δωσεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
....έλεος...θες να με απολύσουν;;Ε ΟΧΙ δεν σταματαω ΝΙΑΟΥ
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
....έλεος...θες να με απολύσουν;;
Μην σε στεναχωρεί θα είμαστε παρεουλα στο ταμείο ενεργείας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
:-* :-* :-* :-* :-* .... γατούλα μου όμορφη!!! ....μαζί σου να ΄μαι και τους χαρίζω και το επίδομα!!!!! :-* :-* :-* :-*Μην σε στεναχωρεί θα είμαστε παρεουλα στο ταμείο ενεργείας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μην σε στεναχωρεί θα είμαστε παρεουλα στο ταμείο ενεργείας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
..εγω θα φερω ζεστο καφε για ολους ....
πουστηδες ΔΝΤ- Βουλευτες δεν σας κανουμε την χαρη να πεθανουμε
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
:-* :-* :-* :-* :-* .... γατούλα μου όμορφη!!! ....μαζί σου να ΄μαι και τους χαρίζω και το επίδομα!!!!! :-* :-* :-* :-*
Χεράκι χεράκι με το στενό μου το τζινάκι όλο και κάτι βρε θα μας δώσουν
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
ΑΓΑΠΑΩ ΝΙΑΟΥ
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
:-* :-* :-* μάλλον θα γίνουμε οι πρώτοι άνεργοι πολυεκατομμυριούχοι.... και σου πάει τόσο το άσπρο :-* :-* :-*..Χεράκι χεράκι με το στενό μου το τζινάκι όλο και κάτι βρε θα μας δώσουν
βαλε σορτσακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και ''μποτουλα'' μαυρη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Συνημμένα
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
βαλε σορτσακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και ''μποτουλα'' μαυρη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ε στο ταμείο ανεργίας με μποτουλα και σορτσάκι δεν νομίζω….. άντε με κανένα τζιν και καλά είναι λίγο κανένα ξοβυζο μπλουζάκι και η δουλεία μας θα γίνει , εκτός κι αν πέσουμε σε καμία υστερικιά και τότε κλαψτα Χαράλαμπε
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
....μα δεν με λένε Χαράλαμπο :-* :-* :-*Ε στο ταμείο ανεργίας με μποτουλα και σορτσάκι δεν νομίζω….. άντε με κανένα τζιν και καλά είναι λίγο κανένα ξοβυζο μπλουζάκι και η δουλεία μας θα γίνει , εκτός κι αν πέσουμε σε καμία υστερικιά και τότε κλαψτα Χαράλαμπε
Ε στο ταμείο ανεργίας με μποτουλα και σορτσάκι δεν νομίζω….. άντε με κανένα τζιν και καλά είναι λίγο κανένα ξοβυζο μπλουζάκι και η δουλεία μας θα γίνει , εκτός κι αν πέσουμε σε καμία υστερικιά και τότε κλαψτα Χαράλαμπε
και δυστηχως σε αυτεσ της θεσης ......παντα ειναι υστερικες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
και δυστηχως σε αυτεσ της θεσης ......παντα ειναι υστερικες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χι χι χι χι χι χι χι χι θα πάω βουτηγμένη στην λάσπη και θα είμαι έτοιμη με πια απ όλες θα πλακωθώ
Συνημμένα
VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
τώρα με αποτέλειωσες φεύγω...δεν περιγράφω άλλο ... :-* :-*Χι χι χι χι χι χι χι χι θα πάω βουτηγμένη στην λάσπη και θα είμαι έτοιμη με πια απ όλες θα πλακωθώ
Χι χι χι χι χι χι χι χι θα πάω βουτηγμένη στην λάσπη και θα είμαι έτοιμη με πια απ όλες θα πλακωθώ
και μετα πρεπει να παω να σε ''καθαρισω'' απο τιν λασπη
το βρηκα θα παμε για ''καθαρισμα'' στιν μπανιερα
Συνημμένα
shin_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 40
- Πόντοι