Νέα

Αγοραίος Ερωτας και Value for Money

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pouranger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έχω  μπερδευτεί  με  όλους  σας .
Έχω  μπερδευτεί  και με  τον εαυτό  μου .

Ανοίγω  αυτό το  Thread  με  σκοπό  να  σας  καταλάβω .

Ο αγοραίος  έρωτας  είναι  αγοραίος , εμπορεύσιμος , προϊόν  οικονομικής  αποτιμήσεως  επομένως , τόσο  από την πλευρά  του  προσφερομένου  προϊόντος , όσο  και από την  πλευρά  του αντιπροσφερομένου  τιμήματος .

Πλην  όμως  σε  κάθε  αγορά  υπάρχουν  διαστρωματώσεις .
Η  βασική διάκριση  είναι  η  εξής :
α) Υπάρχουν  άνθρωποι  που  αγοράζουν το φθηνότερο , ανεξαρτήτως  ποιότητας
β) Υπάρχουν  άνθρωποι που αγοράζουν το , κατ΄αυτούς , καλύτερο ανεξαρτήτως τιμήματος
γ) Υπάρχουν και οι περισσότεροι ( μη  συνειδοτοποιημένοι - έχοντες άλλη άποψη - αδυνατούντες  να  ενταχθούν  στην κατηγορία β , λόγω  βαλαντίου - αδυνατούντες να  ενταχθούν στην κατηγορία α , λόγω ... πολλών λόγων - δεν ξέρω για  τη  άλλο ) που  κολλάνε  στη  μέση . Οι εντασσόμενοι  και στις  3  κατηγορίες  εντός  του  σάιτ  αποστρέφονται  μετά  βδελυγμίας  ο ένας  τον άλλο , και  τον στολίζουν  με  ύβρεις , περιπαικτικούς  χαρακτηρισμούς  κ.λπ.

Σας  ερωτώ  λοιπόν  ευθέως :
Τί θεωρείτε  επομένως  βέλτιστη  απόδοση  ποιότητος - τιμής ?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν....υπαρχει απαντηση...
Ισωs γιατι, αυτοι του "ακριβου"  βαλαντιου , αρνουνται η/και  δεν θελουν να καταλαβουν τουs "αλλουs"  η και τουμπαλιν.........
Ισωs γιατι καποιοι ειναι παλαιοι ενω οι "αλλοι" οχι....αρα μπορουν να εκφερουν την "σωστοτερη" αποψη εναντι των "αλλων"
Κι εγω μπερδεμενοs ειμαι......και απλα κανω αυτο που πιστευω εγω, με το δικο μου βαλαντιο--παντα
Αν μπορω να βοηθησω σε κατι εχει καλωs....διαφορετικα ....παιρνω τα κουβαδακια μου και ......παραλιεs  εχουμε πολλεs!!

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ναι αλλα ακομα και σε αυτες τισ "3" ταξεις που αναφερεσε μερικοι καθονται παντου γιατι δεν μπορεις να ψυχολογησεις τις καυλες με τις οποιες παιρνει αποφαση για μαμησι...
Οποτε κοιτας τον μεσο ορο...

Δεν ειπαρχει βελτιστη αποδοση που λες γιατι οι επιλογες δεν ανηκουν στην λογικη (τουλαχιστον ενα μερος τους)

OP
OP
pouranger

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ναι  αλλά  όλοι κάνουν  κριτικές .
Π.Χ. Ο μασατζής  την πέφτει  στον  στουντιάκια
Ο στουντιακός στον Μπουρδελιάρη
Και  οι  3  συνασπίζονται  εναντίον  εκείνου  που  ρέπει στα call girls
Και  οι 4  κατά  του  Σιτυτουράκια
Όλοι μαζί  εναντίον των κωλομπαρόβιων  και  των στριπόπληκτων .
Για σας  έχει λόγική ? 
Όλοι κάποιο λόγο έχουν !
Ποιόν  όμως ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
IMHO, εάν πας σε strip για να γαμήσεις/χύσεις, έχεις φάει γκολ από τα αποδυτήρια.

Από εκεί και πέρα, μέχρι κάποια εποχή που οι σφίγγες δεν σε ζάλιζαν, είχε την πλάκα του.

