You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αγνόηση νομοθεσίας περί συνοδείας δεσποζόμενου σκύλου με λουρί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MASTER CHIEF CAPTAIN
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 210
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
Το εχω υποψιν μου ολα αυτα....εχω γυρισει ολο την υδρογειο πολλες φορες και ξερω τι χαβουζα ειναι η Ελλαδα, για αυτο και ερχεται ολη η βρωμια απο ολο τον κοσμο σε αυτη τη χωματερη.σε αυτη την χωρα ειναι οτι κατσει απο αστυνομιες - δικαστηρια κτλ
τι ψαχνεις τωρα
δεν θα βγαλεις ακρη ειμαστε η χειροτερη χωρα σε ολη την ευρωπη
δεν βλεπεις τι γινεται γυρω σου σε ολα τα επιπεδα;
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.971
- Πόντοι
- 5.506
Εσύ θα λες έτσι, κάποιος που έχει λίγο μυαλό στο κρανίο του δε θα λέει έτσι.Μεχρι το ντοπερμαν να αρπαξει κανα παιδακι απο τον λαιμο.....και μετα θα λεμε "α το κωλοσκυλο,σκοτωμα ηθελε".....
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
Θα πει ο μαλακας ο ιδιοκτητης οτι το αγριεψαν το σκυλι...και αντεδρασε...Μεχρι το ντοπερμαν να αρπαξει κανα παιδακι απο τον λαιμο.....και μετα θα λεμε "α το κωλοσκυλο,σκοτωμα ηθελε".....
Ασχετα αν το θεμα ειανι οτι το σκυλι επρεπε να ηταν εξ αρχης δεμενο...
Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
για αυτο σου λεω δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις ακρηΤο εχω υποψιν μου ολα αυτα....εχω γυρισει ολο την υδρογειο πολλες φορες και ξερω τι χαβουζα ειναι η Ελλαδα, για αυτο και ερχεται ολη η βρωμια απο ολο τον κοσμο σε αυτη τη χωματερη.
η κατασταση ειναι εκτος ελεγχου σε ολα τα επιπεδα
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
Μαγκες, το σκυλι δεν μου φταει σε κατι.
Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ ιδιοκτητης του ειναι το προβλημα που δεν τηρει τον νομο και δεν σεβεται τον διπλανο του που φοβαται.
Δηλαδη αν το σκυλι επιτεθει σε καποιον , τι θα προλαβει να κανει ο αρχιδας?? τιποτα.
Ο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΤΗΣ ιδιοκτητης του ειναι το προβλημα που δεν τηρει τον νομο και δεν σεβεται τον διπλανο του που φοβαται.
Δηλαδη αν το σκυλι επιτεθει σε καποιον , τι θα προλαβει να κανει ο αρχιδας?? τιποτα.
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.401
- Πόντοι
- 1.056
Λογικά πρέπει πρώτα να τραβήξεις βίντεο για να έχεις αποδείξεις, μετά πας στην αστυνομία για καταγγελία, ειναι υποχρεωμένοι να τον γράψουν.
Από όσο ξέρω σε δημόσιο χώρο δεν χρειάζεσαι την άδεια του άλλου για να βγάλεις βίντεο, αρκεί να μην βάλεις την κάμερα στην μούρη του και ενοχλείς βεβαία....
Από όσο ξέρω σε δημόσιο χώρο δεν χρειάζεσαι την άδεια του άλλου για να βγάλεις βίντεο, αρκεί να μην βάλεις την κάμερα στην μούρη του και ενοχλείς βεβαία....
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
θα γελασω πολυ μαγκες να διασταυρωθει αυτος με το λυμενο σκυλι με αλλον που εχει δεμενο το σκυλι και το λυμενο επιτεθει στο δεμενο.
χαχααχα
χαχααχα
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
δεν ξερω αν μπορει κανεις να το κανει αυτο...αλλα και παλι επαναλαμβανω οτι 300 ευρω σιγα το ποσον.Λογικά πρέπει πρώτα να τραβήξεις βίντεο για να έχεις αποδείξεις, μετά πας στην αστυνομία για καταγγελία, ειναι υποχρεωμένοι να τον γράψουν.
