vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
περιοδεία στην επαρχία ............σταματησε γενικα δλδ?
περιοδεία στην επαρχία ............σταματησε γενικα δλδ?
Καλημερα :-*
Και εμεις σε ευχαριστουμε πολυ για την συνεργασια σεξυ σεξυ μπαρμπι και σου ευχομαστε ολα τα καλα :-* :-* :-* :-*
Τωρα το πρωι εγω και το απογευμα η βικαρα μας......
ρε φιλε τραβα κ δες ολη την ωρα ποια που ποτε ελεος ανοιχτα είναι περασα εγω......Ειστε ανοικτα σημερα? Και αν ναι, ποια δουλευει?
κρημα ρε μωρο τωρα που είμαι αθηνα κ ηρθα να σ βρω εσυ τ εκανες .....δεν πηραζει θα αναπλω αυτές τις ομωρφες στηγμες του κολονου και θαΓEIA ΣAΣ ΦIΛOI MOY KAI ΘAYMAΣTEΣ MOY. ΣAΣ ENHMEPΩNΩ OTI ΣTAMATHΣA NA EPΓAZOMAI ΣTHN AΓKYPAΣ 1 KAI ΣAΣ EYXAPIΣTΩ OΛEΣ KAI OΛOYΣ ΓIA THN AΨOΓH ΣYNEPΓAΣIA MAΣ
κρημα ρε μωρο τωρα που είμαι αθηνα κ ηρθα να σ βρω εσυ τ εκανες .....δεν πηραζει θα αναπλω αυτές τις ομωρφες στηγμες του κολονου και θα
σ σκέφτομαι καυλακι μου
ρε φιλε τραβα κ δες ολη την ωρα ποια που ποτε ελεος ανοιχτα είναι περασα εγω......
θα νηστευουν τ κορητσια λογο στεναχοριας μαλλον εγω παντος γαμησα αλλουΠερασα πριν απο λιγη ωρα τελικα, το φωτακι ηταν κλειστο.
θα νηστευουν τ κορητσια λογο στεναχοριας μαλλον εγω παντος γαμησα αλλου
Γεια σου Μαριαννακιιιι.........Καλησπερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μεχρι 5 εγω και μετα η βικαρα μας
καλημερα Μαριανναραααααα..........!!!!!!!!!!!!Καλημερα σε ολους μας να εχουμε μια ομορφη κυριακη
Τωρα πρωι εγω και απογευμα το βικακι μας
καλημερα Μαριανναραααααα..........!!!!!!!!!!!!