evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
καλησπέρα!!!
τι κάνετε κορίτσια; Εύα γύρισες στο σπιτάκι;
Καλησπερα μωρο μου
καλησπέρα!!!
τι κάνετε κορίτσια; Εύα γύρισες στο σπιτάκι;
και εσύ αυτοβαφτίζεσαι Πάριος γιατί σκοπεύεις να ..."τα πάρεις όλα" ???
Ποιος Πάριος καλέ μου Φαρκελι ???? αχ τι τραβαγα η δυστυχή και άμοιρη τρελογαλη μακάρι να ήξερες ,,,, όλη μέρα και όλη νύχτα στο Κουτσοποδι ήταν με ένα μικρόφωνο στο χέρι και τραγουδαγε τα άσματα του Πάριου και κάθε τρεις και λίγο μας έστελναν τα περιπολικά να τον μαζέψουν γιατί νόμιζαν ότι έσπαγε το πόδι του γείτονα με Μάρμαρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που τον ειδές εσύ τον Πάριο ????? αχ στο 69 χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης –Ευζώνων τραγουδαει στο μπουζουξίδικο που ο Θεός να το κάνη με τον ομώνυμο τίτλο ΕΓΚΛΗΜΑ και τρομάρα του τον έχουν και πρώτο όνομα στην Μαρκίζα
Λάκης Κανίς το Λάκης βγαίνει από το Μαρου-Λάκης και δεύτερη φωνή η άλλη που μου τον Ξελόγιασε η Σουλα η Ντοπερμαν …………
Καταπληκτικό ντουέτο
Ποιος Πάριος καλέ μου Φαρκελι ???? αχ τι τραβαγα η δυστυχή και άμοιρη τρελογαλη μακάρι να ήξερες ,,,, όλη μέρα και όλη νύχτα στο Κουτσοποδι ήταν με ένα μικρόφωνο στο χέρι και τραγουδαγε τα άσματα του Πάριου και κάθε τρεις και λίγο μας έστελναν τα περιπολικά να τον μαζέψουν γιατί νόμιζαν ότι έσπαγε το πόδι του γείτονα με Μάρμαρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που τον ειδές εσύ τον Πάριο ????? αχ στο 69 χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης –Ευζώνων τραγουδαει στο μπουζουξίδικο που ο Θεός να το κάνη με τον ομώνυμο τίτλο ΕΓΚΛΗΜΑ και τρομάρα του τον έχουν και πρώτο όνομα στην Μαρκίζα
Λάκης Κανίς το Λάκης βγαίνει από το Μαρου-Λάκης και δεύτερη φωνή η άλλη που μου τον Ξελόγιασε η Σουλα η Ντοπερμαν …………
Καταπληκτικό ντουέτο
Ξεχασες καλη μου να αναφερεις και τον ρολο σου στο μαγαζι . Της αλβανιδας λουλουδου που παρακαλαει να της αγορασουν κανενα καλαθακι να το ριξουν στον λακη και στην νουλα (βλαμενη0 απο το μαριαννουλα ντοπερμαν
Μετά την Κάλας και τον Παβαρότι, είμαστε εμεις ο (μαρου)Λάκης ο βαρύτονος με τη θεϊκή κορμάρα, φωνάρα εννοώ, και η Μαριάννα-Σούλα γνωστή και ως Ντούβλη η υψίφωνος!!! Έχουμε ήδη κλεισει για τον επόμενο χειμώνα στο Ηρώδειο!!
Ξανθιά και Αλβανίδα; Πάλι καλά που βρήκε δουλειά ως λουλουδού!!!
Ναι ναι Μαρου-Λάκη μου εγώ ψέματα δεν λέω μέχρι και η Νετ σας έδηξε …… μ αρέσει που θέλετε και Ηρώδειο ………. Ο Γιώργος Μαρουλομαγγας και η Μαριανναρα σε όλο τους το μεγαλείο
Πως το παίζεις το κλαρίνο σου αγόραρε ?!!!!!!!!!!!!!!
Ναι ναι Μαρου-Λάκη μου εγώ ψέματα δεν λέω μέχρι και η Νετ σας έδηξε …… μ αρέσει που θέλετε και Ηρώδειο ………. Ο Γιώργος Μαρουλομαγγας και η Μαριανναρα σε όλο τους το μεγαλείο
Πως το παίζεις το κλαρίνο σου αγόραρε ?!!!!!!!!!!!!!!
Λαλατο αγορι μου λαλατο και ετοιμασου λακη μου για τουρ σε ολα τα πανυγιρια...... Δεν μας χωραει το μπουζουξιδικο ΕΓΚΛΗΜΑ. Μας θελουν σε ολη την ελλαδα
Ντεν παίζω κλαρίνο γκλυκό μου Αλβανίντα!! Μόνο τραγκουντάω και κουνάει το κορμαρα μου!!!
Αυτό είναι να σου πω κύρια Ντοπερμαν δεν μου φέρνεις και καμία 20αρια cd σας να τα δίνω και δωρεάν στο μαγαζί ….
Φιλακια πολλα προς το παρον :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Να τι κανει ομως ο γατος το γαβ γαβΓαβ γαβ προσεξε γατακι γιατι μπορει να ειναι τα τελευταια φιλακια που στελνεις
Καλε κανεις λαθος ετσι μιλανε οι ρωσιδες
Να τι κανει ομως ο γατος το γαβ γαβ
Από κεκτημένη ταχύτητα το έγραψα με ρώσικη προφορά!! Από τούδε και στο εξής, θα προσέκω!!!
Γινεται γατος και να μην τα καταφερνηΑχ Γαταρε μου πως τα καταφερνεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μωρό μου μέσα σε αυτούς είσαι και εσύ Θεεεεεεεεεε Μαρουλοτεκναρε