Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
γείτονα καλημέρα.... εγώ είμαι χούντα........

Καλημερα λατρεμενε γειτονα. Τι ακουω βρε χουντα????????????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
                    Καλημερα λατρεμενε γειτονα. Τι ακουω βρε χουντα????????????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Γιά έσένα σκλάβος ... και θαλασσινός........
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Γιά έσένα σκλάβος ... και θαλασσινός........
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΑΙΩΝΙΑ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παντα μου φτιαχνεις την μερα μου. Νασε καλα αγαπη μου. :-* :-* :-* :-*
                            Α μια που φτιαχνεις τα υδραυλικα μου εχει χαλασει μια βρυση καλε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785
                           Παντως τυπου. Και εχω μαθει οτι ειναι ο καλυτερος μαστορας :rockon: :rockon: :rockon:

Βάλε ταψάκι νά μαζεψης τό νερακι πού στάζη........ ;) ;) ;)
Έφτασα πριγκιπέσσα μου........... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Τοτε πρεπη να τον δοκιμασεις για το ποσο καλος ειναι
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Είσαι μιά κρυφή πληγή 58........

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
                           Μαρουλομπουμπουκο μου τι λες τωρα που εβγαλαν προεδρο βαρβατο στην Ν.Δ ο αδωνης και η παρεα του τι θα κανουν? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :think:

Βαρβάτος ο Σαμαράς ως πολιτικός; Ας γελάσω!!! Ο Άδωνης και η παρέα του θα έχουν μια μικρή απώλεια ψηφοφόρων που θα επιστρέψουν στη ΝΔ. Εγώ περιμένω να δω το Γιωργάκη στα δύσκολα για να γελάσω ακόμα πιο πολύ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Βαρβάτος ο Σαμαράς ως πολιτικός; Ας γελάσω!!! Ο Άδωνης και η παρέα του θα έχουν μια μικρή απώλεια ψηφοφόρων που θα επιστρέψουν στη ΝΔ. Εγώ περιμένω να δω το Γιωργάκη στα δύσκολα για να γελάσω ακόμα πιο πολύ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μικρη απωλεια? Καλε ολοι μια παρεα θα γινουν :2funny: ΟΟσο για τον γιωργακη τι φοβασαι βρε αυτη η διανοια  :headbang: δεν χανεται, αυτο το ειδος παντα βρισκει τροπους να ανταπεξερχεται στις αντιξοοτητες της πολιτηκης ζωης. Τι να λεμε εχει μ υ α λ ο ο ανθρωπος :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.971
Πόντοι
22.785

Δεν είμαι πλέον σίγουρος τι με ενοχλεί περισσότερο, οι ανίκανοι και αναποτελεσματικοί πολιτικοί ή οι ανίκανοι και αναποτελεσματικοί σχολιαστές τους... :think: :think: :think:

Η κατάρα της μαλακίας σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!!!!!!!!!!
Ωραία βγήκε ο Αντώνης... ωραία κακώς βγήκε ο Αντώνης, τίποτα δε θα κάνει ο Αντώνης, θα του σκάσει η βόμβα του Αντώνη, θα του μείνει απο λάστιχο το LEXUS του Αντώνη!!!!!!!!!!!!

Γιατί μας είναι δύσκολο να είμαστε αισιόδοξοι και συνοδοιπόροι σε μια κατάσταση?

Γιατί πρέπει να χωριζόμαστε πάντα σε "εμείς", "εσείς" και "οι άλλοι"??????????????????/

Επισκέπτης
Δεν είμαι πλέον σίγουρος τι με ενοχλεί περισσότερο, οι ανίκανοι και αναποτελεσματικοί πολιτικοί ή οι ανίκανοι και αναποτελεσματικοί σχολιαστές τους... :think: :think: :think:

Ωραία βγήκε ο Αντώνης... ωραία κακώς βγήκε ο Αντώνης, τίποτα δε θα κάνει ο Αντώνης, θα του σκάσει η βόμβα του Αντώνη, θα του μείνει απο λάστιχο το LEXUS του Αντώνη!!!!!!!!!!!!

Γιατί μας είναι δύσκολο να είμαστε αισιόδοξοι και συνοδοιπόροι σε μια κατάσταση?

Γιατί πρέπει να χωριζόμαστε πάντα σε "εμείς", "εσείς" και "οι άλλοι"??????????????????/

Ωχ μην αγριευεις γλυκε μου υδραυλικε :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66

Δεν σου κάνει εντύπωση που έγινε αρχηγός της ΝΔ ο Σαμαράς ο οποίος παλιότερα κατείγγελε το διπολικό πολιτικό σύστημα και δημιούργησε άλλο κόμμα για να το θάψει αργότερα και να ξαναγυρίσει στη ΝΔ; Για το δε Γιωργάκη ο καιρός θα δείξει, αλλά και για αυτόν αυτοί που τον ανέδειξαν αργηγό τους τον ονομάζαν το παιντί!! Εμείς μια χαρά, ως πολίτες, αρμενίζουμε. Ο γιαλός είναι στραβός!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom