evaki_79
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2008
- Like
- 10
Κοριτσι μου ξεχασες να πης και τις ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ............
Ειναι θεμα Βαφης αγαπη μου μην ανυσηχεις σε 1000 χρονια θα στρωσει
Κοριτσι μου ξεχασες να πης και τις ΙΝΤΡΙΓΚΑΣ............
Αμεσως εσυ ......... ο νους σου στο κεχριΜονο για φαγητα βλεπω εδω απο ερωτικες πραξεις τιποτα
Να εισαι συγουρη οτι δεν σπουδασα μαγειρικη στο Νεκροτομειο που εργαζοσουν χρυση μου
Αντε και καλη καρδια Μαρουλινο μου ελαφρη θα ειναι το χωματακη θα σου εχω και το π,ς σου διπλα οταν βρυκολακιαζεις και θες να την βαρας να μην κουραζεσε, να βλεπεις οταν ειναι ον λαινε να μην ξενιτευεσε απο Σχοιστο να ανεβενεις Αχαρνων...
Μετα απο τοσο φαγητο σειρα εχει το κεχριΑμεσως εσυ ......... ο νους σου στο κεχρι
Κοριτσια και αγορια παω και εγω για φαγητουλι ........ καλο απογευμαΜετα απο τοσο φαγητο σειρα εχει το κεχρι
Κοριτσια και αγορια παω και εγω για φαγητουλι ........ καλο απογευμα
σε ολη την παρεα.
Δεν κατάλαβα την τελευταία παράγραφο καθόλου!!!!
Τι να εννοεί η ποιητρια άραγε;;;;;
Φιλακια πολλα και καλη ορεξη μωρο μου
Φ
Κακοηθειες ως συνηθως συκοφαντιες της αναξιας μαγειρησας για τις δικες μου λιχουδιες. Εχει σκασει γιατι δεν δοκιμαζεις τα φαγητα της δηλ.(τα υστερα του κοσμου)
Αχ μετα απο αυτον τον χωρησμο μου με τον Μαρουλια πρεπει να βρω αλλον Γκομενο με τα στανταρ που θελω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υψος γυρω στο 1 75 παρακαλω
με κοιλιτσα στα 95 96 κιλα ...
Μελαχρηνος με κοντο μαλι.....
οσο για το μοριο του αδιαφορο το μηκος και το παχος
υπαρχει κανεις ??????????
Και εσυ κυρια καμπια κατσε με τον Μαρουλοφωνια της κακιας ωρας
ΟΥουου τετοιοι υπαρχουν μπολικοι
Χμ φερε κανα δυο τρεις ετσι για τεστ ντραιβ
Αχ μετα απο αυτον τον χωρησμο μου με τον Μαρουλια πρεπει να βρω αλλον Γκομενο με τα στανταρ που θελω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υψος γυρω στο 1 75 παρακαλω
με κοιλιτσα στα 95 96 κιλα ...
Μελαχρηνος με κοντο μαλι.....
οσο για το μοριο του αδιαφορο το μηκος και το παχος
υπαρχει κανεις ??????????
Και εσυ κυρια καμπια κατσε με τον Μαρουλοφωνια της κακιας ωρας
103 χρυση μου Μα μαρουλια οχι......................................
103 χρυση μου Μα μαρουλια οχι......................................
Ζηλεύεις Ευάκι, ζηλεύεις!!! Άκου Μαρουλοφονιά της κακιάς ώρας!!!
Επειδή κατά λάθος άφησα την φετινή περαγωγή να καταστραφεί. Πως τολμάς να μου προσάπτεις τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς;;;;;
Τώρα αποδεικνύεται ποσο καλά έκανα που σε άφησα στα κρυα του λουτρού!!!
Απαπαπαπαπαπαπα να τον χαιρεσαι γλυκια μου
Ετσι κι αλλιως τον ειχα ξεγραμενο εδω και καιρο ευτηχως που υπαρχη κι ο Κομαντο το αγορι το δυμετρο με τα ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΑ... ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟ ΛΙΝΑΤΣΑ
Απαπαπαπαπαπαπα να τον χαιρεσαι γλυκια μου
Ετσι κι αλλιως τον ειχα ξεγραμενο εδω και καιρο ευτηχως που υπαρχη κι ο Κομαντο το αγορι το δυμετρο με τα ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΡΑΤΣΑ... ΜΩΡΗ ΠΑΛΙΟ ΛΙΝΑΤΣΑ
Ζηλεύεις Ευάκι, ζηλεύεις!!! Άκου Μαρουλοφονιά της κακιάς ώρας!!!
Επειδή κατά λάθος άφησα την φετινή περαγωγή να καταστραφεί. Πως τολμάς να μου προσάπτεις τέτοιους βαρείς χαρακτηρισμούς;;;;;
Τώρα αποδεικνύεται ποσο καλά έκανα που σε άφησα στα κρυα του λουτρού!!!