vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
vasos να κάνω μιαν ερώτηση;
Από ότι φαίνεται σε απασχολεί πολύ το θέμα της υγιεινής διατροφής (13 χρόνια ασχολείσαι) και χαλάς πολλές εργατοώρες. Ειλικρινά, πόσα χρόνια ζωής περιμένεις να ζήσεις παραπάνω από έναν μέσο άνθρωπο που στη διατροφή του απλώς ακολουθεί το μέτρο που ορίζει η κοινή λογική; Είσαι σίγουρος ότι η επένδυση χρόνου και χρήματος που κάνεις σε αυτό θέμα θα αποδώσει αυξάνοντας ικανοποιητικά το προσδόκιμο της δικής σου ζωής;
οχι φιλε δεν προσδοκω να ζησω τοσο πολυ,δεν με απασχολει και ιδιαιτερα!το θεμα ειναι πως θα σε βρει ο θανατος και δεν εννοω σε τι κατασταση υγειας.....τελος παντων εγω εκανα μια νυξη γιατι μου κανει εντυπωση οτι οσο περνουν τα χρονια ολο και περισσοτεροι ανθρωποι θελουν να ειναι ημιμαθεις και αυτο εγω δεν το δεχομαι για την γενια μου τουλαχιστον,νιωθω βαθια προβληματισμενος για αυτο και φυσικα δεν ειμαι ξερολας,απλα πιστευω πολυ στην αφαρμακο θεραπευτικη και προληψη,ειναι κακο δηλ.να γνωριζω πως θεραπευεται η υποταση? ή η πετρα στην χολη? ή οτιδηποτε αλλο?εδω στην ελλαδα δεν δεχονται την διαφορετικοτητα σαν κατι θεμιτο αλλα σαν κατι τρελο!αυτο δυστυχως ειναι η ελληνικη πραγματικοτητα της δηθεν κουλτουρας και παραδοσης!
Απλώς μια ερώτηση χωρίς παρεξήγηση.
[/quote]