μια φορα θα γραψω κι εδώ εκτος χαβαλέ και καλης διάθεσης που εχουν και μου βγαζουν οι φιλες συνηθως...γιατι τα παιρνω με μερικα πραγματα...μηπως θελατε να τελειώνετε και μεσα???μηπως θελατε να αδειαζετε και την καποτα και να κανει creampie????μηπως βλέπετε πολλες τσοντες???μηπως να σεβεστε και την προσωπικοτητα ενός προσχαρου ατομου που δεν πονταρει σε θεματα που αφορουν την υγεια της και κατ'επεκταση και πολλων αλλων που ερχεται σε επαφη λογω επαγγέλματος???ελεοοοοςςςς!!!!με μερικους με αυτά που γραφουν και ρωτάνε αν το κανουν σοβαρα και όχι για τρολαρισμα απορω....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
1 κανει λες και της ειπαμε κατι το τρομερο!!!!! απλως ρωτησαμε αν κανει ελευθερο στοματικομια φορα θα γραψω κι εδώ εκτος χαβαλέ και καλης διάθεσης που εχουν και μου βγαζουν οι φιλες συνηθως...γιατι τα παιρνω με μερικα πραγματα...μηπως θελατε να τελειώνετε και μεσα???μηπως θελατε να αδειαζετε και την καποτα και να κανει creampie????μηπως βλέπετε πολλες τσοντες???μηπως να σεβεστε και την προσωπικοτητα ενός προσχαρου ατομου που δεν πονταρει σε θεματα που αφορουν την υγεια της και κατ'επεκταση και πολλων αλλων που ερχεται σε επαφη λογω επαγγέλματος???ελεοοοοςςςς!!!!με μερικους με αυτά που γραφουν και ρωτάνε αν το κανουν σοβαρα και όχι για τρολαρισμα απορω....
2 η γυναικα ειναι ψευτρα
3 γιατι τι μπορεις να κολησεις απο ελευθερο στοματικο(κοψτε το παραμύθι των ΜΜΕ το aids το κολας αν κανεις χρίσει ναρκωτικων με συρριγες η αν εισαι gay( οι περισσοτεροι που εχουν κολησει αυτη ειναι) και τελος πρεπει να εχεις εσυ πληγη στο πεος και αυτη στο στομα της και παλι μια στς 1000000000000000000000000000000000000 να παθεις κατι...ξυπνατε
1 κανει λες και της ειπαμε κατι το τρομερο!!!!! απλως ρωτησαμε αν κανει ελευθερο στοματικο
2 η γυναικα ειναι ψευτρα
3 γιατι τι μπορεις να κολησεις απο ελευθερο στοματικο(κοψτε το παραμύθι των ΜΜΕ το aids το κολας αν κανεις χρίσει ναρκωτικων με συρριγες η αν εισαι gay( οι περισσοτεροι που εχουν κολησει αυτη ειναι) και τελος πρεπει να εχεις εσυ πληγη στο πεος και αυτη στο στομα της και παλι μια στς 1000000000000000000000000000000000000 να παθεις κατι...ξυπνατε
συγνωμη το μονο που φοβαται καποιος να μην κολλησει δηλαδή στη σεξουαλικη επαφη είναι το AIDS???και μια απλη ουρολοιμωξη να παθεις που λεει ο λογος είναι σουπερ ε???
Επισκέπτης
οχισυγνωμη το μονο που φοβαται καποιος να μην κολλησει δηλαδή στη σεξουαλικη επαφη είναι το AIDS???και μια απλη ουρολοιμωξη να παθεις που λεει ο λογος είναι σουπερ ε???
ΖΗΤΩ Η ΔΕΞΙΑ
1 κανει λες και της ειπαμε κατι το τρομερο!!!!! απλως ρωτησαμε αν κανει ελευθερο στοματικο
2 η γυναικα ειναι ψευτρα
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΜΝ ΑΠΟ ΦΙΛΙ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα ΣΜΝ μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, μπορείς να κολλήσεις κάποιο και από το στόμα, σε περίπτωση που εσύ κι ο σύντροφος σου πάσχετε π.χ. από ουλίτιδα και έχετε πληγές στο στόμα. Αυτό βέβαια είναι μια μάλλον ακραία περίπτωση. Πάντως, τα ΣΜΝ που θεωρητικά μπορούν με μεταδοθούν με το φιλί είναι η ηπατίτιδα Β, το AIDS και η σύφιλη (μόνο όταν υπάρχουν βλάβες από την ασθένεια γύρω από το στόμα).
