Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.256
Καλημερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Μια σημσντικη πληροφορια ειναι οτι δεν θα ξαναδουλεψει η σεξυ μπαρμπι μας εδω. Ολες οι συνεργασιες τελειωνουν καποτε Την ευχαριστουμε γιατι περασαμε εμεις τουλαχιστον στο μαγαζι πολυ ωραιες μερες με πολυ γελιο. 
  Αυτα. Για σημερα εγω το πρωι και απογευμα η βικη μας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
    Kaλησπερα σημερα πρωι ειμαι εγω και μετα τις 5 η βικαρα μας... :-*

Η μπαρμπι θα λειψει τριτη και τεταρτη μετα την πεμπτη θα επιστρεψει κοντα μας :-*
κρίμα κρίμα αλλά μας έλεγες δυο μέρες πριν έτσι πάντως είναι από τα καλύτερα άτομα η μπαρμπι εύχομαι τα καλύτερα στο αστέρι μας.  :rockon: :rockon:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.256
κρίμα κρίμα αλλά μας έλεγες δυο μέρες πριν έτσι πάντως είναι από τα καλύτερα άτομα η μπαρμπι εύχομαι τα καλύτερα στο αστέρι μας.  :rockon: :rockon:

Σιγουρα εχεις δικιο αλλα εσυ θα επρεπε να το ηξερες απο πρωτο χερι :uglystupid: και οχι απο μενα ......Το οτι ειναι αστερι το ξερουν ολοι και της ευχομαστε τα καλυτερα.......

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Aς ελπίσουμε οτι θα ενημερωθουμε για το που θα βρισκεται

sohoviz

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
1.429
Πόντοι
1.096
  Σιγουρα εχεις δικιο αλλα εσυ θα επρεπε να το ηξερες απο πρωτο χερι :uglystupid: και οχι απο μενα ......Το οτι ειναι αστερι το ξερουν ολοι και της ευχομαστε τα καλυτερα.......
δεν είμαι κ μανατζερ της μπαρμπις ρε μωρό μου που να το ξέρω λοιπόν εε..

lakiskiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
471
Πόντοι
301
καλησπερα
σημερα το απογευμα πια κοπελα ειναι :lheel:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Καλημερα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Μια σημσντικη πληροφορια ειναι οτι δεν θα ξαναδουλεψει η σεξυ μπαρμπι μας εδω. Ολες οι συνεργασιες τελειωνουν καποτε Την ευχαριστουμε γιατι περασαμε εμεις τουλαχιστον στο μαγαζι πολυ ωραιες μερες με πολυ γελιο. 
  Αυτα. Για σημερα εγω το πρωι και απογευμα η βικη μας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δεν είναι κακία! Όλες οι Μεγάλες Φίρμες! Μπεντζετακου! Πεππυ! Αλεξανδράτου! και άλλες πολλές, από εκεί ξεκίνησαν.. και έγιναν μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου.. Αυτά! καλή επιτυχία στην νέα, καριέρα της Μπαρμπη! και εγώ από Τραγουδιστής ξεκίνησα! και κατέληξα αλλού..{που εβγαλα αρκετα} άσε, μην γίνω κακός.. Αλλά όσες έφυγαν από Αγκυρας 1! πάλι εκεί γυρνούν.. αχ!το ξερω,πολύ καλα!!  :thumbsup: :blahblah1: :boff: :blahblah1: :boff: :boff: :blahblah1: :boff: :blahblah1: :boff: :blahblah1: :boff: :blahblah1: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :thumbsup:

tattou

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους.σημερα το απογευμα ποια κοπελα ειναι?και να πω και εγω στην μπαρμπι να μας πει αν παει καπου.....

NewDreamsX

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2014
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
0
Η BARBY ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΙΑΣΩΝΟΣ 30 ΥΠΟΓΕΙΟ !!!! ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ :P

opel2000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
191
Πόντοι
1
γεια σου μαριαννα,το βικακυ βαλε μας καμια καλη φωτο!!!

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154

Συνημμένα

• 166.JPG
    166.JPG
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 57
  • 116.jpg
    116.jpg
    140,7 KB · Εμφανίσεις: 60
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom