Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935

μμμμμμμ νιαρρρρρρρρρρρρ νιαρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.541
Πόντοι
34.538
Δεν πηγες για μπανακια κουκλα?
:kissass:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
      Καλημερα καυλες μου  :-* :-* :-* :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ειναι εδω :knockinb: με παρα πολυ διαθεση  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: για παιχνιδια και πολλα αλλα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :lheel: :lheel: :lheel: :2on1: :pipa1: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :tits: :cum: :tits2: :kissass: :kissass2: :pipa3: :fuck2: :orchestra: 

Σας περιμενω  ;)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935

Ξυπνάμε και η θάλασσα ξυπνά μαζί μας
Με όραση καινούρια προχωρούμε
Η μέρα έχει μαιάνδρους*
Όπως η θάλασσα κύματα
Στην καρδιά μας αδειάσαμε (προσωρινά)
Την πόλη
Εμείναμε με την εικόνα τ' ουρανού
O ήλιος εμέτρησε τη γη μας
Η μέρα τούτη όπου ξυπνήσαμε
Με θάλασσα και κύματα
Με όραση και μνήμη καθαρή
Τόσο μεγάλωσε
Που ο ήλιος δεν μπόρεσε να τη μετρήσει
Που ο ήλιος δεν μπόρεσε να τη χωρέσει.

καλημερα κοσμε ξυπνηστεεεεεεεεεεεεεεε  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
Καλημέρα κουκλίτσα!!!

arfo35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
καλημερα μωρο μου! περασα εχθες το απογευματακι για περασουμε καλα, αλλα δυστηχως με ενημερωσε ο τυπος στην υποδοχη οτι δεν εχετε ντουζερια στα δωματια! αν δεν υπαρχει ντουζερια γλυκια μου με τοση ζεστη αυτη την εποχη δεν μπορεις να εισαι καθαρος για να το απολαυσης και εσυ και εγω το γαμησι! και δυστηχως εφυγα ,αν και ηθελα πολυ να δοκιμασω μαζι σου! ελπιζω να μην το παρεξηγησεις που το επισημανα, απλα θα ενιωθα πιο ανετα αν υπηρχε ντουζιερα για μενα . δεν ξερω για τους αλλους. ελπιζω στο μελλον να κανετε κατι γιαυτο και να σε επισκεφθω! και παλι καλη σου μερα!

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
καλημερα μωρο μου! περασα εχθες το απογευματακι για περασουμε καλα, αλλα δυστηχως με ενημερωσε ο τυπος στην υποδοχη οτι δεν εχετε ντουζερια στα δωματια! αν δεν υπαρχει ντουζερια γλυκια μου με τοση ζεστη αυτη την εποχη δεν μπορεις να εισαι καθαρος για να το απολαυσης και εσυ και εγω το γαμησι! και δυστηχως εφυγα ,αν και ηθελα πολυ να δοκιμασω μαζι σου! ελπιζω να μην το παρεξηγησεις που το επισημανα, απλα θα ενιωθα πιο ανετα αν υπηρχε ντουζιερα για μενα . δεν ξερω για τους αλλους. ελπιζω στο μελλον να κανετε κατι γιαυτο και να σε επισκεφθω! και παλι καλη σου μερα!

τυπε δεν ειναι στουντιο, μπουρδελο ειναι.νιπτηρας και πολυ σου ειναι για τετοιες υπηρεσιες με αυτα τα λευτα

arfo35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
φιλε μου καπου ειχα διαβασει για την συγκεκριμενη κοπελα ,και ελεγε οτι καλο θα ειναι να κανει μπανιο ο πελατης πριν συνευρεθει μαζι της και φυσικα και εκεινη. και οταν το διαβασα αυτο λεω θα εχει ντουζιερα και θα μπορεις να κανεις μπανακι! γιαυτο καιο πηγα τυπε! απο την αλλη επειδη πηγαινω συχνα σε μπουρδελα και ξερω δεν ειμαι χθεσινος, υπαρχουν πολλα και το ξερεις και εσυ μπουρδελα, τα οποια εχουν ντουζιερα και παιρνουν 20 ευρω και οχι 30. βεβαια  οπως σου ειπα εγω πηγα εκει γιατι υπολογισα οτι επειδη παιρνουν 30 και οχι 20 οτι θα ειναι λιγο καλυτερα απο τα αλλα μπουρδελα. αλλα υπολογισα λαθος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom