freeplayer21
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Μου εχουν λειψει οι βιζαρες σου και το κολαρακι σου
Ποτε θα τα πουμε? Φιλια πολλα και στα ομορφα κοριτσια εκει..
βικάκυ σβησε κάποια εισερχομενα γιατι δεν μπορούμε να σου στείλουμε π.μ.Πολλα πολλα φιλια μωρο :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Σημερα θα ειμαι στο μαγαζι
Γεια σου ομορφια τι κανεις;καλη εβδομαδα......
γεια σου βυκακι τι κανεις???ευχαριστω για την αποδοχη και θα ηθελα να ρωτησω αν δουλευει η μαριαννα στο μαγαζι και ποιες μερες....ευχαριστω προκαταβολικα!!!!! :-* :-* :-* :-*
καλημερα και καλη χρονια σε ολους.καθε πρωι 10 με 5 εκτος παρασκευης ΜΑΡΙΑΝΑ.καθε απογευμα 5 με 1 εκτος τριτης τεταρτης ΒΙΚΥ τρανς.τριτη τεταρτη απογευμα 5 με 1 και παρασκευη πρωι ΤΖΟ.εκτακτως σημερα και αυριο πρωι και απογευμα η ΒΙΚΥ :-* :-* :-* :-*Καλημέρα στο πιο όμορφο σπίτι!!!! Θα μπορούσαμε να μάθουμε τις βάρδιες που δουλεύουν τα κορίτσια στο μαγαζί (μέρες και ώρες)?
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια να έχετε!
καλησπερα βικυ ελπιζω αυριο το απογευμα που θα ερθω στο αγκυρας να επιβεβαιωθουν ολες οι πληροφοριες που εχω παρει για σενα φιλια :-* :-* :-*
η βυκαρα δεν εχει πληροφοριες ειναι ενα κεφαλαιο μονη της στην ιστορια του σεξ αμα δεν την εχεις δοκιμασει ειναι σαν να πηγες σχολειο και να εμαθες 23 γραμματα απο τα 24 και ισως το ποιο σημαντικο γραμμα το Ω !!!!!!!!!
αν καταλαβες τι γραφω ηδη θα επρεπε να εισαι στο δωματιο και να την περιμενεις!! ;) ;) ;)