thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
πεστα barbie ποιος τα ξερει καλυτερα απο εσενα?μωρο μου εσυ .ακομα εχω την γευση σου στο στομα μου!!!ξερεισ εσυ απο τι!!
Εγω να σε βοηθησω θελω.να εισαι καλα ....αλλα εχουμε και εμείς στοματάκι ....
Εγω να σε βοηθησω θελω.
Εαν δε θες τη βοηθεια μου τοτε τι να πω μονο εξω ξερω να το χειριστω.να σε καλα μωρο μου.....
πεστα barbie ποιος τα ξερει καλυτερα απο εσενα?μωρο μου εσυ .ακομα εχω την γευση σου στο στομα μου!!!ξερεισ εσυ απο τι!!
νομιζω χαιρετησαμε καλα το 2013.
βεβαια και θα περασω και να καλοσωρισουμε το 2014 νομιζω αν προλαβω σημερα.(σου ειπα κωλοδουλεια)!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*και με το παραπάνω....νομίζω... τι λες..
αυτο το στοματικο σου ολα τα λεφτακαλη ε? :-*.....
βεβαια και θα περασω και να καλοσωρισουμε το 2014 νομιζω αν προλαβω σημερα.(σου ειπα κωλοδουλεια)!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Aφφου εσυ ηξερες τι επαιζε στο εν λογω μαγαζι τοτε γιατι ρωτησες;Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε όλους και σε όλες για ακόμα μια φορά. Τελικά έγινε αυτό που περίμενα έκανα μια ερώτηση την και οποία και προσπάθησα να θέσω με όμορφο και κόσμιο τρόπο αλλά τα ειρωνικά σχόλια απο κάποιους δεν έλειψαν. Δεν θυμάμαι να το έπαιξα περπατημένος ούτε ειδήμων γι αυτό και ρώτησα τι παίζει για το εν λόγω κατάστημα και τα κορίτσια που δουλεύουν εκεί. Η Barbie πέταξε μια σπόντα πως εγώ και καλά το παίζω πως δεν επισκέπτομαι μαγαζιά τέτοιου είδους αλλά γράφω κριτικές για παρακείμενο κατάστημα που βρίσκεται στην Φ 104. Ναι Barbie μου γλυκιά ξέρω τι παίζει εκεί αλλά γνωρίζεις και εσύ πολύ καλά πως εκεί δεν είναι όλες οι κοπέλες trans. Η κοπέλα για την οποία και έγγραψα στο site είναι 100% γυναίκα και το γνωρίζω πολύ καλά μιας και το έψαξα πριν κάνω την κίνηση να συνευρεθώ μαζί της. Θέλω κάπου εδώ να καταλήξω και να πω ειδικά στην Barbie οτι είναι υπέροχη να συνεχίσει να κάνει αυτό που την γεμίζει μιας και το κάνει πολύ καλά. Βάζεις κάτω πολλές φυσιολογικές γυναίκες (αυτό το λέω βάση των φωτογραφιών που εχω δει και του γνωστού video απο την Sirina) και μακάρι και αυτές να μπορούσαν να κάνουν αυτά που κάνεις εσύ, έτσι όπως τα κάνεις εσύ.
Εμένα όμως δεν μου έχει έρθει ακόμα η επιθυμία να πάω με trans ίσως στο μέλλον αλλά για την ώρα δεν θέλω.
Υ.Γ. Είμαι σίγουρος οτι κάποιοι κακεντρεχής θα σχολιάσουν αρνητικά αυτά που έγραψα.
Υ.Γ. Κορίτσια σέβομαι τη δουλειά σας και μπράβο σας που έχετε το θάρρος να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε και νομίζετε οτι είναι σωστό σε μια τέτοια γεμάτη προκαταλήψεις χώρα.
Aφφου εσυ ηξερες τι επαιζε στο εν λογω μαγαζι τοτε γιατι ρωτησες;
Για να γραψεις κολακευτικο πρωτοχρονιατικο σχολιο;
την barbie την ξερουν κ οι πετρες οσο το μαγαζι που δουλευει ειναι περασμενο στα ιστορικα κατι σαν μουσειο
καληνύχτα μωράκι τρελό.....τι ώρες θα είσαι αύριο;;;καληνύχτα και από εμενα μωρα μου... :-* :-* αυριο πρωι εκτατός θα είμαι εγω... μοναχουλα δίστιχος :'(
αλλα θα τα βγαλο περα...
μπαρμπι του κενζο στην καινουρια ταινια του τα πινεις ολα ειδακαληνύχτα και από εμενα μωρα μου... :-* :-* αυριο πρωι εκτατός θα είμαι εγω... μοναχουλα δίστιχος :'(
αλλα θα τα βγαλο περα...
μπαρμπι του κενζο στην καινουρια ταινια του τα πινεις ολα ειδα