Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Όλα θέλουν τον χρόνο τους μωρό μου :boobies: …. Ακόμα και τα Σουτζουκάκια της οργής που είναι η αγαπημένη  συνταγή μου θέλει κι αυτή χρόνο :rockon: ……..
Άσε που το απόγευμα που θα ανεβώ πάνω στο μαγαζί θα έχω πάρει μαζί μου και ένα Ταπερακι για την δεσποινίς Μαριάννα Ντουβλη Βρετου που θα δοκιμάσει μια φορά και δεν νομίζω να χρειαστεί δεύτερη …………… :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σου εχω ετοιμασει και εγω μια υπεροχη σπανακοπιτα που ονομαζεται η σπανακοπιτα του τελους :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Χαίρομαι που είστε και οι 2 καλά,,,,Περιττό να πώ ότι ήσαστε τα καλύτερα παιδιά (μακράν), με διαφορά, που κυκλοφορούν. Και για να μην νομίζετε ότι υπερβάλλω, σας προκαλώ να ψάξετε να βρείτε άλλη δική μου καταχώρηση εδω μέσα. Εξαιτίας σας μπαίνω εδω μέσα και τα λέμε...Αυτό να το ακούνε μερικοί-μερικοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καλημέρα Μαριάννα Ντουβλη Βρετου Μαρουλομπουμπουκου κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ  κοινώς αντροχωρίστρα  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Υ/Σ μου πήρες τον άντρα με το φιδίσιο κορμί  :headbang: :headbang: ο Λυγερόκορμος Μαρουλιας ς ς ς ς ς ς  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
Αχ άσπλαχνη :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Καλησπέρα Μαριάννα και Ευάκι!!!
Είμαι περιζήτητος και άκρως ερωτικός, όπως ο Πάριος, πως να το κάνουμε!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Το ξερω και σε καταλαβενω

Αχ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα αχ βαχ αχ θα κλάψω πάνω στο ποντικη του λαπ τοπ :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Αχ θα πάω για γύρισμα σήμερα  Γατουλη μου στο Άγκυρας … Η νέα μου ταινία θα λέγετε  ΑΣΠΡΑ ΛΟΥΚΙΑ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ   :boobies: :boobies: :fuck1: :fuck1:ζω ένα δράμα :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Χαίρομαι που είστε και οι 2 καλά,,,,Περιττό να πώ ότι ήσαστε τα καλύτερα παιδιά (μακράν), με διαφορά, που κυκλοφορούν. Και για να μην νομίζετε ότι υπερβάλλω, σας προκαλώ να ψάξετε να βρείτε άλλη δική μου καταχώρηση εδω μέσα. Εξαιτίας σας μπαίνω εδω μέσα και τα λέμε...Αυτό να το ακούνε μερικοί-μερικοί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• 24-11-2009.JPG
    24-11-2009.JPG
    34,6 KB · Εμφανίσεις: 84

Επισκέπτης
Ευα αυτές οι μπότες σου στο avatar ειναι ολο ζημιά αχχχχχχ :lheel:

escboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Τώρα μάλιστα....βάλτε κι άλλες φωτογραφίες και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σταυρώσετε πελάτη...θα μας κοπούν τα πόδια !!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ.............Τι παιδιά είστε εσείς???? Χωρίς καμία υπερβολή αλλά τέτοιο δίδυμο (χωρίς να θέλω να αδικήσω καμιά άλλη κοπέλα που πιθανόν να δουλεύει μαζί σας) δεν υπάρχει πουθενά!!!!!!!!!!! Και όποιος θέλει, του βάζω στοίχημα....Κάτι ξέρω και το λέω...ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...Είστε απλά τέλειες...

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
                    Νυν και αει ε ,αμ την θελεις την σπανακοπιττα και συ :2funny: :2funny: :2funny:

Το άνοιξες μονή σου το φύλο η πήρες έτοιμο  :think:???????
Αχ άντε τυχερέ Μαρουλοτεκναρε θα φας και από της δυο τα καλύτερα εδέσματα :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Νασε καλα παντα μωρο μου . Σε ευχαριστουμε για τα πολυ καλα σου λογια. Καμια φορα τα γραπτα ορισμενων παιδιων απο εδω μεσα (περα απο τις πλακες) μα ςσηκωνουν πολυ το  ηθικο μας  και μας κανει να αισθανομαστε πολυ μα πολυ καλα:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

evaki_79

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιουν 2008
Like
10
Τώρα μάλιστα....βάλτε κι άλλες φωτογραφίες και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σταυρώσετε πελάτη...θα μας κοπούν τα πόδια !!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟΣ.............Τι παιδιά είστε εσείς???? Χωρίς καμία υπερβολή αλλά τέτοιο δίδυμο (χωρίς να θέλω να αδικήσω καμιά άλλη κοπέλα που πιθανόν να δουλεύει μαζί σας) δεν υπάρχει πουθενά!!!!!!!!!!! Και όποιος θέλει, του βάζω στοίχημα....Κάτι ξέρω και το λέω...ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...Είστε απλά τέλειες...

Μην με πιέζεις δεν βάζω δεν βάζω δεν βάζω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• eva-niaou-niaou.JPG
    eva-niaou-niaou.JPG
    39,4 KB · Εμφανίσεις: 40

Επισκέπτης

Φτου φτου ε οχι και να μην σταυρωσουμε πελατη :2funny:

Συνημμένα

• marianna.jpg
    marianna.jpg
    89,8 KB · Εμφανίσεις: 82
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom