαινα
πλεον βλεπω πως τα θεματα ανακυκλωνονται....
τι να συζητησουμε παλι αντε τραβα καμια βολτα εκει
χωσου σε οποιο σ αρεσει και τελειωσε... να πουμε
αν αρχισουμε τις θεωριες θα αραξουμε σπιτι στο τελος
και τακα τακα
To να αναγάγεις το σύνθετο σε απλό είναι η μεγαλύτερη αρετή
[size=16pt]Γειά σου ρε morti[/size]
πωπω πολυ το αναλυετε παλι ρε τυποι
παλια ημουν καινουργιος στο φορουμ και δεν το καταλαβαινα
πλεον βλεπω πως τα θεματα ανακυκλωνονται....
τι να συζητησουμε παλι αντε τραβα καμια βολτα εκει
χωσου σε οποιο σ αρεσει και τελειωσε... να πουμε
αν αρχισουμε τις θεωριες θα αραξουμε σπιτι στο τελος
και τακα τακα
Τυχεροι θα ειναι φιλε μου , οσοι βαζουνε ....Όσο και αν ακούγεται ή φαίνεται περίεργο είναι πολύ σωστό αυτό που γράφεις.
-και ας ανοίξουνε το φέρετρο τους και ας μπούνε απο τώρα μέσα ;)Τυχεροι θα ειναι φιλε μου , οσοι βαζουνε ....
Σκεψη στο μυαλο τουs
Σελοφαν στο πουλι τουs
και καβουρια στη τσεπη τουs
Αυτό ακριβώς κάνουμε αγαπητέ Βοδιμόρτιε. Μόνο που ο καθείς από μας υποστηρίζει με σθένος πως η δική του επιλογή είναι και η καλύτερη.