Προσωπικά δεν την βρίσκω πλέον σε αυτά τα μέρη, πολύ πίεση, πολύ μιζέρια, πληρώνεις (όσα και να είναι αυτά) και νιώθεις ότι κάνεις φιλανθρωπία.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ζω στην Γερμανία.

Έχω γράψει κάποιες κριτικές για Γερμανία ενώ παράλληλα δηλώνω οτι είμαι σχεδόν άσχετος από την σχετική ελληνική πραγματικότητα.

Μερικές απόψεις μου γενικά για value for money στο σχετικό αντικείμενο.

1. Στο αντικείμενο Call girls στην Ελλάδα πληρώνετε απίστευτα ποσά. Διαβάζω στην ιστοσελίδα αυτή κριτικές (πολλές φορές και αρνητικές) για συναντήσεις των 350 € την ώρα, στο Βερολίνο με 200 € την ώρα (τονίζω Βερολίνο, όχι ας πούμε Μόναχο) πηδάς την γκόμενα του Προέδρου της Δημοκρατίας Wulff (βέβαια εγώ θα βολευόμουν και με την γυναίκα του).

2. Επίσης στα μπουρδέλα σας υπάρχει μία κοπέλλα ανά βάρδια, πάτε δηλαδή με μία γυναίκα που αναμένουν στην ουρά άλλοι 5 άνδρες και συνολικά θα πάει την ημέρα με ας πούμε 10 (μετριοπαθής εκτίμηση). Αυτό εξ ορισμού δεν είναι value αλλά junk for money.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
To να υπάρχει πάνω από μία κοπέλλα ανά βάρδια, όπως συμβαίνει σε όλα τα μπουρδέλα της Γερμανίας το θεωρώ conditio sine qua non για αξιοπρεπείς υπηρεσίες και μία ανθρώπινη συνθήκη και για τα κορίτσια αυτά.

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Έχω  μπερδευτεί  με  όλους  σας .
Έχω  μπερδευτεί  και με  τον εαυτό  μου .

Ανοίγω  αυτό το  Thread  με  σκοπό  να  σας  καταλάβω .

Ο αγοραίος  έρωτας  είναι  αγοραίος , εμπορεύσιμος , προϊόν  οικονομικής  αποτιμήσεως  επομένως , τόσο  από την πλευρά  του  προσφερομένου  προϊόντος , όσο  και από την  πλευρά  του αντιπροσφερομένου  τιμήματος .

Πλην  όμως  σε  κάθε  αγορά  υπάρχουν  διαστρωματώσεις .
Η  βασική διάκριση  είναι  η  εξής :
α) Υπάρχουν  άνθρωποι  που  αγοράζουν το φθηνότερο , ανεξαρτήτως  ποιότητας
β) Υπάρχουν  άνθρωποι που αγοράζουν το , κατ΄αυτούς , καλύτερο ανεξαρτήτως τιμήματος
γ) Υπάρχουν και οι περισσότεροι ( μη  συνειδοτοποιημένοι - έχοντες άλλη άποψη - αδυνατούντες  να  ενταχθούν  στην κατηγορία β , λόγω  βαλαντίου - αδυνατούντες να  ενταχθούν στην κατηγορία α , λόγω ... πολλών λόγων - δεν ξέρω για  τη  άλλο ) που  κολλάνε  στη  μέση . Οι εντασσόμενοι  και στις  3  κατηγορίες  εντός  του  σάιτ  αποστρέφονται  μετά  βδελυγμίας  ο ένας  τον άλλο , και  τον στολίζουν  με  ύβρεις , περιπαικτικούς  χαρακτηρισμούς  κ.λπ.

Σας  ερωτώ  λοιπόν  ευθέως :
Τί θεωρείτε  επομένως  βέλτιστη  απόδοση  ποιότητος - τιμής ?

εγω εντασσομαι και στις 3 κατηγοριες αναλογως τα κεφια και το πορτοφολι μου  :2funny:

Ζω στην Γερμανία.

Έχω γράψει κάποιες κριτικές για Γερμανία ενώ παράλληλα δηλώνω οτι είμαι σχεδόν άσχετος από την σχετική ελληνική πραγματικότητα.

Μερικές απόψεις μου γενικά για value for money στο σχετικό αντικείμενο.

1. Στο αντικείμενο Call girls στην Ελλάδα πληρώνετε απίστευτα ποσά. Διαβάζω στην ιστοσελίδα αυτή κριτικές (πολλές φορές και αρνητικές) για συναντήσεις των 350 € την ώρα, στο Βερολίνο με 200 € την ώρα (τονίζω Βερολίνο, όχι ας πούμε Μόναχο) πηδάς την γκόμενα του Προέδρου της Δημοκρατίας Wulff (βέβαια εγώ θα βολευόμουν και με την γυναίκα του).

2. Επίσης στα μπουρδέλα σας υπάρχει μία κοπέλλα ανά βάρδια, πάτε δηλαδή με μία γυναίκα που αναμένουν στην ουρά άλλοι 5 άνδρες και συνολικά θα πάει την ημέρα με ας πούμε 10 (μετριοπαθής εκτίμηση). Αυτό εξ ορισμού δεν είναι value αλλά junk for money.

Ρε φιλε τι μας τα λες αυτα τωρα και μας κανεις και ζηλευουμαι  :headbang:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Και τέλος μία προσωπική φιλοσοφικοψυχολογική τοποθέτηση φίλοι "συναγωνιστές".

Ο αγοραίος έρωτας είναι μία "τεχνητή ευτυχία", πρόσκαιρη και χωρίς ψυχικό υπόβαθρο όπως τα ναρκωτικά ας πούμε. Αυτό το έχω ξαναγράψει σε άλλη μου παρέμβαση κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους εθισμού και κυνηγιού ψευδαισθήσεων. Αυτός είναι και ο λόγος που στο σεξ οι άνδρες αναζητούμε συνέχεια όλο και νέα γούστα, γιατί τίποτα δεν μας "γεμίζει" πια.

Στην Γερμανία αυτό το λένε burn out syndrome, βέβαια την φράση την χρησιμοποιούν για τις  κοπέλες του κλάδου αλλά κατά την γνώμη μου ισχύει και για εμάς. Μέσα στην συζήτηση αυτή είναι και το value for money.

Προσωπική μου σύσταση:
1. Επίσκεψις άπαξ της εβδομάδος.
2. Μέσο επίπεδο τιμών, ούτε στο πιο φτηνό μπουρδέλο ούτε 300 € την ώρα για μια βλαχομπαρόκ ρουμανορωσίδα.
3. Όχι cim, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν οτι πρόκειται για πλαστή αλλά πανάκριβη επιβεβαίωση που οδηγεί στο φαύλο κύκλο που προανέφερα.

Αγαπητέ φίλε pouranger, σε ξεμπέρδεψα ή σε μπέρδεψα περισσότερο?

Δέχομαι οποιαδήποτε άλλη αντίθετη άποψη προς συζήτηση και προβληματισμό.

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
ναρκωτικο ειναι το χειροτερο. Εγω τις σιχαινομαι τις καριολες και τα μπουρδελα τα γαμημενα αλλα ολο εκει ειμαι γαμω το χριστο μου γαμω!

Καθε φορα η ιδια ιστορια. Δε ξαναπαω λεω και παω στο καπακι. Τα χω δοκιμασει ολα τα φαρμακα αλλα δε πιανει τιποτα.

Καταραμενοι ειμαστε  :2funny:

Ο καριολης ο Θεος επλασε τη γυναικα να μας βασανιζει. Και καθεται και μας βλεπει να ταλαιπωρουμαστε και γελαει. Ημαρτον πια!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Mην βρίζεις τις κοπέλες ("καριόλες"), δεν είναι αυτές το πρόβλημα. Και αυτές θύματα είναι του εύκολου χρήματος μέσα στην κοινωνία όπου όλα είναι εμπόρευμα. Ooops, καλύτερα να σταματήσω γιατί θα αρχίσω σαν την Παπαρήγα  :2funny:

Είπαμε: να πηγαίνεις αλλά με μέτρο.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αυτό το έχω ξαναγράψει σε άλλη μου παρέμβαση κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τους κινδύνους εθισμού και κυνηγιού ψευδαισθήσεων. Αυτός είναι και ο λόγος που στο σεξ οι άνδρες αναζητούμε συνέχεια όλο και νέα γούστα, γιατί τίποτα δεν μας "γεμίζει" πια.

Στην Γερμανία αυτό το λένε burn out syndrome, βέβαια την φράση την χρησιμοποιούν για τις  κοπέλες του κλάδου αλλά κατά την γνώμη μου ισχύει και για εμάς.
To Burnout Syndrom δεν έχει καμία σχέση με την τάση των ανδρών να "αναζητούν συνέχεια όλο και νέα γούστα γιατί τίποτα δεν τους γεμίζει".

