Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ola ta sfazo

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δε θελω γεμιστα .εσενα μπορω να γλειψω?

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
        Οχι καλε εχω φτιαξει γεμιστα με τετοια γεμιση που θα γλυφεις και τα δακτηλα σου.    Αν προλαβεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί να μην προλάβω να  δοκιμάσω τη γέμιση, δεξιοτέχνισσα της μαγειρικής, Βέφα της Αχαρνών ;;; 
Τι έχεις κατά νου, Λουκρητία Βοργία της καρδιάς μου;;;;:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ola ta sfazo

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το τελειο ειναι οπως ειναι σκυμμενες οι κουκλαρες να τις περιχυσεις με γαλλικη σαμπανια και να τις γλυφεις ατελειωτα .τετοιες φωτο παιζουν κοριτσια.αμα ειναι να συμπληρωσουμε τη γκαμα εμεις?

ola ta sfazo

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η δεξια εχει καλυτερο κωλο αρα αυτη θα ειναι που εφτιαξε τα γεμιστα .

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Γιατί να μην προλάβω να  δοκιμάσω τη γέμιση, δεξιοτέχνισσα της μαγειρικής, Βέφα της Αχαρνών ;;; 
Τι έχεις κατά νου, Λουκρητία Βοργία της καρδιάς μου;;;;:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρο μου καλησπερααααααα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Καλα εισαι ???????? μην τολμησης να πλησιασεις την Αχαρνων γιατη ακομα κι απο τον αποροφυτηρα της βγενουν η αναθιμιασης απο το καλο φαγητο που εκανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπέρα Εύα!!! Καλά είμαι, εσύ;;;;;
Ξέρω πολύ καλά τι εννοείς, η περιοχή γύρω από την πλατεία Βικτωρίας έχει ήδη εκκενωθεί για κάθε ενδεχόμενο, ενώ στην πατησίων κυκλοφορούν μονο με μάσκες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ola ta sfazo

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
οχι κουκλαρα μου,απλα εισαι της υγιεινης διατροφης. Η  ΚΑΛΛΙΠΥΓΟΣ  ....ΑΡΑ

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Καλησπέρα Εύα!!! Καλά είμαι, εσύ;;;;;
Ξέρω πολύ καλά τι εννοείς, η περιοχή γύρω από την πλατεία Βικτωρίας έχει ήδη εκκενωθεί για κάθε ενδεχόμενο, ενώ στην πατησίων κυκλοφορούν μονο με μάσκες!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πως πηγες με της απεργιες μωρο μου ????????????

mikro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μακάρι όλες να ειχαν την ιδια συμπεριφορά με εσας ρε κορίτσια. πολύ το χαίρομαι αυτό το threat.Εχει το γέλιο της αρκούδας και τις ατελείωτες συνταγές μαγειρικής. :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Γιατι θα μεινεις σεκος απο τα πρωτα δευτερολεπτα . Απο την απολαυση βεβαια....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μακάρι όλες να ειχαν την ιδια συμπεριφορά με εσας ρε κορίτσια. πολύ το χαίρομαι αυτό το threat.Εχει το γέλιο της αρκούδας και τις ατελείωτες συνταγές μαγειρικής. :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι ειναι μωρο μου  :) :) :) :) :) :) Να γελαμε και λιγο  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ενω εμεις γελαμε η αλλη κανει τα γεμιστα του ΚΩΛΟΥ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ola ta sfazo

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
να ερθω να σας βγαλω  καμια φωτο με ποδια μαγειρικης?εννοειται απο μεσα τιποτα.με σχεδιακια πανω ..στην κουζινα γαμω ολοταχως

bonbenito

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Like
5
Πόντοι
16
Αληθεια είναι αυτό

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
        Γιατι θα μεινεις σεκος απο τα πρωτα δευτερολεπτα . Απο την απολαυση βεβαια....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαρουλινο μου προσεχε μην φας γεμιστα γιατη θα σου τραγουδαει στον αλλο κοσμο που θα πας κοιτα μην γυνεις συννεφο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τουλαχιστον την συνταξη σου ασε σε εμενα και να δεις κλαμα και μυρολοι που θα ειναι ολο δικο σου αγαπη μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χωρια που θα ειμαι παντα με ζαρτιερες και καλτσες μαυρες απο πανω σου και οχι μονο !!!!!!!!!!!!! κοιτα να ειναι γρυγορα γιατη το ΤΣΕΜΕΔΕ παει για πτωχευση ... τουλαχιστων να εχω και μια καλη συνταξη η Χηρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Ετσι για την Ντανια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Βιρτουόζες σαν του λόγου σου δεν είναι πολλές!!!
Και όσες κατέχουν καλά την τέχνη της μαγειρικής, γνωρίζουν οτι η απόλαυση ;) ;) ;) ;) του φαγητού μετράει πάνω από όλα!!!!
Αλήθεια, πότε θα οργανώσεις τη φημολογούμενη ημερίδα γευσηγνωσίας;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

mikro

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ευάκι καλά την κοροιδευεις αλλα τουλάχιστον το προασπαθεί το κορίτσι να τα καταφέρει!!!!Εσυ απλα θα σχολιάζεις???? :2funny: :2funny: :2funny: τι καλό μαγείρεψες σήμερα?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom