You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Καλά είμαι πριγκίπισσα!!!
Ξεκουράζομαι από μια δύσκολη μέρα.
Α Μαρουλομωρο μου να σου στυλω την δουλαρα τρελο Γαλη να σου κανει ενα μασαζ να σε χαλαρωσει ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και μετα βαλε την να καθαρισει και τα τζαμια στην βεραντα γλυκε μου ;)
Επισκέπτης
καλησπέρα μαριαννάκι , πολύ ωραία φώτο ;)
Καλησπερα ψηλε μου αντρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σε ευχαριστω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα ψηλε μου αντρα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σε ευχαριστω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
σέξυ γλυκιά και γεμάτη υποσχέσεις όπως πάντα ;)
Α Μαρουλομωρο μου να σου στυλω την δουλαρα τρελο Γαλη να σου κανει ενα μασαζ να σε χαλαρωσει ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και μετα βαλε την να καθαρισει και τα τζαμια στην βεραντα γλυκε μου ;)
Δεν ακούγεται καθόλου μα καθόλου άσχημη ιδέα!! Για φαντάσου την με το ένα χέρι να τρίβει την πλάτη μου και με το άλλο (για μην πάει ο νους σας στο πονηρό) τα τζάμια. Ελπίζω η ανόητη γαλή να μη μπερδεψει τις αλοιφές και αντί να γυαλίζουν τα πατώματα να γυαλίζει η πλάτη μου!!
Επισκέπτης
σέξυ γλυκιά και γεμάτη υποσχέσεις όπως πάντα ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Δεν ακούγεται καθόλου μα καθόλου άσχημη ιδέα!! Για φαντάσου την με το ένα χέρι να τρίβει την πλάτη μου και με το άλλο (για μην πάει ο νους σας στο πονηρό) τα τζάμια. Ελπίζω η ανόητη γαλή να μη μπερδεψει τις αλοιφές και αντί να γυαλίζουν τα πατώματα να γυαλίζει η πλάτη μου!!
Αγαπημενε μου φοβαμε οτι η τρελο γαλη ισως να το κανει και επιτηδες με της αλοιφες για να σε ξεκανη για τους εξης λογους
1ον που δεν της εγραψες το σπιτι στο Κουτσοποδι
2ον την αφησες για μια αλλη (ονοματα δεν λεω)
3ον δεν εφαγες την μεριδα απο το φρικασε που σου ειχε κανει την μερα που την παρατησες
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αγαπημενε μου φοβαμε οτι η τρελο γαλη ισως να το κανει και επιτηδες με της αλοιφες για να σε ξεκανη για τους εξης λογους
1ον που δεν της εγραψες το σπιτι στο Κουτσοποδι
2ον την αφησες για μια αλλη (ονοματα δεν λεω)
3ον δεν εφαγες την μεριδα απο το φρικασε που σου ειχε κανει την μερα που την παρατησες
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αγαπημένη μου, δεν καταλαβαίνω γιατί η ανόητη γαλή είναι εκνευρισμένη μαζί μου. Κατά πρώτον, το σπίτι στο Κουτσοπόδι ήταν ήδη γραμμένο στο όνομά σου και το ήξερε. Κατά δεύτερον, δεν την άφησα για άλλη, αντίθετα εκείνη με απήγαγε υπό την απειλήν όπλου (νεροπίστολου)!!!
Και κατά τρίτον, φρικασέ δεν τρώω και το ήξερε. Άρα για κάποιον άλλον "τυχερό" το είχε ετοιμάσει.
Και μια φιλική συμβουλή. Απόφυγε τα πολλά φιλιά με έναν που έχει παρατσουκλι καρκίνος, ποτέ δεν ξέρεις τι του ξημερώνει!!
eisai poly omorfi mariana:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θα ήθελα πολύ να δε δώ:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
Αγαπημένη μου, δεν καταλαβαίνω γιατί η ανόητη γαλή είναι εκνευρισμένη μαζί μου. Κατά πρώτον, το σπίτι στο Κουτσοπόδι ήταν ήδη γραμμένο στο όνομά σου και το ήξερε. Κατά δεύτερον, δεν την άφησα για άλλη, αντίθετα εκείνη με απήγαγε υπό την απειλήν όπλου (νεροπίστολου)!!!
Και κατά τρίτον, φρικασέ δεν τρώω και το ήξερε. Άρα για κάποιον άλλον "τυχερό" το είχε ετοιμάσει.
Και μια φιλική συμβουλή. Απόφυγε τα πολλά φιλιά με έναν που έχει παρατσουκλι καρκίνος, ποτέ δεν ξέρεις τι του ξημερώνει!!
[/
Α την απιστη Γαλη !!! Ετσι ειναι Ερωτα μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* Τωρα Ξεδιπλωνεται το μυστιριο του (Φρικασε)αχα ωστε ετσι η ατιμη Γατα ηθελε να σε ξε(κανει)Ομορφο μου αγορι με ενα πιατο ζεστο φρικασε .. χμ εμ να δεις ερωτα μου αυριο τι εχει να παθει που θα την δω απο κοντα
Καρκινος
Μωρο μου γλυκο και ομορφο θα τα πουμε αυριο , Πολλα φιλακια και καλη ξεκουραση ατερμονε ερωτα μου να εχεις μια γλυκια και καλη νυχτα (εγω θα σε κοιτω στα ονειρα μου) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Επισκέπτης
eisai poly omorfi mariana
Σε ευχαριστω πολυ γλυκε μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καληνυχτα :-* :-* :-* :-*
καληνύχτα επίσηςΣε ευχαριστω πολυ γλυκε μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καληνυχτα :-* :-* :-* :-*
Deicidious
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 17
- Πόντοι
- 2.945
Μαριάννα, τελικά θα μάθουμε πότε δουλεύεις;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Οχι για αποτομη αλλα αν σου ελεγε οτι εισαι κακασχημη τι θα τον ελεγεςΓια τοσο αποτομη με εχεις αγαπημενο μου (ονομα)
Εχω μια απορια εδω και ενα χρονο Μαριαννα για το αγαπημενο ονομα θελω ενημερωση με πμ
Στην αρχη μπορη να ειναι λιγο βιαια αλλα μετα θα γινουν ηδονιστικαΤο καλο που σου θελω για να γλυτωσεις απο τα νυχια της
Καλημερα Μαριαννα :-* :-*
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 9K