pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Έχω μπερδευτεί με όλους σας .
Έχω μπερδευτεί και με τον εαυτό μου .
Ανοίγω αυτό το Thread με σκοπό να σας καταλάβω .
Ο αγοραίος έρωτας είναι αγοραίος , εμπορεύσιμος , προϊόν οικονομικής αποτιμήσεως επομένως , τόσο από την πλευρά του προσφερομένου προϊόντος , όσο και από την πλευρά του αντιπροσφερομένου τιμήματος .
Πλην όμως σε κάθε αγορά υπάρχουν διαστρωματώσεις .
Η βασική διάκριση είναι η εξής :
α) Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν το φθηνότερο , ανεξαρτήτως ποιότητας
β) Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν το , κατ΄αυτούς , καλύτερο ανεξαρτήτως τιμήματος
γ) Υπάρχουν και οι περισσότεροι ( μη συνειδοτοποιημένοι - έχοντες άλλη άποψη - αδυνατούντες να ενταχθούν στην κατηγορία β , λόγω βαλαντίου - αδυνατούντες να ενταχθούν στην κατηγορία α , λόγω ... πολλών λόγων - δεν ξέρω για τη άλλο ) που κολλάνε στη μέση . Οι εντασσόμενοι και στις 3 κατηγορίες εντός του σάιτ αποστρέφονται μετά βδελυγμίας ο ένας τον άλλο , και τον στολίζουν με ύβρεις , περιπαικτικούς χαρακτηρισμούς κ.λπ.
Σας ερωτώ λοιπόν ευθέως :
Τί θεωρείτε επομένως βέλτιστη απόδοση ποιότητος - τιμής ?
Έχω μπερδευτεί και με τον εαυτό μου .
Ανοίγω αυτό το Thread με σκοπό να σας καταλάβω .
Ο αγοραίος έρωτας είναι αγοραίος , εμπορεύσιμος , προϊόν οικονομικής αποτιμήσεως επομένως , τόσο από την πλευρά του προσφερομένου προϊόντος , όσο και από την πλευρά του αντιπροσφερομένου τιμήματος .
Πλην όμως σε κάθε αγορά υπάρχουν διαστρωματώσεις .
Η βασική διάκριση είναι η εξής :
α) Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν το φθηνότερο , ανεξαρτήτως ποιότητας
β) Υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν το , κατ΄αυτούς , καλύτερο ανεξαρτήτως τιμήματος
γ) Υπάρχουν και οι περισσότεροι ( μη συνειδοτοποιημένοι - έχοντες άλλη άποψη - αδυνατούντες να ενταχθούν στην κατηγορία β , λόγω βαλαντίου - αδυνατούντες να ενταχθούν στην κατηγορία α , λόγω ... πολλών λόγων - δεν ξέρω για τη άλλο ) που κολλάνε στη μέση . Οι εντασσόμενοι και στις 3 κατηγορίες εντός του σάιτ αποστρέφονται μετά βδελυγμίας ο ένας τον άλλο , και τον στολίζουν με ύβρεις , περιπαικτικούς χαρακτηρισμούς κ.λπ.
Σας ερωτώ λοιπόν ευθέως :
Τί θεωρείτε επομένως βέλτιστη απόδοση ποιότητος - τιμής ?