thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
;) ;)θάνο, έχουμε γνωριστεί κιόλας
σου λέω λοιπόν πως ήρθανε για συνέντευξη παλικάρια με χρόνια σπουδές και ΜΗΔΕΝ πρακτική ενασχόληση.
πυρηνικοί επιστήμονες
και τους ρωτούσα απλά πρακτικά πράγματα που θα έπρεπε να στροφάρει το μυαλό τους και απαντούσανε μαλακίες.
τους ζητούσα να ξεβιδώσουνε κάτι και δεν θέλανε να λερώσουνε τα χέρια τους
καλές οι σπουδές, αλλά άμα έχεισ σκοπό να γίνεις ακαδημαϊκός μην ζητάς άλλη θέση
κι εγώ έχω 2 βασικά πτυχία και 3 μεταπτυχιακά, αλλά όταν ξεκίνησα πόνεσαν τα γόνατά μου και κόπηκαν τα χέρια μου για να επιδιορθώνω μηχανήματα και να μάθω
για να μη συζητήσω πως για να μάθω πρακτικά πράγματα δούλεψα δίπλα σε ηλεκτρονικό για 4 μήνες αμισθί. Δεν το κάνεις για τον εργοδότη, για την πάρτη σου το κάνεις.
όταν πρέπει να απαιτήσεις, να το κάνεις, όταν πρέπει να αποδείξεις, πάλι πρέπει να το κάνεις.
συμφωνω! καλα τα πτυχια τα μεταπτυχιακα οι ξενες γλωσσες κλπ ΑΛΛΑ πλεον δεν σου δινονται ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΧΟΥΝ!!
πιστευω αυτο που λες για τα βιογραφικα,εχω γνωρισει και γω τετοιο κοσμο....κοιταξε δεν θελω να το παω στο αλλο ακρο....
ημουν τις προαλες σε μια παρεα (μεγαλη) ο 1 ειναι μαγαζατορας με μπαμπα επιχειρηματια (ετοιμ τα βρηκε ο 2ος πουλουσαν αυτοκινητα mercedes bmw πολυτελειας (και τωρα κλαινε) αλλο ειχε δικο του μαγαζι! τεσπα εκτος απο ενα παληκαρι που ναι γιατρος ολλοι της πιατσας του μεροκαματου και της τεχνης!
Κραζανε τα Πτυχια....καλα χρυσα τα Πτυχια και τι να τα κανεις την σημερον ημερα? για να μην πολυλογω φτασαμε στο θεμα ανεργιας.....και γυρναει καποιος και μου λεει μεχρι να βρεις στον τομεα σου πηγαινε να δουλεψεις στην ιχθυοσκαλα!!!!! τι θα παθεις? θα σου πεσει ο κωλος?? ντρεπεσαι? και αλλα πολλα!
ΟΧΙ δεν θα μου πεσει ο κωλος! εχω δουλεψει πιτσιρικας και σερβιτορος και σε ανταλακτικα αυτοκινητων και σε ηχοσυστηματα και σε καταστημα κλπ κλπ!
αλλα απο ενα σημειο και μετα ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ! σπουδαζεις το κερατο μου...για να συνεχιζεις σε καφετερεια ή να σου λενε να πας σε ιχθυοσκαλα....?? ΕΛΕΟΣ
σε αυτη την χωρα δεν εκτιμαμε τιποτα!αλλα στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι.....ετσι δεν ειναι??
κατηντησαν οι ΕΠ.ΟΠ να σου το παιζουν μουρη....ετσι ειναι! το κρατος φταιει !
γιατι οταν ο ΕΠ.ΟΠ παιρνει 1000 και ο αδερφος μου Ιατρος 960 με 11 εφημεριες τον μηνα οι οποιες ειναι και απληρωτες μισο χρονο ....ποιος σου το παιζει μουρη στο τελος? σιγα σου λεει σχεδον τα ιδια παιρνω και χωρις 10 χρονια σπουδων.........
να συνεχισω....μπα τα ιδια και τα (γ)ιδια! σε παρεες στην τηλεοραση.....στο bourdela.com τι θα αλλαξει?