Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Algegario

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπερα..ας μας ενημερωσει η ομορφη μαριαννα μας για τις βαρδιες πλεον με τα την απουσια της barbie και εαν θα υπαρχει καινουργια μεταγραφη :)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Καλησπερα..ας μας ενημερωσει η ομορφη μαριαννα μας για τις βαρδιες πλεον με τα την απουσια της barbie και εαν θα υπαρχει καινουργια μεταγραφη :)
Κοίτα φιλαράκο! από ότι ξέρω, η Μαριάννα,  η Βίκυ, και η Ζωή, είναι τα σταθερά μωρά στο Αγκύρας 1! οι άλλες πάνε και έρχονται…  τώρα δεν θέλω να αναφέρω ονόματα… αλλά και η Μπαρμπη όπως και άλλες κοπέλες, ήταν πολύ καλές για το μαγαζί, αλλά δυστυχώς κάθε κοπέλα ψάχνει να βρει το καλλίτερο… Εγώ αρκούμε σε αυτό το σπιτάκι με τα κορίτσια αυτά…  είναι αστέρια! για μενα….παντα…… :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Κοίτα φιλαράκο! από ότι ξέρω, η Μαριάννα,  η Βίκυ, και η Ζωή, είναι τα σταθερά μωρά στο Αγκύρας 1! οι άλλες πάνε και έρχονται…  τώρα δεν θέλω να αναφέρω ονόματα… αλλά και η Μπαρμπη όπως και άλλες κοπέλες, ήταν πολύ καλές για το μαγαζί, αλλά δυστυχώς κάθε κοπέλα ψάχνει να βρει το καλλίτερο… Εγώ αρκούμε σε αυτό το σπιτάκι με τα κορίτσια αυτά…  είναι αστέρια! για μενα….παντα…… :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :smitten:

Και είσαι ποιος ακριβώς είσαι που μιλάς αντ' αυτών; Μήπως ο δικηγόρος τους; :think:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Θέλω να πω σαν φαν! πελάτης του Άγκυρας 1.. ότι  πέρασαν πολλές κοπέλες από εκεί, από ότι ξέρω… Η Αλεξία! η Εύα! η Ελενα! η Μπαρμπη! Πρόσφατα, και άλλες πολλές. Αλλά το στήριγμα αυτού του μπουρδελου, είναι η Μαριάννα, και η Βίκυ, πρόσφατα.. ακόμα και η Ζωή!εδω και καιρο… Δεν κατηγορώ καμία κοπέλα.. αλλά άμα σε ένα σπίτι, από έναν σεισμό σπάσει μια κολόνα, το σπίτι θέλει γκρέμισμα… τώρα ποια είναι η κολόνα? μια και μοναδική… ΜΑΡΙΑΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup: :smitten: :thumbsup: :smitten: :thumbsup: :smitten: :thumbsup: :smitten: :thumbsup: :smitten: :thumbsup: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Κολόνα του μπουρδέλου μου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Και είσαι ποιος ακριβώς είσαι που μιλάς αντ' αυτών; Μήπως ο δικηγόρος τους; :think:
Όχι, φίλε μου, δεν είμαι δικηγόρος… απλά είμαι  αρκετό καιρό φανατικός πελάτης, και ξέρω τη παίζει….  και με αυτό το δικαίωμα μιλώ… τώρα εάν τα κορίτσια μου το απαγορέψουνε? τότε δεν ξαναμιλώ..οκ??? :argue: :bounce: :argue: :bounce: :argue: :bounce: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Εσύ κ. Μαρούλια.. από της κρητικές σου, ήσουν φαν! της Εύας, και της Μαριάννας.. κάνω λάθος? και ως τη, η ειρωνεία? κ Μαρούλια???? :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :boff: :boff:

Δεν ειρωνεύομαι!! Απλούστατα κάνω χιούμορ!!

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.250

Μαρουλομανουλο μου σιγουρα δεν χρειαζομαστε δικηγορους.....χρειαζομαστε μονο φιλους  :idiot: και καμια καλη κουβεντα βρε αδερφε οχι μονο κακιες......

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.250
Τωρα το πρωι εργαζομαι εγω και το απογευμα η βικη :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• 043.JPG
    043.JPG
    53,8 KB · Εμφανίσεις: 44

stamatis74

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
94
Πόντοι
0
Σήμερα το απόγευμα ποιά κοπέλα εργάζεται???

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
    Μαρουλομανουλο μου σιγουρα δεν χρειαζομαστε δικηγορους.....χρειαζομαστε μονο φιλους  :idiot: και καμια καλη κουβεντα βρε αδερφε οχι μονο κακιες......

Είσαι θεά!! Αξέχαστη θα μείνεις :smitten: :smitten: :smitten:

sotsl

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Εχουμε πληροφοριες για Το κελλακυ που ανεφερε η Μαριαννα

beton arme

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα στις κοριτσαρες του σπιτιου κ στους λοιπους συναγωνιστες!! μπορω να εχω ενημερωση εαν η μαριαννα θα φυγει καθολου για διακοπες..?κ εαν κανει κ καποια βραδια βαρδια..ευχαριστω πολυ κ καλες βουτιες σε ολους κ ολες!!

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.250
Είσαι θεά!! Αξέχαστη θα μείνεις :smitten: :smitten: :smitten:

μαρουλομωρο μου περισσοτερο επικειδηο  :2funny: :2funny: :2funny:μου θυμιζει το αξεχαστη θα μεινεις.. :2funny: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
  Παρεπιμπτονυως ποτε θα δουμε μαζι  ;)τον μονε?.... :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 027.JPG
    027.JPG
    52,7 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 002.JPG
    002.JPG
    108,2 KB · Εμφανίσεις: 46

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.250
καλησπερα στις κοριτσαρες του σπιτιου κ στους λοιπους συναγωνιστες!! μπορω να εχω ενημερωση εαν η μαριαννα θα φυγει καθολου για διακοπες..?κ εαν κανει κ καποια βραδια βαρδια..ευχαριστω πολυ κ καλες βουτιες σε ολους κ ολες!!

Μωρο μου εγω θα λειψω 9 με 20 .... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*και ναι τις τριτες το βραδυ προς το παρον δουλευω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom