Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα μαριαννάκι , πολύ ωραία φώτο  ;)

Επισκέπτης
Καλά είμαι πριγκίπισσα!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Ξεκουράζομαι από μια δύσκολη μέρα.

Α Μαρουλομωρο μου να σου στυλω την δουλαρα τρελο Γαλη να σου κανει ενα μασαζ να σε χαλαρωσει ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και μετα βαλε την να καθαρισει και τα τζαμια στην βεραντα γλυκε μου  ;) :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Α Μαρουλομωρο μου να σου στυλω την δουλαρα τρελο Γαλη να σου κανει ενα μασαζ να σε χαλαρωσει ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και μετα βαλε την να καθαρισει και τα τζαμια στην βεραντα γλυκε μου  ;) :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ακούγεται καθόλου μα καθόλου άσχημη ιδέα!! Για φαντάσου την με το ένα χέρι να τρίβει την πλάτη μου και με το άλλο (για μην πάει ο νους σας στο πονηρό) τα τζάμια. Ελπίζω η ανόητη γαλή να μη μπερδεψει τις αλοιφές και αντί να γυαλίζουν τα πατώματα να γυαλίζει η πλάτη μου!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν ακούγεται καθόλου μα καθόλου άσχημη ιδέα!! Για φαντάσου την με το ένα χέρι να τρίβει την πλάτη μου και με το άλλο (για μην πάει ο νους σας στο πονηρό) τα τζάμια. Ελπίζω η ανόητη γαλή να μη μπερδεψει τις αλοιφές και αντί να γυαλίζουν τα πατώματα να γυαλίζει η πλάτη μου!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αγαπημενε μου φοβαμε οτι η τρελο γαλη ισως να το κανει και επιτηδες με της αλοιφες για να σε ξεκανη για τους εξης λογους
1ον που δεν της εγραψες το σπιτι στο Κουτσοποδι
2ον την αφησες για μια αλλη (ονοματα δεν λεω)
3ον δεν εφαγες την μεριδα απο το φρικασε που σου ειχε κανει την μερα που την παρατησες
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και η άλλη φώτο βέβαια δεν πάει πίσω.τα τέλεια οπίσθια  :-*

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Αγαπημενε μου φοβαμε οτι η τρελο γαλη ισως να το κανει και επιτηδες με της αλοιφες για να σε ξεκανη για τους εξης λογους
1ον που δεν της εγραψες το σπιτι στο Κουτσοποδι
2ον την αφησες για μια αλλη (ονοματα δεν λεω)
3ον δεν εφαγες την μεριδα απο το φρικασε που σου ειχε κανει την μερα που την παρατησες
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Αγαπημένη μου, δεν καταλαβαίνω γιατί η ανόητη γαλή είναι εκνευρισμένη μαζί μου. Κατά πρώτον, το σπίτι στο Κουτσοπόδι ήταν ήδη γραμμένο στο όνομά σου και το ήξερε. Κατά δεύτερον, δεν την άφησα για άλλη, αντίθετα εκείνη με απήγαγε υπό την απειλήν όπλου (νεροπίστολου)!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Και κατά τρίτον, φρικασέ δεν τρώω και το ήξερε. Άρα για κάποιον άλλον "τυχερό" το είχε ετοιμάσει.
Και μια φιλική συμβουλή. Απόφυγε τα πολλά φιλιά με έναν που έχει παρατσουκλι καρκίνος, ποτέ δεν ξέρεις τι του ξημερώνει!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Καληνύχτα και όνειρα γλυκά, ωραία Μαριάννα :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: και σε όλη την παρέα.

Επισκέπτης
Αγαπημένη μου, δεν καταλαβαίνω γιατί η ανόητη γαλή είναι εκνευρισμένη μαζί μου. Κατά πρώτον, το σπίτι στο Κουτσοπόδι ήταν ήδη γραμμένο στο όνομά σου και το ήξερε. Κατά δεύτερον, δεν την άφησα για άλλη, αντίθετα εκείνη με απήγαγε υπό την απειλήν όπλου (νεροπίστολου)!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Και κατά τρίτον, φρικασέ δεν τρώω και το ήξερε. Άρα για κάποιον άλλον "τυχερό" το είχε ετοιμάσει.
Και μια φιλική συμβουλή. Απόφυγε τα πολλά φιλιά με έναν που έχει παρατσουκλι καρκίνος, ποτέ δεν ξέρεις τι του ξημερώνει!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: 
[/

Α την απιστη Γαλη !!! Ετσι ειναι Ερωτα μου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* Τωρα Ξεδιπλωνεται το μυστιριο του (Φρικασε)αχα ωστε ετσι η ατιμη Γατα ηθελε να σε ξε(κανει)Ομορφο μου αγορι με ενα πιατο ζεστο φρικασε .. χμ εμ να δεις ερωτα μου αυριο τι εχει να παθει που θα την δω απο κοντα  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Καρκινος :think: :think: :think:
Μωρο μου  γλυκο και ομορφο θα τα πουμε αυριο , Πολλα φιλακια και καλη ξεκουραση ατερμονε ερωτα μου να εχεις μια γλυκια και καλη νυχτα (εγω θα σε κοιτω στα ονειρα μου) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Μαριάννα, τελικά θα μάθουμε πότε δουλεύεις;

karkinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
όνειρα γλυκα μαριαννάκι μου , καληνύχτα  :-* :-* :-*

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Για τοσο αποτομη με εχεις αγαπημενο μου (ονομα) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι για αποτομη αλλα αν σου ελεγε οτι εισαι κακασχημη  :grin: :grin:  τι θα τον ελεγες  :think:

Εχω μια απορια εδω και ενα χρονο Μαριαννα για το αγαπημενο ονομα  :think: θελω ενημερωση με πμ
Το καλο που σου θελω για να γλυτωσεις απο τα νυχια της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Στην αρχη μπορη να ειναι λιγο βιαια αλλα μετα θα γινουν ηδονιστικα  :dancing: :dancing: :dancing:
Καλημερα Μαριαννα  :-* :-*

bigandre

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Kαλημερα Μαριαννα γλυκα πω πω τρελα εισαι θα ερθω δεν υπαρχει περιπτωσει για τρελες πολλες εισαι γλυκος ανθρωπος πολυ.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom