Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

johnmylo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2012
Like
125
Πόντοι
1
Αύριο ποια κοπέλα δουλεύει ξέρει κανείς;;

petros72

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,  ΠΟΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
1
Ποσο με συγκινεις με αυτο σου τον προσδιορισμο :2funny: .....Αλλα επειδη ξερω οτι εισαι καλο παιδι παραβλεπω την τοση μου συγκινηση .Και σου λεω ναι, να δοκιμασεις επιτελους την βικη, γιατι θα σου μεινει αλησμονητη :-* :-* :-*
e

Η αλήθεια ειναι οτι λένε οτι ειμαι καλό παιδί (αν και τείνω να ειμαι αρκετά αυστηρώς κριτής του εαυτού μου  :cum: και δεν έχω ακριβώς την ίδια γνώμη ) παρόλα αυτά , σε ευχαριστώ πολύ για τον χαρακτηρισμό :kneel: ( αν και θα έπρεπε να με γνωρίσεις , για να είσαι σίγουρη ! Ειμαι παρά ταύτα υποχρεως που δεν μου 'χρεώνεις ' το λάθος μου! Όσο για την Βίκη ( και για τις υπόλοιπες σας μέσα στον οικο) πιστεύω οτι θα ειναι εμπειρία ... Που όλο την σκέφτομαι και άλλο τόσο με πιάνει ρίγος  :2funny:.... Ψιλόανησυχω και λίγο μην κάνω/ πω καμμία μακακια και προσβάλλω ( όπως στο προηγούμενο σχόλιο μου) ... Αφού σκέψου τις προάλλες ειμουνα έτοιμος ... Καθαρουλης, είχα φροντίσει τα 'ετσι' μου για να ειμαι ήρεμος και καθαρός ... Ήρθα φουριόζος , μπαίνω μέσα, φτάνω στην πόρτα ... Βλέπω το κουδούνι ..... Και ..... Μεταβολή  :headbang: !! Καλό βράδυ σε όλες σας ( ΥΓ: αν και με την Βίκη θα ήθελα την εμπειρία μου για ευνοεί τους λόγους  :pipa1:η Barbie-απο τα σχόλια και τις περιγραφές παίζει να ικανοποιούσε τις υπόλοιπες ' ανησυχίες  μου  :wanker: :s&m_2:

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Αυτή ή Βικυ πρέπει να είναι Μερσέντες

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Σιγήν σήμερα από τα κορίτσια του Αγκύρας.....

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Που χαθηκαν οι κοριτσαροι;;;;;; :think: :think: :huh: :huh:

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
ΟΛΗ μερα σημερα σας περιμενω με πολυ ορεξη  :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
Καληνυχτα μωρακια μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
  ονειρα γλυκα και πονηρεμενα :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom