mariannaki mariannaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2013
- Like
- 5.284
To περιμενα ότι ο κωλος σας ειναι φανταστικός.
και που να τον δεις απο κοντα,δεν τον χορταινεις!!!To περιμενα ότι ο κωλος σας ειναι φανταστικός.
Εγώ κάνω πάντα facesitting και ποδολαγνεία με Μαριαννα....τα στανταρακια μουΙδανικός για face sitting θα έλεγα...
Εννοειται. Τέτοιος κώλος δεν είναι απλά για να τον σφυροκοπήσεις. Το απλό σεξ δεν έχει νόημα. Μια απίστευτη δύναμη σε ωθεί να βάλεις τη μούρη σου μέσα του. Πιστεύω πως η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να σου δημιουργήσει στύση με το που την αγγιζεις.Εγώ κάνω πάντα facesitting και ποδολαγνεία με Μαριαννα....τα στανταρακια μου
Κρίμα που είναι κλειστά μόλις πέρασα με φουλ διάθεση για ΜαριανναΕννοειται. Τέτοιος κώλος δεν είναι απλά για να τον σφυροκοπήσεις. Το απλό σεξ δεν έχει νόημα. Μια απίστευτη δύναμη σε ωθεί να βάλεις τη μούρη σου μέσα του. Πιστεύω πως η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να σου δημιουργήσει στύση με το που την αγγιζεις.
καλημέρα κουκλάρες
!!!
Εννοειται. Τέτοιος κώλος δεν είναι απλά για να τον σφυροκοπήσεις. Το απλό σεξ δεν έχει νόημα. Μια απίστευτη δύναμη σε ωθεί να βάλεις τη μούρη σου μέσα του. Πιστεύω πως η συγκεκριμένη γυναίκα μπορεί να σου δημιουργήσει στύση με το που την αγγιζεις.
............
Kaλημερα :-*
Τωρα πρωινο εγω με ρομαντικες ;)διαθεσεις (λογω καιρου)
............
......... μέ θέλεις ψυχή μου ??