Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 200
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα
Πρωινό η βικη
Απόγευμα εγώ.....
Η Βίκυ ειναι η κοπέλα?Καλημέρα
Πρωινό η βικη
Απόγευμα εγώ......
Καλημέρα
Πρωινό η βικη
Απόγευμα εγώ.....
Η Βίκυ ειναι η κοπέλα?Καλημέρα
Πρωινό η βικη
Απόγευμα εγώ......
Καλημέρα,vasilisa δεν ξερω τι ρόλο παιζεις εδώ αλλα πως γίνεται να ποσταρεις απο 2020 και να γραφεις κριτικές κ σχολεια για τα κορίτσια ενω τώρα το γράφεις ντε κ καλα σαν οτι τώρα τελευταία τις γνωρισες;μου έστειλες μήνυμα να σού πω την γνώμη μου για την Βίκυ ενω την ξέρεις κ πολύ καλά απο οτι γραφεις στο παρελθόνΕίναι πάνω από 40 μα κάνει όχι για δυο,αλλά για τρεις εικοσαρες.Ειναι μοναδική.
Να το θυμάσαι αυτό που σου λέω όταν πας.
Όλα τα κορίτσια του Άγκυρας είναι τρανς...Η Βίκυ ειναι η κοπέλα?
Η Βικυ ειναι μη εγχειρισμενη....Η Βίκυ ειναι η κοπέλα?
Σοβαρα τωρα?Η Βικυ ειναι μη εγχειρισμενη....
Στη φωτο ποια είναι?Σοβαρα τωρα?
Σοβαροτατα...Σοβαρα τωρα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στη φωτο ποια είναι?
Καλημερα opel2000.Σωστη η παρατηρηση σου φιλε μου,εχεις δικιο.Την Βίκυ την συνάντησα μια φορά πριν αρκετά χρόνια (8 η 9),αλλά λογο επαγγέλματος εφυγα εκτός Ελλάδας και έκτοτε δεν την ξαναείδα.Ποσταρω για αυτην απο το 2019 που την ξαναβρηκα εδω μεσα.Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι σπάνια στην Αθήνα και για λίγο διαστημα και καθε φορα που την επισκέπτομαι περναω ομορφα μαζι της ,οποτε παρόλο που τις περισσότερες φορές είμαι απών νομιζω ότι ένα λαικ και ένα σχόλιο θαυμασμου στα υπεροχα κορίτσια του μαγαζιου και συγκεκριμένα στην Βίκυ είναι το λιγότερο που μπορώ να κανω ,ειναι δικαιολογημενο και θα συνεχίσω έτσι γιατί το αξίζει.Καλημέρα,vasilisa δεν ξερω τι ρόλο παιζεις εδώ αλλα πως γίνεται να ποσταρεις απο 2020 και να γραφεις κριτικές κ σχολεια για τα κορίτσια ενω τώρα το γράφεις ντε κ καλα σαν οτι τώρα τελευταία τις γνωρισες;μου έστειλες μήνυμα να σού πω την γνώμη μου για την Βίκυ ενω την ξέρεις κ πολύ καλά απο οτι γραφεις στο παρελθόν
OkΚαλημερα opel2000.Σωστη η παρατηρηση σου φιλε μου,εχεις δικιο.Την Βίκυ την συνάντησα μια φορά πριν αρκετά χρόνια (8 η 9),αλλά λογο επαγγέλματος εφυγα εκτός Ελλάδας και έκτοτε δεν την ξαναείδα.Ποσταρω για αυτην απο το 2019 που την ξαναβρηκα εδω μεσα.Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι σπάνια στην Αθήνα και για λίγο διαστημα και καθε φορα που την επισκέπτομαι περναω ομορφα μαζι της ,οποτε παρόλο που τις περισσότερες φορές είμαι απών νομιζω ότι ένα λαικ και ένα σχόλιο θαυμασμου στα υπεροχα κορίτσια του μαγαζιου και συγκεκριμένα στην Βίκυ είναι το λιγότερο που μπορώ να κανω ,ειναι δικαιολογημενο και θα συνεχίσω έτσι γιατί το αξίζει.
Η αναμενόμενη επιστροφή που είναι πλέον γεγονός.Πρωινό μόνο για σήμερα η Μπάρμπι μαζί μου ...
Καλημέρα , τι ώρα ανοίγεται το πρωί λατρευτη θεα μου ;Καλημέρα πρωινό εγω