You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
Καλη χρονια ευχομαι σε ολους μας............... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εγω είμαι εδώ παντος......
ξερεις σε εσενα το λεω.... ;)
omorfoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2007
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Καλή χρονιά καύλα!Καλη χρονια ευχομαι σε ολους μας............... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
καλησπερα συναγωνηστες!!!
Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα ο χρονος θα φυγει ευχαριστα μετα απο την επισκεψη μου σημερα στην barbie.
14:30 μπηκα σημερα στο μοναδικο μπουρδελακι που επισκεπτωμαι τωρα τελευταια και ηταν η τσατσα και μου λεει καθησε.σημερα εχουμε μαζι μας την ζωη λεει.
ωχ την πατησα ειπα απο μεσα μου.(οχι οτι δεν ειναι καλη αλλα για αλλη πηγα)
την ρωταω δεν ειναι εδω η barbie????αφου για κλεισημο χρονου ηθελα αυτη.και βεβαια και για εναρξη του 14.
ναι μου λεει χαμηλωφωνα περνα μεσα και θα σου την στηλω.
μπαινω τοτε και εγω στο δωματιο γδηνομαι και μονο και μονο στην ιδεα οτι θα ερθει η barbie απογειωθεηκα.
να σου και το μωρακι μουυυυυυυ.μπηκε μεσα στην ακλη χαρα και αρχισαμε το γλιψημο και τα χαδια.
δεν μπαινω σε λεπτομεριες το μονο που εχω να πω ειναι οτι στα 15 λεπτα παραμονης 2 φορες και εγω μια και καλη.μου ειπε ντρεπομαι το κοριτσι οταν συμβαινει αυτο αλλα εγω της ειπα εισαι απιστευτη οταν το κανεις αυτο .
μην σας κουραζω μεχρι το βραδυ γιατι ειμαι στην δουλεια απλα θα σκεφτομαι την barbie.
συγνωμη που δεν μπαινω σε λεπτομεριες αλλα οταν ειναι αλλο πραγμα.
ελπιζω να αλλαξες μωρο μου σεντονακια τα λερωσαμε!!!
μωρο μου καλη χρονια και παλι και τα λεμε του χρονου!!!!
Δεν ξερω για εσας αλλα εμενα ο χρονος θα φυγει ευχαριστα μετα απο την επισκεψη μου σημερα στην barbie.
14:30 μπηκα σημερα στο μοναδικο μπουρδελακι που επισκεπτωμαι τωρα τελευταια και ηταν η τσατσα και μου λεει καθησε.σημερα εχουμε μαζι μας την ζωη λεει.
ωχ την πατησα ειπα απο μεσα μου.(οχι οτι δεν ειναι καλη αλλα για αλλη πηγα)
την ρωταω δεν ειναι εδω η barbie????αφου για κλεισημο χρονου ηθελα αυτη.και βεβαια και για εναρξη του 14.
ναι μου λεει χαμηλωφωνα περνα μεσα και θα σου την στηλω.
μπαινω τοτε και εγω στο δωματιο γδηνομαι και μονο και μονο στην ιδεα οτι θα ερθει η barbie απογειωθεηκα.
να σου και το μωρακι μουυυυυυυ.μπηκε μεσα στην ακλη χαρα και αρχισαμε το γλιψημο και τα χαδια.
δεν μπαινω σε λεπτομεριες το μονο που εχω να πω ειναι οτι στα 15 λεπτα παραμονης 2 φορες και εγω μια και καλη.μου ειπε ντρεπομαι το κοριτσι οταν συμβαινει αυτο αλλα εγω της ειπα εισαι απιστευτη οταν το κανεις αυτο .
μην σας κουραζω μεχρι το βραδυ γιατι ειμαι στην δουλεια απλα θα σκεφτομαι την barbie.
συγνωμη που δεν μπαινω σε λεπτομεριες αλλα οταν ειναι αλλο πραγμα.
ελπιζω να αλλαξες μωρο μου σεντονακια τα λερωσαμε!!!
μωρο μου καλη χρονια και παλι και τα λεμε του χρονου!!!!
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
Δεν διαφωνω εχω παει σχεδον με ολες αλλα βαζω ενα κλικ παραπανω επειδη ισως εμενα αρεσει περισοττερο η Βarbie.
Barbie -ΖΩΗ -ΒΙΚΥ -ΜΑΡΙΑΝΝΑ-ΕΥΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ 2014.
.BARBIE 2 0 1 4
Barbie -ΖΩΗ -ΒΙΚΥ -ΜΑΡΙΑΝΝΑ-ΕΥΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ 2014.
.BARBIE 2 0 1 4
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
δικε μου κανα σαιτ να την δουμε και εμεις?Μπαρμπι μολις ειδα την καινουργια ταινια της sirina που συμμετεχεις...τι να πω τα λογια ειναι περιττα
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
την αγορασα τυπε μαζι με την εφημεριδαδικε μου κανα σαιτ να την δουμε και εμεις?
την αγορασα τυπε μαζι με την εφημεριδα
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
δικε μου που εισαι
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
τι να τα κανετε βρε παιδια τα DVD αφου μπορεις με 30 ευρωπουλα να την εχεις αγκαλια!!!!!
Τι λέει μύστη μου,όλα κομπλέ....? ;)δικε μου που εισαι
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
δικε μου μια χαρουλα αν εξαιρεσεις οτι αποψε δουλευεωΤι λέει μύστη μου,όλα κομπλέ....? ;)
:Sδικε μου μια χαρουλα αν εξαιρεσεις οτι αποψε δουλευεω
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
δεν γαμιεται στην περατζαδα θα ειμαι κατι θα βρω να κανω ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K