Να ηταν 3000 ευρω να πω οκ....αλλα αν ηταν 3000 ευρω θα το ειχε δεμενο o τσαμπα μαγκας...
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
κανε ενα καλο και υιοθετησε ενα ΠΑΙΔΑΚΙ τυπε...καντε ενα καλο υοθετηστε ενα σκυλακι.
τα σκυλιά δεν θελουν υιοθεσία , εχει φροντισει η φυση για αυτο
τι θα πει το αγριεψαν......ο σκυλος σκεφτεται οπως ολοι οι σκυλοι,και οι σκυλοι ακολουθουν τους ιδιους κανονες αγελης που ακολουθουν οι λυκοι,αφου απο εκει καταγονται....τον κωλο σου να βαρας κατω ο σκυλος εχει "λογισμικο" λυκου μεσα του...Θα πει ο μαλακας ο ιδιοκτητης οτι το αγριεψαν το σκυλι...και αντεδρασε...
Ασχετα αν το θεμα ειανι οτι το σκυλι επρεπε να ηταν εξ αρχης δεμενο...
και οι αλλοι μεγαλωναν το παιδι τους με ενα Λαμπραντορ,που θεωρουνται απο τις πιο φιλικες ρατσες.....και μια μερα ο σκυλος επιασε το παιδι 4 χρονων απο το λαιμο, και το επνιξε...ποτε δεν ξερεις....
Εδω το Γιορκσαιρ που εχει ο αδερφος μου,το εχουμε μεγαλωσει απο κουταβακι,αλλα παλι καποια πραγματα δεν τα ανεχεται και μια φορα εκανα μαλακια και με αρπαξε...που ειναι μια σταλια σκατο....οι σκυλοι δεν ειναι συσκευες,σκεπτονται κ ενεργουν....
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
Τυποι, δεν ειναι το θεμα μας ο σκύλος.
Ο μαλακας ο ιδιοκτητης δημιουργει το προβλημα , οχι ο σκυλος.
Ο μαλακας ο ιδιοκτητης δημιουργει το προβλημα , οχι ο σκυλος.
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
Ο νομοθετης θα επρεπε να ειχε θεσπισει προστιμο 3000 ευρω.
Θα τολμαγε κανενας τσαμπα μαγκας να το βγαζει βολτα λυμενο? Κανενας! Ολες κυριες θα ηταν.
Θα τολμαγε κανενας τσαμπα μαγκας να το βγαζει βολτα λυμενο? Κανενας! Ολες κυριες θα ηταν.
Θα τους πεις διεύθυνση δεν χρειάζεται να δώσεις όνομα και στοιχεία. Αν μετά την σύσταση κάνει τα ίδια τοτε μάλλον θέλει αστυνομίακαταρχην , που θα ξερουν σε ποιο σπιτι να πανε?
δευτερον, ποια συσταση? Θελει να πεσει πελεκυς βαρυς ...οχι 300 ευρω της πλακας ποσα
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
θα τον παρακολουθησω να δω σε ποιο σπιτι μπαινει? Ε οχι βεβαια, αλλη ορεξη δεν ειχα χαχαΘα τους πεις διεύθυνση δεν χρειάζεται να δώσεις όνομα και στοιχεία. Αν μετά την σύσταση κάνει τα ίδια τοτε μάλλον θέλει αστυνομία
Ξερω στο περιπου που μενει, αλλα οχι ακριβως.
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 17.393
- Πόντοι
- 3.556
MASTER CHIEF CAPTAIN
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2018
- Like
- 628
- Πόντοι
- 81
Απο ό,το βέπω , ακρη δεν βγαινει...
Γελαει ο κοσμος με τα 300 ευρω προστιμο..
Για αυτο τα κανουν αυτα...
Γελαει ο κοσμος με τα 300 ευρω προστιμο..
Για αυτο τα κανουν αυτα...
Πρέπει να ξέρεις Διεύθυνση για να στείλεις εκεί κάποιον αλλιώς όταν τον βλέπεις στον δρόμο εννοείται δεν μπορεί να γίνει κάτιθα τον παρακολουθησω να δω σε ποιο σπιτι μπαινει? Ε οχι βεβαια, αλλη ορεξη δεν ειχα χαχα
Ξερω στο περιπου που μενει, αλλα οχι ακριβως.