Κατά τα λοιπά, σε γενικές γραμμές συμφωνούμε.

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Mην βρίζεις τις κοπέλες ("καριόλες"), δεν είναι αυτές το πρόβλημα. Και αυτές θύματα είναι του εύκολου χρήματος μέσα στην κοινωνία όπου όλα είναι εμπόρευμα. Ooops, καλύτερα να σταματήσω γιατί θα αρχίσω σαν την Παπαρήγα  :2funny:

Είπαμε: να πηγαίνεις αλλά με μέτρο.

Ειναι χαιδευτικο το καριολες. Απο στοργη το λεω :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν υπάρχει value for money σε τέτοια ζητήματα,όσο κι αν θέλουμε να πιστεύουμε το αντίθετο μερικές φορές.
Καθεις κι η τσέπη του και η καύλα του.
Τα γούστα,ακριβά ή φτηνά,ΠΑΝΤΑ πληρώνονται.Μερικές φορές όχι μόνο σε χρήμα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εt Dieu crea la femme "Και ο Θεός έπλασε την γυναίκα" γαλλική ταινία με την Brigitte Bardot.

Και όμως φίλε μου teleftaie, ο Θεός καλά έκανε και έπλασε την γυναίκα, υπάρχει κάτι πιο όμορφο από αυτήν?

Kοίταξε δεξιά και αριστερά τα links με τα "άνθη" που μας περιμένουν κάθε μέρα να τα μυρίσουμε και να γευτούμε το νέκταρ τους σαν εργατικές μελισσούλες.

Ωχ την ψώνισα, γεια χαραντάν μάγκες.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.233
Πόντοι
25.467
Ναι  αλλά  όλοι κάνουν  κριτικές .
Π.Χ. Ο μασατζής  την πέφτει  στον  στουντιάκια
Ο στουντιακός στον Μπουρδελιάρη
Και  οι  3  συνασπίζονται  εναντίον  εκείνου  που  ρέπει στα call girls
Και  οι 4  κατά  του  Σιτυτουράκια
Όλοι μαζί  εναντίον των κωλομπαρόβιων  και  των στριπόπληκτων .
Για σας  έχει λόγική ?  
Όλοι κάποιο λόγο έχουν !
Ποιόν  όμως ?

Σίγουρο το ότι, όλοι κάνουν κριτικές. Ακόμα πιο σίγουρο όμως, ότι ο καθένας μας έχει και τα δικά του γούστα. Το ότι οι στουντιάκηδες την πέφτουν στους μπουρδελιάρηδες, οι μασατζήδες στις δύο προηγούμενες κατηγορίες κ.ο.κ  είναι επίσης γεγονός. Γεγονός όμως παραμένει και το ότι, ακόμα και μεταξύ "ομοϊδεατών" υπάρχουν τεράστιες διαφωνίες.

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος Θα σου θυμίσω  "ομηρικούς" καυγάδες μεταξύ των θιασωτών των ανεξάρτητων CG για το αν η τάδε αποτελεί (ως προς τις υπηρεσίες) V.F.M. Βρίσκονται λοιπόν πέντε και την συστήνουν ανεπιφύλακτα ως V.F.M. Αμέσως θα βρεθούν άλλοι δέκα που θα ισχυριστούν ότι δεν είναι γιατί : είναι πολύ αδύνατη και σε αυτούς αρέσουν τα "πιασίματα", ή είναι πολύ μικρή και δεν έχει εμπειρίες γιατί κατ' αυτούς η γριά κότα έχει το ζουμί, ή οι υπηρεσίες της είναι περισσότερο G.F.E ενώ αυτοί προτιμούν P.S.E. και άλλα παρόμοια που έχουν να κάνουν περισσότερο με καθαρά προσωπικά γούστα και λιγότερο με μετρήσιμες παραμέτρους.

Συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενικό V.F.M. αφού τα γούστα και συνεπώς οι προσδοκίες μας είναι καθαρά υποκειμενικοί παράγοντες.

Ίσως V.F.M. είναι αυτό που (υποκειμενικά πάντα) μας ικανοποιεί πλήρως στην χαμηλότερη τιμή (που σημειωτέον είναι και αυτή υποκειμενική και εξαρτάται από την οικονομική επιφάνεια του καθενός μας).

