Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλημερα μαριανα .πως εισαι κουκλι εσυ?? απο βδομαδα την δευτερα το πρωι θα ερθω να σε γνωρισω απο κοντα...επιτελους γιατι εχει γινει σηριαλ...τις καλημερες μου σε ολη την υπεροχη παρεα σου.απο την πατρα... :happy: :happy: :happy:

Επισκέπτης
καλημερα μαριανα .πως εισαι κουκλι εσυ?? απο βδομαδα την δευτερα το πρωι θα ερθω να σε γνωρισω απο κοντα...επιτελους γιατι εχει γινει σηριαλ...τις καλημερες μου σε ολη την υπεροχη παρεα σου.απο την πατρα... :happy: :happy: :happy:

Καλως να ορισεις ;) ματια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ippotis__69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0

Καλησπερα στις κουκλαρες :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα κουκλες  :-* :-* :-*
καλο μηνα και προσοχη με το μαγιοξυλο :grin: :grin:

l1t0h0r0

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα κουκλαρες!!! τι κανετε? θα ειμαι αθηνα στις 22-24 θα ειμαι τυχερος να περασω απο το ομορφο σπιτακι σας!!!

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλη τη παρέα της Αγκύρας 1!!!!!!!!!!!!
Τι έγινε, ρε παιδιά, χαθήκαμε ΟΛΟΙ!!!!! ακομη και τα αστέρια ΜΑριάννα & Ευα!!!!!!!
Καλημέρα κούκλες  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :tits: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Μαριαννάκι .........  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* πμ &email!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα σε όλη τη παρέα της Αγκύρας 1!!!!!!!!!!!!
Τι έγινε, ρε παιδιά, χαθήκαμε ΟΛΟΙ!!!!! ακομη και τα αστέρια ΜΑριάννα & Ευα!!!!!!!
Καλημέρα κούκλες  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :tits: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Μαριαννάκι .........  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* πμ &email!!!!

Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Αγκύρας 1!! Εμείς, οι υπόλοιποι, δεν είμαστε αστέρια; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλη την παρέα του Αγκύρας 1!! Εμείς, οι υπόλοιποι, δεν είμαστε αστέρια; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μαρούλια ...... ξερεις τι εννοω !!!!!!!!!! σωστα???????????

Και μ'εσα στους υπολοιπους βαζω και τον εαυτο μου, οχι για να μην εχουμε παρεξηγησεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα στην παρεα
που εξαφανιστηκαν τα κοριτσια μηπως μας τα εκλεψαν

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλησπερα στην παρεα
που εξαφανιστηκαν τα κοριτσια μηπως μας τα εκλεψαν

Αν είχαν απαχθεί, θα το είχαν πει στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του Star!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλλον κρύβονται για να κάνουν αργότερα τη μεγάλη επιστροφή όπως οι μεγάλες σταρ του σινεμά!!!

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αν είχαν απαχθεί, θα το είχαν πει στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του Star!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλλον κρύβονται για να κάνουν αργότερα τη μεγάλη επιστροφή όπως οι μεγάλες σταρ του σινεμά!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :2funny: :2funny:

Καλοοοοοοοοοοοοοοοοο, μπραβο Μαρουλια, πολυ καλό αυτο!!!!!! αλλα να μην ξεχναμε οτι τα κοριτσια μας ειναι STARS, έτσι; εχει κανένας καμια αντυρηση;

Ippotis__69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Kαλησπερα στις θεες :-*. Μαριαννακι κουκλαρα που χανεσαι? Αληθεια τι να παιζει σημερα στο αγκυρας? :think: :knockinb:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
καλησπέρα και καλό μήνα νιαου νιαου νιαου . . . . .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom