evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Απο μενα καλημερες σας χαιρετω παω να παρω την μπαρμπι για καφε ...Φιλια πολλα φιλια ευακι θα σε παρω τηλ. ;)
παρεμε η ελατε απο εδω
Απο μενα καλημερες σας χαιρετω παω να παρω την μπαρμπι για καφε ...Φιλια πολλα φιλια ευακι θα σε παρω τηλ. ;)
καυλα έχεις πμ ..παρεμε η ελατε απο εδω
Καλημέρα, στης ΚΟΥΚΛΑΡΕΣ! πόσο θα ήθελα να ήμουν εκεί μαζί σας ….Καλημερα σε ολους .Τωρα το πρωι θα ειναι στο μαγαζι η ζωη με την βικη. Και το απογευμα μετα τις 5 μονο η βικαρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κουκλαρα μου!!!καλημέρα και από εμενα..... :-* :-* αντε κουκλα μου, ασε το κους κους....
να έρθω εγώ να σε πάρω;;;; :-* :-* ... πάντα για καφέ μιλάω...παρεμε η ελατε απο εδω
Εισαι Αστερι δεν εχω λογιααυριο το πρωι το μαριαννακι μας
και το απόγευμα εγω..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυριο το πρωι το μαριαννακι μας
και το απόγευμα εγω..... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εισαι......ΚΑΥΛΑαυριο το πρωι το μαριαννακι μας
αυριο το πρωι το μαριαννακι μας
Eσυ να φχαριστας το θεο που δεν δουλευει η αλλη εκει, αλλιως ασεφτη θα πηγαινες!
γεια σου ελσακι !!! μεγάλωσες τα βυζιά σου ??
Eσυ να φχαριστας το θεο που δεν δουλευει η αλλη εκει, αλλιως ασεφτη θα πηγαινες!
χαιρετω τις θεες της αγκυρας!το προγραμμα πως εχει κοριτσια;
καλώς το μελαχρινό αστέρι της παρέας :-* :-*