Νέα

Αγορα Πλαστού Πτυχίου Αγγλικών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα graziano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα παιχτες,οντας φοιτητης και βρισκομαι προ πτυχιου,δν ειχα παρει ποτε σοβαρα τα αγγλικα ασχετα αν τα εκανα απο πιτσιρικας!τωρα που βρισκομαι στα ιταλιας για σπουδες και δουλεια,αγγλικα εδω ειναι αγνωστα για τους ιταλους και τα φροντιστηρια ζητανε ενα σκασμο λεφτα που δεν τα εχω, σκεφτηκα μηπως γνωριζει κανεις καποιον που μπορει να με βοη8ησει.ειστε τσακαλια εσεις εδω ολο και καποιος 8α βοη8ησει..
χρειαζομαι ενα πτυχιο να δειξω οτι κατεχω τα αγγλικα απο lower,ielts, first certificate,pet τετοιου επιπέδου

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Έκανες τόσα χρόνια φροντηστήριο και δεν πήρες τουλάχιστον το pet ή κάποιο lower?
Γιατί δεν δίνεις το κρατικό?Ευκολάκι είναι....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756
Καλημερα παιχτες,οντας φοιτητης και βρισκομαι προ πτυχιου,δν ειχα παρει ποτε σοβαρα τα αγγλικα ασχετα αν τα εκανα απο πιτσιρικας!τωρα που βρισκομαι στα ιταλιας για σπουδες και δουλεια,αγγλικα εδω ειναι αγνωστα για τους ιταλους και τα φροντιστηρια ζητανε ενα σκασμο λεφτα που δεν τα εχω, σκεφτηκα μηπως γνωριζει κανεις καποιον που μπορει να με βοη8ησει.ειστε τσακαλια εσεις εδω ολο και καποιος 8α βοη8ησει..
χρειαζομαι ενα πτυχιο να δειξω οτι κατεχω τα αγγλικα απο lower,ielts, first certificate,pet τετοιου επιπέδου

Σε ποια πολη εισαι ρε μαγκα ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756

Το κρατικο που λεει ο Ολλανδος δεν το εχεις σκεφτει ? η δεν θες να πατησεις καθολου εδω για να δωσεις εξετασεις ? και θες μονο την πατεντα του μαιμου για να ξεμπερδευεις ..

Στην Ιταλια ποιος σου ζητησει πτυχιο ? γιατι εκει και μονο να δειξεις οτι ξερεις τους κανεις μια χαρα και δεν ζητανε χαρτια κτλ

OP
OP
graziano

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έκανες τόσα χρόνια φροντηστήριο και δεν πήρες τουλάχιστον το pet ή κάποιο lower?
Γιατί δεν δίνεις το κρατικό?Ευκολάκι είναι....
ποτε δεν εδωσα τιποτα γιατι ημουν επαρχια, ειχα μια κα8ηγητρια για τον πουτσο που δεν μου εμα8ε τιποτα .το κρατικο δεν το αναγνωριζουν.τι 8α κανω ρε μαγκες μονο αυτο μου μενει απο τη σχολη για τελειωσα ολοκληρο πολυτεχνειο τλεειωσα και κολλαω σε αυτο..ακους γνωμες,ανα ειναι στειλτε μου και σε pm

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ποτε δεν εδωσα τιποτα γιατι ημουν επαρχια, ειχα μια κα8ηγητρια για τον πουτσο που δεν μου εμα8ε τιποτα .το κρατικο δεν το αναγνωριζουν.τι 8α κανω ρε μαγκες μονο αυτο μου μενει απο τη σχολη για τελειωσα ολοκληρο πολυτεχνειο τλεειωσα και κολλαω σε αυτο..ακους γνωμες,ανα ειναι στειλτε μου και σε pm
Δεν υπάρχει λόγος για pm απ' την στιγμή που άνοιξες thread, άσε που μπορούν να χρησιμεύσουν και σε άλλους στο μέλλον....κοίτα, τα proficiency έχουν μια σφραγίδα για να αναγνωρίζονται, οπότε δεν γίνεται βρεις πλαστό....εκτός αν πια έχεις γνωριμίες με "υπόκοσμο" :P
Τα lower δεν έχουν τέτοια γιατί θεωρούνται εύκολα....
Τα κρατικά δεν αναγνωρίζονται?Γαμώ τα υπουργεία μου γαμώ, τσάμπα λεφτά πετάξαμε....
Θα σου πρότεινα να επιστρέψεις, να κάνεις ταχύρυθμα και να πάρεις lower...

OP
OP
graziano

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το κρατικο που λεει ο Ολλανδος δεν το εχεις σκεφτει ? η δεν θες να πατησεις καθολου εδω για να δωσεις εξετασεις ? και θες μονο την πατεντα του μαιμου για να ξεμπερδευεις ..

Στην Ιταλια ποιος σου ζητησει πτυχιο ? γιατι εκει και μονο να δειξεις οτι ξερεις τους κανεις μια χαρα και δεν ζητανε χαρτια κτλ
μου ζητανε χαρτι οτι εχω περασει καποιο απο αυτα,η σχολη για να μου περασει το μα8ημα το τελευταιο και να παρω πτυχιο.εχουν μια λιστα απο πτυχια που τα αποδεχονται το κρατικο δεν το δεχονται.δεν μπορω να ερ8ω πισω ελλαδα γιατι 8α χασω τη δουλεια ,προχειρη βασικα αλλα βοη8ιεμαι οιονομικα.8ελω να μου το στειλουν ετοιμο ιταλια.επισης το προφισενσι το ξερω οτι εχει σφραγιδα εγω μιλαω για ielts, pet η και lower

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
πρόσεχε τι ζητάς εδώ μέσα. υποννοείς πλαστογραφία με σφραγίδα του ελληνικού κράτους...μεγάλε , καμμιά δεκαριά χρόνια μέσα σε βλέπω...με το συμπάθειο.

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
μου ζητανε χαρτι οτι εχω περασει καποιο απο αυτα,η σχολη για να μου περασει το μα8ημα το τελευταιο και να παρω πτυχιο.εχουν μια λιστα απο πτυχια που τα αποδεχονται το κρατικο δεν το δεχονται.δεν μπορω να ερ8ω πισω ελλαδα γιατι 8α χασω τη δουλεια ,προχειρη βασικα αλλα βοη8ιεμαι οιονομικα.8ελω να μου το στειλουν ετοιμο ιταλια.επισης το προφισενσι το ξερω οτι εχει σφραγιδα εγω μιλαω για ielts, pet η και lower
Δηλαδή συγνώμη, θες χωρίς να δώσεις εξετάσεις, να σου στείλουν έτσι ένα πτυχίο?Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι τέτοιο.....

OP
OP
graziano

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
πρόσεχε τι ζητάς εδώ μέσα. υποννοείς πλαστογραφία με σφραγίδα του ελληνικού κράτους...μεγάλε , καμμιά δεκαριά χρόνια μέσα σε βλέπω...με το συμπάθειο.
δεν νομιζω ρε φιλε εδω ο Χ. προεδρος της ΕΑΒ διοικουσε με πλαστο μαστερ εμενα το φοιτητη 8α πιασουν.18000 δημοσιοι υπαληλλοι με κρατικο διπλωμα αγγλικων μαιμου και συνεχιζουν και δουλευουν κανονικα.εγω ενα πτυχιο απλο ζηταω πιο κατω και απο lower για να απαλαχτω οσο πιο γρηγορα γινεται απο τα διδακτρα της σχολης μου μιας και ειναι τελευταιο μα8ημα και ο κωλος μου εχει το ιδιο σχημα με την καρεκλα για να φτασω να χρωσταω μονο τα αγγλικα...σκεψου το λιγο καλυτερα,φοιτητης εργαζομενος ειμαι και σε ξενη χωρα!!

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
δεν νομιζω ρε φιλε εδω ο Χ. προεδρος της ΕΑΒ διοικουσε με πλαστο μαστερ εμενα το φοιτητη 8α πιασουν.18000 δημοσιοι υπαληλλοι με κρατικο διπλωμα αγγλικων μαιμου και συνεχιζουν και δουλευουν κανονικα.εγω ενα πτυχιο απλο ζηταω πιο κατω και απο lower για να απαλαχτω οσο πιο γρηγορα γινεται απο τα διδακτρα της σχολης μου μιας και ειναι τελευταιο μα8ημα και ο κωλος μου εχει το ιδιο σχημα με την καρεκλα για να φτασω να χρωσταω μονο τα αγγλικα...σκεψου το λιγο καλυτερα,φοιτητης εργαζομενος ειμαι και σε ξενη χωρα!!
τι να σου πω; αν δεν "νομίζεις" προχώρα.εγώ , πάντως διαχώρισα την θέση μου.

OP
OP
graziano

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή συγνώμη, θες χωρίς να δώσεις εξετάσεις, να σου στείλουν έτσι ένα πτυχίο?Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι τέτοιο.....
εχω διαβασει ρε φιλε οτι αλλοι ειχαν δηλωσει συμμετοχη και δεν πηγαν αποδεδηγμενα και το ελεγαν και οι ιδιοι και τους εστειλαν το πτυχιο στο σπιτι

OP
OP
graziano

graziano

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τι να σου πω; αν δεν "νομίζεις" προχώρα.εγώ , πάντως διαχώρισα την θέση μου.
εγω σου μιλαω για πραγματικα γεγονοτα...αυτα εχουν γινει και 8α συνεχιζονται να γινονται

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Αυτές είναι οι αδικίες....εμείς γαμιόμαστε να πάρουμε ένα χαρτί και οι άλλοι γίνονται διευθυντές....αλλά δεν νομίζω οτι υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου....γιατί δεν το συζητάς με άλλους?Κανείς δεν έχει το ίδιο πρόβλημά?Ή με κάποιον καθηγητή!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom