Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Ρε!φιλε?εχεις,προβλημα εσυ?????θα μαραζώσει το θρεντακι, μονο ο Ιππότης θα μονολογεί :'( :'( :'(
Ρε!φιλε?εχεις,προβλημα εσυ?????θα μαραζώσει το θρεντακι, μονο ο Ιππότης θα μονολογεί :'( :'( :'(
Κοίτα φιλαράκο! από ότι ξέρω, η Μαριάννα, η Βίκυ, και η Ζωή, είναι τα σταθερά μωρά στο Αγκύρας 1! οι άλλες πάνε και έρχονται… τώρα δεν θέλω να αναφέρω ονόματα… αλλά και η Μπαρμπη όπως και άλλες κοπέλες, ήταν πολύ καλές για το μαγαζί, αλλά δυστυχώς κάθε κοπέλα ψάχνει να βρει το καλλίτερο… Εγώ αρκούμε σε αυτό το σπιτάκι με τα κορίτσια αυτά… είναι αστέρια! για μενα….παντα……Καλησπερα..ας μας ενημερωσει η ομορφη μαριαννα μας για τις βαρδιες πλεον με τα την απουσια της barbie και εαν θα υπαρχει καινουργια μεταγραφη
Κοίτα φιλαράκο! από ότι ξέρω, η Μαριάννα, η Βίκυ, και η Ζωή, είναι τα σταθερά μωρά στο Αγκύρας 1! οι άλλες πάνε και έρχονται… τώρα δεν θέλω να αναφέρω ονόματα… αλλά και η Μπαρμπη όπως και άλλες κοπέλες, ήταν πολύ καλές για το μαγαζί, αλλά δυστυχώς κάθε κοπέλα ψάχνει να βρει το καλλίτερο… Εγώ αρκούμε σε αυτό το σπιτάκι με τα κορίτσια αυτά… είναι αστέρια! για μενα….παντα……
Θέλω να πω σαν φαν! πελάτης του Άγκυρας 1.. ότι πέρασαν πολλές κοπέλες από εκεί, από ότι ξέρω… Η Αλεξία! η Εύα! η Ελενα! η Μπαρμπη! Πρόσφατα, και άλλες πολλές. Αλλά το στήριγμα αυτού του μπουρδελου, είναι η Μαριάννα, και η Βίκυ, πρόσφατα.. ακόμα και η Ζωή!εδω και καιρο… Δεν κατηγορώ καμία κοπέλα.. αλλά άμα σε ένα σπίτι, από έναν σεισμό σπάσει μια κολόνα, το σπίτι θέλει γκρέμισμα… τώρα ποια είναι η κολόνα? μια και μοναδική… ΜΑΡΙΑΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όχι, φίλε μου, δεν είμαι δικηγόρος… απλά είμαι αρκετό καιρό φανατικός πελάτης, και ξέρω τη παίζει…. και με αυτό το δικαίωμα μιλώ… τώρα εάν τα κορίτσια μου το απαγορέψουνε? τότε δεν ξαναμιλώ..οκ???Και είσαι ποιος ακριβώς είσαι που μιλάς αντ' αυτών; Μήπως ο δικηγόρος τους;
Εσύ κ. Μαρούλια.. από της κρητικές σου, ήσουν φαν! της Εύας, και της Μαριάννας.. κάνω λάθος? και ως τη, η ειρωνεία? κ Μαρούλια????Κολόνα του μπουρδέλου μου!!!
Εσύ κ. Μαρούλια.. από της κρητικές σου, ήσουν φαν! της Εύας, και της Μαριάννας.. κάνω λάθος? και ως τη, η ειρωνεία? κ Μαρούλια????
οκ!πασο,φιλε...Δεν ειρωνεύομαι!! Απλούστατα κάνω χιούμορ!!
Και είσαι ποιος ακριβώς είσαι που μιλάς αντ' αυτών; Μήπως ο δικηγόρος τους;
Σήμερα το απόγευμα ποιά κοπέλα εργάζεται???
Μαρουλομανουλο μου σιγουρα δεν χρειαζομαστε δικηγορους.....χρειαζομαστε μονο φιλους και καμια καλη κουβεντα βρε αδερφε οχι μονο κακιες......
εμαθε κανεις τιποτα????Εχουμε πληροφοριες για Το κελλακυ που ανεφερε η Μαριαννα
Είσαι θεά!! Αξέχαστη θα μείνεις
καλησπερα στις κοριτσαρες του σπιτιου κ στους λοιπους συναγωνιστες!! μπορω να εχω ενημερωση εαν η μαριαννα θα φυγει καθολου για διακοπες..?κ εαν κανει κ καποια βραδια βαρδια..ευχαριστω πολυ κ καλες βουτιες σε ολους κ ολες!!