Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
αν δεν ειχα θα καθομουν σπιτι μουΈχουμε κέφια σήμερα?
αν δεν ειχα θα καθομουν σπιτι μουΈχουμε κέφια σήμερα?
Καλημέρα ρε καυλα ποτε θα στον χώσω στην κολαθρα σου τέλος....καλημεραααααααααααααααααααααααααααααααααα
τι ντεκαντανσ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.οποτε θες μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*.καλημεραΚαλημέρα ρε καυλα ποτε θα στον χώσω στην κολαθρα σου τέλος....
;)τι ντεκαντανσ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.οποτε θες μωρο μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*.καλημερα
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μαζεψου μην τα ισοπεδονουμε ΟΛΑ ΑΓΚΥΡΑΣ 1 ματια μου να δεις και να απολαυσεις οτι θεςβαλε και την ψωλαρα σου να τρελαθουμε!!!σου χω στειλει pm
νασαι σιγουρος οτι αν ηξερα θα σου ελεγα γιατι με το συγκεκριμενο ατομο ειχαμε μια καλη συνεργασια
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.σημερα πρωι το ΜΑΡΙΑΝΑΚΙ και το απόγευμα ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλα δεν χανουμαι κ τιποτα αρκει να δουμε μια καλη περιπτωση εκει μεσα .....επιτελους
για την ΜΑΡΙΑΝΑ και την ΒΙΚΥ μιλαμε ομορφεεεεε.ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΣ?????????????????????????????????????????????ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.σημερα πρωι το ΜΑΡΙΑΝΑΚΙ και το απόγευμα ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπέρα barbie sexy
καλησπερα σε ολους σε λιγες μερες θα ειμαι κοντα σας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
άντε γιατι σε ψάχνει ο κόσμος... ;) ;) ;) :-* :-* :-*
Γειά σ κουκλαρα μπαρμπιιιιιιι χάθηκες αστεριιιιι..καλησπερααααααααααααααααααααααααα
πάλι στο αγκυρας μωρό εεεδεν άργησα εγω κοντα ειμαι μεσα στην εβδομαδα θα μάθετε ποτε θα εργάζομαι
ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΑΓΚΥΡΑΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ?????ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ???δεν άργησα εγω κοντα ειμαι μεσα στην εβδομαδα θα μάθετε ποτε θα εργάζομαι