You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγοραίος έρωτας και trafficking
- Μέλος που άνοιξε το νήμα zrtstra
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 114
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Στα μπουρδέλα που εκδίδονται για 10-20e σίγουρα(με τα μισά τουλάχιστον να πάνε στο μαγαζί),στα studios που τα λεφτά είναι περισσότερα κ ψιλο ελέγχονται παίζεται(μάλλον θύματα του συστήματος που δεν αφήνει περιθώρια πολλές φορές είναι οι περισσότερες κ το κάνουν επειδή έχουν ανάγκη τα λεφτά),τα ct που τα κονομάνε καλά κ είναι πολλές φορές μοντέλες είναι το λιγότερο πιθανό να΄ναι θύματα trafficking.Αυτές που δουλεύουν στα μπουρδέλα/studio/city tour δεν είναι θύματα human traffiking;Δεν λεω καλά κάνουν τα κορίτσια μας ξαλαφρώνουν αλλά μήπώς είμαστε ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ συνένοχοι σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα;
Aν και σε όλες τις κατηγορίες παίζετε με τους νταβάδες να υπάρχουν παντού.....
Αυτές που δουλεύουν στα μπουρδέλα/studio/city tour δεν είναι θύματα human traffiking;Δεν λεω καλά κάνουν τα κορίτσια μας ξαλαφρώνουν αλλά μήπώς είμαστε ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ συνένοχοι σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα;
Ναι, άθελά μας γινόμαστε συνένοχοι αν η κοπέλα είναι θύμα trafficking, είτε το ξέρουμε είτε όχι, και πάμε μαζί της.
Σωστά ανέφερε ο pz89 ότι όσο πιο ακριβό είναι το κόστος της συνεύρεσης, τόσο μικρότερη η πιθανότητα να βρεις περιπτώσεις trafficking. Χωρίς να είναι απόλυτο και αυτό βεβαια.
Εγώ θα έλεγε όσο ακριβότερο το τόσο πιο πιθανό το traffiking γιατί ο νταβας θα έχει περισσότερη υπεραξία να καρπωθεί απο το αρχαιότερο επάγγελμα.
Εμένα πάντως με βάζει σε σκέψεις ότι η πλειοψηφία των ιερόδουλων είναι απο χώρες είτε του πρώην ανατολικού μπλοκ(που εκεί τώρα δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμι και αν)ή του τρίτου κόσμου(Αφρική ή απω ανατολή Κίνα,Ταιλάνδη).Σε αυτές τις χώρες το όνειρο για μια καλύτερη ζωή ξεγελάει και τις πιο μη ευπιστές γκόμενες
Εμένα πάντως με βάζει σε σκέψεις ότι η πλειοψηφία των ιερόδουλων είναι απο χώρες είτε του πρώην ανατολικού μπλοκ(που εκεί τώρα δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμι και αν)ή του τρίτου κόσμου(Αφρική ή απω ανατολή Κίνα,Ταιλάνδη).Σε αυτές τις χώρες το όνειρο για μια καλύτερη ζωή ξεγελάει και τις πιο μη ευπιστές γκόμενες
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Αυτές που δουλεύουν στα μπουρδέλα/studio/city tour δεν είναι θύματα human traffiking;Δεν λεω καλά κάνουν τα κορίτσια μας ξαλαφρώνουν αλλά μήπώς είμαστε ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ συνένοχοι σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα;
Και σενα τι σε νοιαζουν ολα αυτα ρε δικε μου? Μπατσος εισαι?
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ότι νοιάζει τους μπάτσους δηλαδή κ δεν συνεργάζονται αρμονικά με τους νταβάδες...Και σενα τι σε νοιαζουν ολα αυτα ρε δικε μου? Μπατσος εισαι?
Εγώ θα έλεγε όσο ακριβότερο το τόσο πιο πιθανό το traffiking γιατί ο νταβας θα έχει περισσότερη υπεραξία να καρπωθεί απο το αρχαιότερο επάγγελμα.
Δεν διαφωνώ, κατ'αναγκη, μαζί σου. Αλλά προσεξε μια λεπτή διαφορά: εγώ μίλησα για trafficking ενώ εσύ μιλάς τώρα για νταβάδες. Σίγουρα υπάρχει επικάλυψη, αλλά οι δύο έννοιες δεν ταυτίζονται. Εγω αυτό που είπα το είπα για το trafficking και μόνο. Όσον αφορά τους νταβάδες, μπορεί να έχεις και δίκιο.
Και σενα τι σε νοιαζουν ολα αυτα ρε δικε μου? Μπατσος εισαι?
Όχι δεν είμαι μπάτσος νέο παιδί είμαι μες τις καύλες μου αλλά αν είναι να γαμάω και ουσιαστικά να βιάζω σωματικώς και ψυχικώς γυναίκες ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Τουλάχιστον αν είναι να υπάρχουν πουτάνες τουλάχιστον όλα τα λεφτά να παίρνουν αυτές και να εργάζονται για την πάρτη τους και για τους πελάτες τους
Όχι δεν είμαι μπάτσος νέο παιδί είμαι μες τις καύλες μου αλλά αν είναι να γαμάω και ουσιαστικά να βιάζω σωματικώς και ψυχικώς γυναίκες ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Τουλάχιστον αν είναι να υπάρχουν πουτάνες τουλάχιστον όλα τα λεφτά να παίρνουν αυτές και να εργάζονται για την πάρτη τους και για τους πελάτες τους
Σωστα μιλάς!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Ευγε νεε μου. Καλα κανεις. Εσυ θα πας μπροστα...
Για να τα καταφερεις καλυτερα ομως, αλλη φορα κοιτα μερικες λεπτομερειουλες.. πχ πριν ανοιξεις ενα θεμα να κοιτας αν υπαρχει αλλο παρομοιο. Ε? Ευκολο ειναι, μια αναζητησουλα κανεις.
Και για να μη τα πολυλογαμε.... "Το θρεντ συγχωνευτηκε"
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Οκ αδερφέ συγνώμη που δεν το έψαξα θα το κάνω την επόμενη φορά που θα θέλω να ανοίξω τόπικ
Να μην επαναληφθει! Οοοοριστε μας!
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Άντε χέσου ρε που τον βρήκες γατάκι κ τον ψαρώνεις.Να μην επαναληφθει! Οοοοριστε μας!
Αν ένας ψυχιατρος/ψυχαναλυτής ήταν και χάκερ και έμπαινε σε αυτο το σαιτ θα ήξερε ποιά είναι η μελλοντική πελατεία του
Γιατί να είναι και χάκερ; Αυτά που γράφονται δημόσια είναι αρκετά... Δεν θα χρειαζόταν να χακέψει τίποτα.
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Αν ένας ψυχιατρος/ψυχαναλυτής ήταν και χάκερ και έμπαινε σε αυτο το σαιτ θα ήξερε ποιά είναι η μελλοντική πελατεία του
γιατι πιστευεις πως εισαι τρελος?
Γιατί να είναι και χάκερ; Αυτά που γράφονται δημόσια είναι αρκετά... Δεν θα χρειαζόταν να χακέψει τίποτα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K