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΜΝ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Με το στοματικό σεξ μπορούν να μεταδοθούν η ηπατίτιδα Β, η σύφιλη, το AIDS και ο έρπης των γεννητικών οργάνων. Γι ' αυτό και πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις με προφυλακτικό. Αν δεν τρελαίνεσαι με την ιδέα, δοκίμασε κάποιο από τα προφυλακτικά με γεύσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα ΣΜΝ μεταδίδονται με τη σεξουαλική επαφή. Ωστόσο, μπορείς να κολλήσεις κάποιο και από το στόμα, σε περίπτωση που εσύ κι ο σύντροφος σου πάσχετε π.χ. από ουλίτιδα και έχετε πληγές στο στόμα. Αυτό βέβαια είναι μια μάλλον ακραία περίπτωση. Πάντως, τα ΣΜΝ που θεωρητικά μπορούν με μεταδοθούν με το φιλί είναι η ηπατίτιδα Β, το AIDS και η σύφιλη (μόνο όταν υπάρχουν βλάβες από την ασθένεια γύρω από το στόμα).
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Με το στοματικό σεξ μπορούν να μεταδοθούν η ηπατίτιδα Β, η σύφιλη, το AIDS και ο έρπης των γεννητικών οργάνων. Γι ' αυτό και πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις με προφυλακτικό. Αν δεν τρελαίνεσαι με την ιδέα, δοκίμασε κάποιο από τα προφυλακτικά με γεύσεις που κυκλοφορούν στο εμπόριο.
τελειωμα μεσα σου δεχεσαι???μην πεις κανα όχι και ξενερωσει κανεις
καλο βραδυ σε ολους ...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
τελειωμα μεσα σου δεχεσαι???μην πεις κανα όχι και ξενερωσει κανεις
τρελέ εισαι καλο παιδι και γι αυτο σε πάω
Επισκέπτης
Ο γκομενος του εισαι εσυ και πεταγεσε?τελειωμα μεσα σου δεχεσαι???μην πεις κανα όχι και ξενερωσει κανεις
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
εγω παντως ειμαι ολυμπιακοςτρελε εισαι καλο παιδι και γι αυτο σε παο
Ο γκομενος του εισαι εσυ και πεταγεσε?
του???βλέπεις καποιο προσωπο που να το αντιπροσωπευει το ''του''?????πεταγομαι όπως λες γιατι δεν μπορω να βλεπω να κραζουν για αδιανόητα πραγματα...η μαλλον για αυτονόητα πραγματα...να εχεις ένα υπεροχο βραδυ!!!
τρελε εισαι καλο παιδι και γι αυτο σε παο
κι εγω σε παω ρε ζουζουνα μου!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Biky_Trans
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2009
- Like
- 1.154
Καλησπέρα σε ολους. Σημερα μετα τις 5 θα είμαι στο αγκυρας 1
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.384
- Πόντοι
- 606
εσυ μωρο μου ακαποτο κανεις?????
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 5.547
μεχρι τι ωρα θα εισαι????
Επισκέπτης
Πολύ όμορφη η στάση σου για ιερόδουλη. Συνήθως εσείς δεν μιλάτε,μπράβο που ενημέρωνεσαι όμως.
Στο φόρουμ υπήρχε παλιά που διάβαζα ένα γιαννης ροκ αλλά τον τρέλλανε ο ποκαχόντας (ότι να'ναι)
με τις μαλακίες του και νομίζω εξαφανίστηκε.Πολύ καλός ήταν αυτός ο συναγωνιστής ο γιαννης ροκ
και βοήθουσε με π.μ.Ήταν νομιζω γιατρός.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.345
- Πόντοι
- 22.785
..........καλημερα σε ολους τελεια μερα σημερα...
Απο τωρα μεχρι αργα το βραδυ θα ειμαι εγω ... σας περιμενω
..... Καταπίνω ένα 100άρι καί κατά τις 3 έφθασα μωράκι.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K