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Σίγουρο το ότι, όλοι κάνουν κριτικές. Ακόμα πιο σίγουρο όμως, ότι ο καθένας μας έχει και τα δικά του γούστα. Το ότι οι στουντιάκηδες την πέφτουν στους μπουρδελιάρηδες, οι μασατζήδες στις δύο προηγούμενες κατηγορίες κ.ο.κ  είναι επίσης γεγονός. Γεγονός όμως παραμένει και το ότι, ακόμα και μεταξύ "ομοϊδεατών" υπάρχουν τεράστιες διαφωνίες.

Για να είμαι πιο συγκεκριμένος Θα σου θυμίσω  "ομηρικούς" καυγάδες μεταξύ των θιασωτών των ανεξάρτητων CG για το αν η τάδε αποτελεί (ως προς τις υπηρεσίες) V.F.M. Βρίσκονται λοιπόν πέντε και την συστήνουν ανεπιφύλακτα ως V.F.M. Αμέσως θα βρεθούν άλλοι δέκα που θα ισχυριστούν ότι δεν είναι γιατί : είναι πολύ αδύνατη και σε αυτούς αρέσουν τα "πιασίματα", ή είναι πολύ μικρή και δεν έχει εμπειρίες γιατί κατ' αυτούς η γριά κότα έχει το ζουμί, ή οι υπηρεσίες της είναι περισσότερο G.F.E ενώ αυτοί προτιμούν P.S.E. και άλλα παρόμοια που έχουν να κάνουν περισσότερο με καθαρά προσωπικά γούστα και λιγότερο με μετρήσιμες παραμέτρους.

Συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει αντικειμενικό V.F.M. αφού τα γούστα και συνεπώς οι προσδοκίες μας είναι καθαρά υποκειμενικοί παράγοντες.

Ίσως V.F.M. είναι αυτό που (υποκειμενικά πάντα) μας ικανοποιεί πλήρως στην χαμηλότερη τιμή (που σημειωτέον είναι και αυτή υποκειμενική και εξαρτάται από την οικονομική επιφάνεια του καθενός μας).

Συμφωνά απόλυτα. Υπάρχει πολύς υποκειμενισμός. Να περιγράψω προσωπική εμεπιρία?

Το καλύτερο μου σεξ εδώ στο Βερολίνο το έκανα με την Αλέξα, ένα 22χρονο βέρο Βερολινεζάκι με μικροσκοπικά στηθάκια, ψηλόλιγνο σώμα - με τα τακουνάκια των 7 πόντων με περνούσε είμαι 1,80 (που πολλοί θα το λέγατε κοκκαλιάρικο) και σκούρα μαλλιά και μάτια (όχι δηλαδή τυπική Γερμανίδα). Το τι όμως χημεία υπήρχε μεταξύ μας, τι φιλιά και αγγίγματα με δάκτυλα ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΗΘΕΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΤΑΙ.

Άλλος όμως που μετράει την γυναίκα στο στήθος με την μεζούρα ούτε καν θα διανοείτο να πάει μαζί της.

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Δεν υπαρχει απόλυτα αντικειμενικό μέγεθος μέτρησης για το value for money στον αγοραίο έρωτα.
Η εμφάνιση και κυρίως η διάθεση/προσπάθεια της κοπέλας είναι τα κυριότερα κριτήρια.
Ωστόσο αυτό που στο τέλος σε κάνει να νιώθεις ότι άξιζε τα λεφτά και θα ήθελες να την ξανατιμήσεις, είναι το πόσο ανεβασμένος αισθάνεσαι μετά.
Ο καθένας θεωρεί λίγο-πολύ value for money αυτό που σε πρώτη φάση τον εξιτάρει,σε δεύτερη φάση τον κάνει να νιώθει άνετα κ στο τέλος του αφήνει ένα αίσθημα ικανοποίησης και γαλήνης.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Όλοι μαζί  εναντίον των κωλομπαρόβιων  και  των στριπόπληκτων .
...το οποίο είναι και απόλυτα λογικό μιας και αποτελούν τη θρυλικότερη και σιχαμερότερη ΤΑΞΗ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΩΝ. :boobies: :boobies:
Ευτυχώς τώρα με τη κρίση αρχίζουν να αραιώνουν :humpleg: :humpleg:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom