Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
eyaki, pls check your PIM....thanks

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
και εσύ αυτοβαφτίζεσαι Πάριος γιατί σκοπεύεις να ..."τα πάρεις όλα" ???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος Πάριος καλέ μου Φαρκελι ???? αχ τι τραβαγα η δυστυχή και άμοιρη τρελογαλη μακάρι να ήξερες ,,,, όλη μέρα και όλη νύχτα στο Κουτσοποδι  ήταν με ένα μικρόφωνο στο χέρι και τραγουδαγε τα άσματα του Πάριου και κάθε τρεις και λίγο μας έστελναν τα περιπολικά να τον μαζέψουν γιατί νόμιζαν ότι έσπαγε το πόδι του γείτονα με Μάρμαρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που τον ειδές εσύ τον Πάριο ????? αχ στο 69 χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης –Ευζώνων τραγουδαει στο μπουζουξίδικο που ο Θεός να το κάνη με τον ομώνυμο τίτλο ΕΓΚΛΗΜΑ και τρομάρα του τον έχουν και πρώτο όνομα στην Μαρκίζα
Λάκης Κανίς  το Λάκης βγαίνει από το Μαρου-Λάκης  και δεύτερη φωνή η άλλη που μου τον Ξελόγιασε η Σουλα η Ντοπερμαν …………
Καταπληκτικό ντουέτο

Επισκέπτης
Ποιος Πάριος καλέ μου Φαρκελι ???? αχ τι τραβαγα η δυστυχή και άμοιρη τρελογαλη μακάρι να ήξερες ,,,, όλη μέρα και όλη νύχτα στο Κουτσοποδι  ήταν με ένα μικρόφωνο στο χέρι και τραγουδαγε τα άσματα του Πάριου και κάθε τρεις και λίγο μας έστελναν τα περιπολικά να τον μαζέψουν γιατί νόμιζαν ότι έσπαγε το πόδι του γείτονα με Μάρμαρο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Που τον ειδές εσύ τον Πάριο ????? αχ στο 69 χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης –Ευζώνων τραγουδαει στο μπουζουξίδικο που ο Θεός να το κάνη με τον ομώνυμο τίτλο ΕΓΚΛΗΜΑ και τρομάρα του τον έχουν και πρώτο όνομα στην Μαρκίζα
Λάκης Κανίς  το Λάκης βγαίνει από το Μαρου-Λάκης  και δεύτερη φωνή η άλλη που μου τον Ξελόγιασε η Σουλα η Ντοπερμαν …………
Καταπληκτικό ντουέτο

Ξεχασες καλη μου να αναφερεις και τον ρολο σου στο μαγαζι . Της αλβανιδας λουλουδου που παρακαλαει να της αγορασουν κανενα καλαθακι να το ριξουν στον λακη και στην νουλα (βλαμενη0 απο το μαριαννουλα ντοπερμαν :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καταπληκτικό ντουέτο

Μετά την Κάλας και τον Παβαρότι, είμαστε εμεις ο (μαρου)Λάκης ο βαρύτονος με τη θεϊκή κορμάρα, φωνάρα εννοώ, και η Μαριάννα-Σούλα γνωστή και ως Ντούβλη η υψίφωνος!!! Έχουμε ήδη κλεισει για τον επόμενο χειμώνα στο Ηρώδειο!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
               Ξεχασες καλη μου να αναφερεις και τον ρολο σου στο μαγαζι . Της αλβανιδας λουλουδου που παρακαλαει να της αγορασουν κανενα καλαθακι να το ριξουν στον λακη και στην νουλα (βλαμενη0 απο το μαριαννουλα ντοπερμαν :2funny: :2funny: :2funny:

Οταν το ριχνεις το ασμα τοτε ξεπουλαω  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ξανθιά και Αλβανίδα; Πάλι καλά που βρήκε δουλειά ως λουλουδού!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Μετά την Κάλας και τον Παβαρότι, είμαστε εμεις ο (μαρου)Λάκης ο βαρύτονος με τη θεϊκή κορμάρα, φωνάρα εννοώ, και η Μαριάννα-Σούλα γνωστή και ως Ντούβλη η υψίφωνος!!! Έχουμε ήδη κλεισει για τον επόμενο χειμώνα στο Ηρώδειο!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ναι Μαρου-Λάκη μου εγώ ψέματα δεν λέω μέχρι και η  Νετ σας έδηξε  …… μ αρέσει που θέλετε και Ηρώδειο ………. Ο Γιώργος Μαρουλομαγγας και η Μαριανναρα σε όλο τους το μεγαλείο

Πως το παίζεις  το κλαρίνο σου αγόραρε ?!!!!!!!!!!!!!! 
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ναι ναι Μαρου-Λάκη μου εγώ ψέματα δεν λέω μέχρι και η  Νετ σας έδηξε  …… μ αρέσει που θέλετε και Ηρώδειο ………. Ο Γιώργος Μαρουλομαγγας και η Μαριανναρα σε όλο τους το μεγαλείο

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λαλατο αγορι μου λαλατο και ετοιμασου λακη μου για τουρ σε  ολα τα πανυγιρια...... :2funny: :2funny: Δεν μας χωραει το μπουζουξιδικο ΕΓΚΛΗΜΑ. Μας θελουν σε ολη την ελλαδα :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Ντεν παίζω κλαρίνο γκλυκό μου Αλβανίντα!! Μόνο τραγκουντάω και κουνάει το κορμαρα μου!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
             Λαλατο αγορι μου λαλατο και ετοιμασου λακη μου για τουρ σε  ολα τα πανυγιρια...... :2funny: :2funny: Δεν μας χωραει το μπουζουξιδικο ΕΓΚΛΗΜΑ. Μας θελουν σε ολη την ελλαδα :2funny: :2funny:

Αυτό είναι να σου πω κύρια Ντοπερμαν δεν μου φέρνεις και καμία 20αρια cd σας να τα δίνω και δωρεάν στο μαγαζί  ….  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλακια πολλα προς το παρον  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Αυτό είναι να σου πω κύρια Ντοπερμαν δεν μου φέρνεις και καμία 20αρια cd σας να τα δίνω και δωρεάν στο μαγαζί  ….  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλακια πολλα προς το παρον  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Γαβ γαβ προσεξε γατακι γιατι μπορει να ειναι τα τελευταια φιλακια που στελνεις :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
166

Συνημμένα

• gatosme skyla.jpg
    gatosme skyla.jpg
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 18
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom