Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γεια σου κουκλαρα Ευα :-* :-* :-* :-*Καλημερα γατουλι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φωτο θελης για να φτιαχτης,υπαρχη καλυτερο απο το ζωντανο να χαιδεψης να χουφτωσεις να σε χουφτωση ετσι το ευχαριστιεσε ακομη να παρης τηλ να την κλεισης για αποψε !!!!!Ευακι φτιαξε μας το βραδυ με καμια καινουργια HARDCORE FOTO!!!
Ευακι φτιαξε μας το βραδυ με καμια καινουργια HARDCORE FOTO!!!
Καλή εβδομάδα καλή μου .Την Τριτη θα εισαι το πρωί ?Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους Νιάου Νιάου Νιάου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα Ευα :-* :-* καλη εβδομαδα
βρε παιδιά καλησπέρα !!!
χαθήκαμε !!!
χαθήκαμε μέσα στο χωροχρόνο !!!
Καλησπέρα γλυκειά Μαριάννα
καλησπέρα Ευάκι, καλό κορίτσι ... ;)
Καλημέρα Ευάκι!! Το έχω ξαναπεί πολλές φορές στο παρελθόν και το επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά. Δεν ευθύνομαι για την απόφαση του δημιουργού μας να μου χαρίσει ΤΟ φιδίσιο κορμί!!!
Καλημερα Μαριαννα καλη εβδομαδα :-* :-*Καλημερα καλη εβδομαδα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Εγω λεω καλα,Γατουλι μου γλυκέ τι κάνεις :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*???????
Πως είσαι μωρό μου ????
[video][/[video]http://www.youtube.com/watch?v=RB1xptP9YeYyoutube[/video]]Γεια σου φαρκελι μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καιρο εχεις να φανεις πραγματι
Καλημερα Μαριαννα καλη εβδομαδα :-* :-*Εγω λεω καλα,
η ουρακλα δεν ειναι καλα περιμενοντας και αλλη εβδομαδα χωρις να δη <<φως>> απο εσενα ;) ;)
Αχ αχ αχ αχχχχχχχχχχχχχ