Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (6 μέλη και 27 επισκέπτες)

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
εγω είμαι εδώ παντος...... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ξερεις σε εσενα το λεω.... ;)

Συνημμένα

• 524592_187770978037821_1608221141_n.jpg
    524592_187770978037821_1608221141_n.jpg
    33,3 KB · Εμφανίσεις: 24

Biky_Trans

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
1.154
Καλη χρονια ευχομαι σε ολους μας............... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
Καλη χρονια ευχομαι σε ολους μας............... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
  Καλή χρονιά καύλα!

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
καλησπερα συναγωνηστες!!!
Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα ο χρονος θα φυγει ευχαριστα μετα απο την επισκεψη μου σημερα στην barbie.
14:30 μπηκα σημερα στο μοναδικο μπουρδελακι που επισκεπτωμαι τωρα τελευταια και ηταν η τσατσα και μου λεει καθησε.σημερα εχουμε μαζι μας την ζωη λεει.
ωχ την πατησα ειπα απο μεσα μου.(οχι οτι δεν ειναι καλη αλλα για αλλη πηγα)
την ρωταω δεν ειναι εδω η barbie????αφου για κλεισημο χρονου ηθελα αυτη.και βεβαια και για εναρξη του 14.
ναι μου λεει χαμηλωφωνα περνα μεσα και θα σου την στηλω.
μπαινω τοτε και εγω στο δωματιο γδηνομαι και μονο και μονο στην ιδεα οτι θα ερθει η barbie απογειωθεηκα.
να σου και το μωρακι μουυυυυυυ.μπηκε μεσα στην ακλη χαρα και αρχισαμε το γλιψημο και τα χαδια.
δεν μπαινω σε λεπτομεριες το μονο που εχω να πω ειναι οτι στα 15 λεπτα παραμονης  :cum: 2 φορες και εγω μια και καλη.μου ειπε ντρεπομαι το κοριτσι οταν συμβαινει αυτο αλλα εγω της ειπα εισαι απιστευτη οταν το κανεις αυτο .
μην σας κουραζω μεχρι το βραδυ γιατι ειμαι στην δουλεια απλα θα σκεφτομαι την barbie.
συγνωμη που δεν μπαινω σε λεπτομεριες αλλα οταν  :cum: ειναι αλλο πραγμα.
ελπιζω να αλλαξες μωρο μου σεντονακια τα λερωσαμε!!! :rockon: :rockon: :rockon:
μωρο μου καλη χρονια και παλι και τα λεμε του χρονου!!!!

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Φιλαράκο, είμαι φανατικός του Αγκύρας! :tits: Την κούκλα Μπαρμπη, δεν λέω είναι καυλα. :tits2: Αλλά και η Ζωή να ξέρεις, είναι πολύ καλή. :thumbsup: Κάθε μια με την καυλα της. Καλή χρονιά!! :cartman: :tired: :tired:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλή Χρονιά εύχομαι σε όλα τα κορίτσια............ :tits:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Δεν διαφωνω εχω παει σχεδον με ολες αλλα βαζω ενα κλικ παραπανω επειδη ισως εμενα αρεσει περισοττερο η Βarbie.
Barbie -ΖΩΗ -ΒΙΚΥ -ΜΑΡΙΑΝΝΑ-ΕΥΑ   ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ 2014.
.BARBIE   :knockinb:2 :knockinb:0 :knockinb:1 :knockinb:4

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μπαρμπι μολις ειδα την καινουργια ταινια της sirina που συμμετεχεις...τι να πω τα λογια ειναι περιττα  :cum: :cum: :cum: :cum:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
τι να τα κανετε βρε παιδια τα DVD αφου μπορεις με 30 ευρωπουλα να την εχεις αγκαλια!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom