You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγορά κινητού απο Skroutzoμάγαζα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 104
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καλουτσικο θα ειναι πιστευω, παντωs υπαρχει και αυθεντικο samsung στα κινεζικα μαγαζια...ειναι στην εκδοση με dual sim
Καλουτσικο θα ειναι πιστευω, παντωs υπαρχει και αυθεντικο samsung στα κινεζικα μαγαζια...ειναι στην εκδοση με dual sim
Φιλε το κινητο πεταει !!!
Θα το παω αυριο και σε εναν φιλο που δουλευει στον Γερμανο να μου πει αν ειναι αυθεντικο
Τυποι πηγα στον Γερμανο σε εναν κολλητο που δουλευει εκει... το ανοιγει..το ψαχνει...το δουλευει... ειναι αυθεντικο μου λεει παρτο
Πριν λιγο βρεθηκα με 3 τυπους που ειναι η δουλεια τους αυτη..το ψαξανε καλα, πηρανε sim number, κοιταξανε μεχρι και τις βιδες που εχει...καταληξαμε οτι ειναι αυθεντικο
700 ευρω κοστιζει (βεβαια εξαρτατε και απο που το αγοραζεις απο οτι μου ειπανε) ας μου εξηγησει καποιος πως το αλανι το μπρο μου το αγορασε 100 μονο !!!!!
*Δεν ειναι στην εκδοση με dual sim
Πριν λιγο βρεθηκα με 3 τυπους που ειναι η δουλεια τους αυτη..το ψαξανε καλα, πηρανε sim number, κοιταξανε μεχρι και τις βιδες που εχει...καταληξαμε οτι ειναι αυθεντικο
700 ευρω κοστιζει (βεβαια εξαρτατε και απο που το αγοραζεις απο οτι μου ειπανε) ας μου εξηγησει καποιος πως το αλανι το μπρο μου το αγορασε 100 μονο !!!!!
aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ελα ρε τυπε εδω ο μελισσανιδης θα σς κανει γηπεδο, ενα κινητο δεν υα ειναι καλοΤυποι πηγα στον Γερμανο σε εναν κολλητο που δουλευει εκει... το ανοιγει..το ψαχνει...το δουλευει... ειναι αυθεντικο μου λεει παρτο
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τυπε πλεον τα κινεζικα εχουν ξεπερασει τις επωνυμες εταιριες...Ψαξε απλα την εταιρια XIAOMIτυπε αν ειναι κινεζικο εχε το νου σου γιατι αυτα σκανε :S
που θεωρειται η Apple της κινας.Τα κινητα της απλα πετανε.Εχω παρει το HONGMI για την γκομενα και απλα
το κινητο πεταει.Ειναι εφαμιλο του S4.Kαι κοστισε μονο 150 ευρω.
Τυπε πλεον τα κινεζικα εχουν ξεπερασει τις επωνυμες εταιριες...Ψαξε απλα την εταιρια XIAOMI
που θεωρειται η Apple της κινας.Τα κινητα της απλα πετανε.Εχω παρει το HONGMI για την γκομενα και απλα
ετσι εξηγειται... μου εκανε εντυπωση γιατι αυτος που του το πουλησε του λεει ειναι ψευτικο παρτο 100
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Φιλε ειναι πολυ απλο να βρεις αν ειναι αυθεντικο το κινητο η κλωνος.κατεβασε απο το google play τοΤυποι πηγα στον Γερμανο σε εναν κολλητο που δουλευει εκει... το ανοιγει..το ψαχνει...το δουλευει... ειναι αυθεντικο μου λεει παρτο
cpu z και θα σου βγαλει τα παντα για το κινητο.Απο επεξεργαστη,καρτα γραφικων,μνημη,αναλυση οθονης,τα παντα.
Επισκέπτης
Πήγα κάποτε να πάρω ένα κωλοκινητό , από σκρουτζομάγαζο , κάπου σε μια άκρη της Ν.Ιωνίας , σε κάτι ρέματα , στου διαόλου το κέρατο.
Καμάρωνα ο μαλάκας που το βρήκα 160€ φθηνότερα από το Πλαίσιο ...
Πάρκαρα μπροστά σε ένα γιαπί, ήταν η πιο κοντινή θέση ....
Τα 2 από μέσα λάστιχα του audi σκασμένα ....
Γλύτωσα 160€ από το τηλέφωνο και ....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ΚΑταλαβα απο που το πηρες.Γιατι δεν το αραζες διπλα στον φουρνο που ειχε;Πήγα κάποτε να πάρω ένα κωλοκινητό , από σκρουτζομάγαζο , κάπου σε μια άκρη της Ν.Ιωνίας , σε κάτι ρέματα , στου διαόλου το κέρατο.
Ασε που αυτοι στο στελνουν στο σπιτι με 5 ευρω παραπανω,μαλακια που ταλαιπωρηθηκες.
dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
που το βρισκουμε αυτο το κινητο?πολυ γαματο απο οτι ειδα...και ποσο παει?Τυπε πλεον τα κινεζικα εχουν ξεπερασει τις επωνυμες εταιριες...Ψαξε απλα την εταιρια XIAOMI
dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
αυτο ακομα πιο γαματο....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Εγω το πηρα απο εδω,157 το εχουν.Αλλα αν κανεις και καμια ερευνα στο ιντερνετ θα το βρεις και φθηνoτερα.που το βρισκουμε αυτο το κινητο?πολυ γαματο απο οτι ειδα...και ποσο παει?
Απλα εγω προτιμησα ebay γιατι αν γινει καμια μαλακια,παιρνεις τα λεφτα σου πισω.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
To οτι πουλησε 100 χιλιαδες κομματια σε 1,5 λεπτο τα λεει ολα.ειναι απιστευτο το κινητο αυτο.αυτο ακομα πιο γαματο....
Τελος του μηνα βγαινει η ευρωπαικη εκδοση,με ακομη πιο γρηγορο επεξεργαστη.
Τι iphone 5 και μαλακιες με 900 ευρω.
dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
μπορω να το βρω καπου να παραγγειλω ? τιμη? για την ευρωπαικη εκδοση μιλαω...To οτι πουλησε 100 χιλιαδες κομματια σε 1,5 λεπτο τα λεει ολα.ειναι απιστευτο το κινητο αυτο.
Τελος του μηνα βγαινει η ευρωπαικη εκδοση,με ακομη πιο γρηγορο επεξεργαστη.
Τι iphone 5 και μαλακιες με 900 ευρω.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Aπο εδω εκανα προπαραγγελια εγω,300 ειχα δωσει,τωρα εχει 322 απο οτι βλεπω.Οταν το παρω στα χερια μου θα σου στειλω αν ειναι,για να σου πω εντυπωσεις.μπορω να το βρω καπου να παραγγειλω ? τιμη? για την ευρωπαικη εκδοση μιλαω...
dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
θα περιμενω εντυπωσεις ευχαριστω πολυ...ποτε το περιμενεις?αμα ειναι καλο το κλεινω και εγω!!!Aπο εδω εκανα προπαραγγελια εγω,300 ειχα δωσει,τωρα εχει 322 απο οτι βλεπω.Οταν το παρω στα χερια μου θα σου στειλω αν ειναι,για να σου πω εντυπωσεις.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Τελος του μηνα βγαινει,μολις βγει θα το εχω μετα απο 3-4 μερες.θα περιμενω εντυπωσεις ευχαριστω πολυ...ποτε το περιμενεις?αμα ειναι καλο το κλεινω και εγω!!!
666toefl
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τα σπεκς ειν αι αριστα στα χαρτια,αλλα στην πραξη αυτα τα τηλ πως ειναι?ανταποκρινονται σε αυτα που γραφουν?Aπο εδω εκανα προπαραγγελια εγω,300 ειχα δωσει,τωρα εχει 322 απο οτι βλεπω.Οταν το παρω στα χερια μου θα σου στειλω αν ειναι,για να σου πω εντυπωσεις.
επισης sar ποσο εχουν?δεν το βλεπω..
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Σωστος,το sar ειναι απο τα σημαντικοτερα σε ενα κινητο.Απο οτι διαβασε η GSM εκδοση που βγηκε πρωτη,τα σπεκς ειν αι αριστα στα χαρτια,αλλα στην πραξη αυτα τα τηλ πως ειναι?ανταποκρινονται σε αυτα που γραφουν?
επισης sar ποσο εχουν?δεν το βλεπω..
η κινεζικη δηλαδη,εχει 0,33 ενω η WCDMA εχει 0,45 σχετικα καλη τιμη.Οσο για την ποιοτητα τους,δεν εχεις παρα
να κανεις ενα γουγλαρισμα να διαβασεις τι λενε στα διαφορα φορουμς για αυτην την εταιρια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις