gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
μπορεις να βρεις καλες τιμες και σε καλες μαρκες ειναι αληθεια....τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη τυπε?
μπορεις να βρεις καλες τιμες και σε καλες μαρκες ειναι αληθεια....τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη τυπε?
Κανένα πρόβλημα με τα μαγαζιά, αρκεί να προσφέρουν ευρωπαική εγγύηση.
Ο λόγος που έρχονται πολύ φθηνότερα είναι ότι είναι προιόντα παρα-εισαγωγής. Κοινώς παρακάμπτουμε τα ελληνικά λαμόγια (αντιπρόσωποι ή κράτος) και χτυπάνε τις τιμές χονδρικής.
Για το kaizer όλα μια χαρά. Δύο αγορές και οι 2 άψογες..
τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη τυπε?
ειχα παρει ενα samsung απο ιντερνετ και μου ειπαν οτι με καλυπτει η εγγυηση κανονικα..( μεσω της σμαρτεκ)δλδ πρεπει να το στειλω εκει αν παθει κατι?
κατι ξερεις και δεν μιλας εσυ..Όσοι έχετε πάρει τηλέφωνο από το Kaizer μη βάλετε το χέρι σας στη φωτιά πως δε σας έχουν πουλήσει επισκευασμένο για καινούριο
και πως το καταλαβες?Ναι πήγαν να μου πουλήσουν εμένα μεταχειρισμένο για καινούριο.
και πως το καταλαβες?
Το <γνήσιο> που νομίζεις ότι φτιάχνετε ?
Δεν εχω ιδεα φιλε δεν ασχολουμαι καθολου με κινητα.
Απλα μπηκα στην διαδικασια να το κοιταξω γιατι οταν μου μιλουσε ο μπρο δεν ειχα ιδεα για το συγκεκριμενο μοντελο
Κοστιζει στην Ελλαδα 450-500 ευρω μου ειπε και το βρηκε με 100
Αλλα μου ειπε δεν ειναι αυθεντικο... μοιαζει με το οριτζιναλ, εχει τις ιδιες λειτουργιες, αν δεν ξερεις δεν μπορεις να το καταλαβεις..αλλα δεν ειναι οριτζιναλ
Ανυσηχω μηπως την πατησω με δωρο μπομπα !!!!
τυπε αν ειναι κινεζικο εχε το νου σου γιατι αυτα σκανε :SΔεν εχω ιδεα φιλε δεν ασχολουμαι καθολου με κινητα.
Απλα μπηκα στην διαδικασια να το κοιταξω γιατι οταν μου μιλουσε ο μπρο δεν ειχα ιδεα για το συγκεκριμενο μοντελο
Κοστιζει στην Ελλαδα 450-500 ευρω μου ειπε και το βρηκε με 100
Αλλα μου ειπε δεν ειναι αυθεντικο... μοιαζει με το οριτζιναλ, εχει τις ιδιες λειτουργιες, αν δεν ξερεις δεν μπορεις να το καταλαβεις..αλλα δεν ειναι οριτζιναλ
Ανυσηχω μηπως την πατησω με δωρο μπομπα !!!!
τυπε αν ειναι κινεζικο εχε το νου σου γιατι αυτα σκανε :S
τετοιο ειναι τυπε ?
http://[URL unfurl="true"]www.corporate-eye.com/main/wp-content/uploads/2009/11/mobile-phone-explosion-300x223.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2009/02/03/cellphone.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :thumbsup:
βαλτο και στο σαιτ τυπεκαταλαβα... παει για πουλημα... αγγελια θα το βαλω στο ιντερνετ με 200 ευρω και οποιος το παρει