Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
μισο εχω λιγη δουλιτσα!!!!!!!!!! σε 5' θα σου απαντησω

Επισκέπτης
λοιπον ας αφησουν ορισμενοι τα κομπλεξ τους για αλλου...αν δεν ξερουν τροπους να πανε στον αγυριστο...δεν χρωσταμε εμεις να χανουμε τα κοριτσια επειδη καποιοι ειναι απολιτιστοι...

Κάποιος πού χαρακτηρίζει τήν "αγαπούλα" σου παγοκολόνα δέν είναι απολίτιστος, ευθύς είναι. Τό άν εσύ χάνεις τα κορίτσια από αυτόν τόν λόγο, είναι δικό σου θέμα.Λύσε το.

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μη μου φευγεις τωρα . ................ σε 4' μπορεις , δες το πμ σου και μετα φευγεις

Επισκέπτης
Κάποιος πού χαρακτηρίζει τήν "αγαπούλα" σου παγοκολόνα δέν είναι απολίτιστος, ευθύς είναι. Τό άν εσύ χάνεις τα κορίτσια από αυτόν τόν λόγο, είναι δικό σου θέμα.Λύσε το.

Μπορει και να εχεις δικιο ,τι να πω για να το λες οτι η ελενα σου φερθηκε τοσο παγωμενα?Ειναι δεκτη η εμπειρια του κεθενος αν ειναι αληθινη και να ξερεις οτι δεν φταις ουτε εσυ ουτε κανεις (για το οτι δεν πολυγραφουμε) οταν τα γραφομενα ειναι ειλικρινη . Απλα βαρεθηκαμε τις σκευοριες...........................................................

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
κουκλάρες !!! Μπορείτε να μου πείτε Παρασκευή και Σάββατο ποιες θα δουλεύουν ???

ALAN75

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Ρε κορίτσια , δε είναι καμιά σας εδώ !!!????

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Aυτή ειναι καλύτερη, δε νομιζεις;;;;;;; δες λιγο το pm σου;

Συνημμένα

• Eva24.jpg
    Eva24.jpg
    177,9 KB · Εμφανίσεις: 32

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
και να ξερεις οτι δεν φταις ουτε εσυ ουτε κανεις (για το οτι δεν πολυγραφουμε) οταν τα γραφομενα ειναι ειλικρινη . Απλα βαρεθηκαμε τις σκευοριες...........................................................
Εγω ξερω παντως οτι παλια περνουσαμε ωραια με πολυ χαβαλε αλλα και σοβαρα

Καλησπερα Μαριαννα  :-* :-* :-* και Ευα  :-* :-* :-* ξερω οτι παρακολουθητε

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Βλέπω ότι το Ευάκι, εχει επισκεψιμότητα καλή!!!!!!!!!!!!!!!!!!

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
κουκλίιιιιιιιιιιιιι, παλι αρχισες τις καθυστερησεις;;;;; θα σε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
εκτός κι αν σου αρεσει το  :s&m_1: και γι' αυτο το κανεις!!!
αν ειναι ετσι πες το μου να το ξερω! :s&m_2:

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;;;;;;;;;; ΑΚΟΜΗ ............  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

enetline

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Ερωτά μου αγιάτρευτε και καϊμε μου μεγάλε, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; :think:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
28
Πόντοι
1
KAVIRE κοιτα προσεχε τα λογια σου γιατι οπου γραφεις γραφεις με εμπαθεια...λοιπον την ειπες τηνν γνωμη σου αντε πανε σε κανα αλλο σαιτ...τις εξυπναδες αλλου...αν δεν ξες τα κοριτσια μην μιλασ αλλο.δεν φταιμε εμεις που τις αγαπαμε να μην επικοινωνουμε μαζι τους επειδη εσυ και καποιοι αλλοι δεν ξερετε απο τροπους...τον αν εχεις θετικη η αρνητικη γνωμη δικαιωμα σου...αλλα εδω θα την εκφραζεις οπως εκφραζομαστε ολοι...οκ?μην μου μιλας οποτε οπως μιλας στην παρεα σου...(γιατι θα παει το θεμα στους υπευθυνους του foroum)

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
KAVIRE κοιτα προσεχε τα λογια σου γιατι οπου γραφεις γραφεις με εμπαθεια...λοιπον την ειπες τηνν γνωμη σου αντε πανε σε κανα αλλο σαιτ...τις εξυπναδες αλλου...αν δεν ξες τα κοριτσια μην μιλασ αλλο.δεν φταιμε εμεις που τις αγαπαμε να μην επικοινωνουμε μαζι τους επειδη εσυ και καποιοι αλλοι δεν ξερετε απο τροπους...τον αν εχεις θετικη η αρνητικη γνωμη δικαιωμα σου...αλλα εδω θα την εκφραζεις οπως εκφραζομαστε ολοι...οκ?μην μου μιλας οποτε οπως μιλας στην παρεα σου...(γιατι θα παει το θεμα στους υπευθυνους του foroum)

ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα χαχ αχαχ αχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom