Νέα

Αγνόηση νομοθεσίας περί συνοδείας δεσποζόμενου σκύλου με λουρί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MASTER CHIEF CAPTAIN
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.871
Πόντοι
1.756
Μεχρι το ντοπερμαν να αρπαξει κανα παιδακι απο τον λαιμο.....και μετα θα λεμε "α το κωλοσκυλο,σκοτωμα ηθελε".....

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
628
Πόντοι
81
σε αυτη την χωρα ειναι οτι κατσει απο αστυνομιες - δικαστηρια κτλ
τι ψαχνεις τωρα
δεν θα βγαλεις ακρη ειμαστε η χειροτερη χωρα σε ολη την ευρωπη
δεν βλεπεις τι γινεται γυρω σου σε ολα τα επιπεδα;
Το εχω υποψιν μου ολα αυτα....εχω γυρισει ολο την υδρογειο πολλες φορες και ξερω τι χαβουζα ειναι η Ελλαδα, για αυτο και ερχεται ολη η βρωμια απο ολο τον κοσμο σε αυτη τη χωματερη.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.971
Πόντοι
5.506
Μεχρι το ντοπερμαν να αρπαξει κανα παιδακι απο τον λαιμο.....και μετα θα λεμε "α το κωλοσκυλο,σκοτωμα ηθελε".....
Εσύ θα λες έτσι, κάποιος που έχει λίγο μυαλό στο κρανίο του δε θα λέει έτσι.

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
628
Πόντοι
81
Θα πει ο μαλακας ο ιδιοκτητης οτι το αγριεψαν το σκυλι...και αντεδρασε...

Ασχετα αν το θεμα ειανι οτι το σκυλι επρεπε να ηταν εξ αρχης δεμενο...

Set_air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2016
Like
3.431
Πόντοι
456
Το εχω υποψιν μου ολα αυτα....εχω γυρισει ολο την υδρογειο πολλες φορες και ξερω τι χαβουζα ειναι η Ελλαδα, για αυτο και ερχεται ολη η βρωμια απο ολο τον κοσμο σε αυτη τη χωματερη.
για αυτο σου λεω δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις ακρη
η κατασταση ειναι εκτος ελεγχου σε ολα τα επιπεδα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
το νημα να κλεισει μην αμολυσω το μπος.

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
628
Πόντοι
81
Μαγκες, το σκυλι δεν μου φταει σε κατι.

Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ ιδιοκτητης του ειναι το προβλημα που δεν τηρει τον νομο και δεν σεβεται τον διπλανο του που φοβαται.

Δηλαδη αν το σκυλι επιτεθει σε καποιον , τι θα προλαβει να κανει ο αρχιδας?? τιποτα.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.401
Πόντοι
1.056
Λογικά πρέπει πρώτα να τραβήξεις βίντεο για να έχεις αποδείξεις, μετά πας στην αστυνομία για καταγγελία, ειναι υποχρεωμένοι να τον γράψουν.

Από όσο ξέρω σε δημόσιο χώρο δεν χρειάζεσαι την άδεια του άλλου για να βγάλεις βίντεο, αρκεί να μην βάλεις την κάμερα στην μούρη του και ενοχλείς βεβαία....

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
628
Πόντοι
81
θα γελασω πολυ μαγκες να διασταυρωθει αυτος με το λυμενο σκυλι με αλλον που εχει δεμενο το σκυλι και το λυμενο επιτεθει στο δεμενο.
χαχααχα

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
628
Πόντοι
81
Λογικά πρέπει πρώτα να τραβήξεις βίντεο για να έχεις αποδείξεις, μετά πας στην αστυνομία για καταγγελία, ειναι υποχρεωμένοι να τον γράψουν.

Από όσο ξέρω σε δημόσιο χώρο δεν χρειάζεσαι την άδεια του άλλου για να βγάλεις βίντεο, αρκεί να μην βάλεις την κάμερα στην μούρη του και ενοχλείς βεβαία....
δεν ξερω αν μπορει κανεις να το κανει αυτο...αλλα και παλι επαναλαμβανω οτι 300 ευρω σιγα το ποσον.

Να ηταν 3000 ευρω να πω οκ....αλλα αν ηταν 3000 ευρω θα το ειχε δεμενο o τσαμπα μαγκας...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.378
Πόντοι
5.097
καντε ενα καλο υοθετηστε ενα σκυλακι.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.871
Πόντοι
1.756
Θα πει ο μαλακας ο ιδιοκτητης οτι το αγριεψαν το σκυλι...και αντεδρασε...

Ασχετα αν το θεμα ειανι οτι το σκυλι επρεπε να ηταν εξ αρχης δεμενο...
τι θα πει το αγριεψαν......ο σκυλος σκεφτεται οπως ολοι οι σκυλοι,και οι σκυλοι ακολουθουν τους ιδιους κανονες αγελης που ακολουθουν οι λυκοι,αφου απο εκει καταγονται....τον κωλο σου να βαρας κατω ο σκυλος εχει "λογισμικο" λυκου μεσα του...
και οι αλλοι μεγαλωναν το παιδι τους με ενα Λαμπραντορ,που θεωρουνται απο τις πιο φιλικες ρατσες.....και μια μερα ο σκυλος επιασε το παιδι 4 χρονων απο το λαιμο, και το επνιξε...ποτε δεν ξερεις....
Εδω το Γιορκσαιρ που εχει ο αδερφος μου,το εχουμε μεγαλωσει απο κουταβακι,αλλα παλι καποια πραγματα δεν τα ανεχεται και μια φορα εκανα μαλακια και με αρπαξε...που ειναι μια σταλια σκατο....οι σκυλοι δεν ειναι συσκευες,σκεπτονται κ ενεργουν....

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
628
Πόντοι
81
Τυποι, δεν ειναι το θεμα μας ο σκύλος.

Ο μαλακας ο ιδιοκτητης δημιουργει το προβλημα , οχι ο σκυλος.

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
628
Πόντοι
81
Ο νομοθετης θα επρεπε να ειχε θεσπισει προστιμο 3000 ευρω.
Θα τολμαγε κανενας τσαμπα μαγκας να το βγαζει βολτα λυμενο? Κανενας! Ολες κυριες θα ηταν.

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.482
Πόντοι
2.306
καταρχην , που θα ξερουν σε ποιο σπιτι να πανε?
δευτερον, ποια συσταση? Θελει να πεσει πελεκυς βαρυς ...οχι 300 ευρω της πλακας ποσα
Θα τους πεις διεύθυνση δεν χρειάζεται να δώσεις όνομα και στοιχεία. Αν μετά την σύσταση κάνει τα ίδια τοτε μάλλον θέλει αστυνομία

OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
628
Πόντοι
81
Θα τους πεις διεύθυνση δεν χρειάζεται να δώσεις όνομα και στοιχεία. Αν μετά την σύσταση κάνει τα ίδια τοτε μάλλον θέλει αστυνομία
θα τον παρακολουθησω να δω σε ποιο σπιτι μπαινει? Ε οχι βεβαια, αλλη ορεξη δεν ειχα χαχα
Ξερω στο περιπου που μενει, αλλα οχι ακριβως.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.393
Πόντοι
3.556
καταρχας να πουμε θα επρεπε να απαγορεύονται ολες οι πίτμπουλ ροτβαιλερ λυκόσκυλα ντόπερμαν καισουπαμουπες. σε μια πολιτισμένη κοινωνία ο σιζαρ μίλαν των ηλεκτρολόγων του σαη, θα ψώνιζε απο τον κυριο αντρέα :undecided::undecided::undecided:

Συνημμένα

• 4BD90A21-F075-4524-9CC3-2A31DA6636D9.jpeg
    4BD90A21-F075-4524-9CC3-2A31DA6636D9.jpeg
    344,6 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
MASTER CHIEF CAPTAIN
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
628
Πόντοι
81
Απο ό,το βέπω , ακρη δεν βγαινει...
Γελαει ο κοσμος με τα 300 ευρω προστιμο..
Για αυτο τα κανουν αυτα...

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.482
Πόντοι
2.306
θα τον παρακολουθησω να δω σε ποιο σπιτι μπαινει? Ε οχι βεβαια, αλλη ορεξη δεν ειχα χαχα
Ξερω στο περιπου που μενει, αλλα οχι ακριβως.
Πρέπει να ξέρεις Διεύθυνση για να στείλεις εκεί κάποιον αλλιώς όταν τον βλέπεις στον δρόμο εννοείται δεν μπορεί να γίνει κάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom