gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Έτσι...δεν άργησα εγω κοντα ειμαι μεσα στην εβδομαδα θα μάθετε ποτε θα εργάζομαι
Έτσι...δεν άργησα εγω κοντα ειμαι μεσα στην εβδομαδα θα μάθετε ποτε θα εργάζομαι
Δεν διαβάζεται τις ενημερώσεις ....άντε γιατι σε ψάχνει ο κόσμος... ;) ;) ;) :-* :-* :-*
ΣΙΓΟΥΡΑ ANANEΩMENH KAI ME KAINOYPIA ΠAIXNIΔIA!!καλησπερα σε ολους σε λιγες μερες θα ειμαι κοντα σας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κάβλα η Σέξυ Μπάρμπι τύπεΣΙΓΟΥΡΑ ANANEΩMENH KAI ME KAINOYPIA ΠAIXNIΔIA!!
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ...Κάβλα η Σέξυ Μπάρμπι τύπε
άντε γιατι σε ψάχνει ο κόσμος... ;) ;) ;) :-* :-* :-*
ετσι εργασια και χαραδεν άργησα εγω κοντα ειμαι μεσα στην εβδομαδα θα μάθετε ποτε θα εργάζομαι
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*ετσι εργασια και χαρα
Α να χαθεις αλητη!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.σημερα πρωι το ΜΑΡΙΑΝΑΚΙ και το απόγευμα το ΒΙΚΑΚΙ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Χρόνια πολλά στα κορίτσια του μαγαζιού!
Η βαρμπυ ποτέ δουλεύει?ΚΑΛΗΜΕΡΑ.σημερα πρωι το ΜΑΡΙΑΝΑΚΙ και το απόγευμα το ΒΙΚΑΚΙ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑΗ βαρμπυ ποτέ δουλεύει?
Η βαρμπυ ποτέ δουλεύει?
ωραιοοοοο....κουνελακι.Μετα τις 5 σας περιμενω για να σας δειξω το ..... κουνελακι μου :-* :-* :-*
ωραιοοοοο....κουνελακι.
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.σημερα πρωι το ΜΑΡΙΑΝΑΚΙ απογευμα το ΒΙΚΑΚΙ