Νέα

Αγκύρας 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alitis4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

komo

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Like
424
Πόντοι
21
barbie ανεβασε φωτο απο διακοπες να μας φτιαξεις.φιλακια

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1
Καλησπέρα στη σεξυ Μπάρμπυ  :tits2: κ στα υπόλοιπα κορίτσια του Αγλύρας!!!  :kissass:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Κουκλαρες μου...φιλουδια πολλα..αγαπες μου! :thumbsup: :smitten: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :thumbsup: :thumbsup:

eliza27

Ιερόδουλη
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Like
3.935
αγαπητή μου φιλοι σας ενημερώνω οτι σταματησα να εργαζομαι στο αγκυρας .. :(
σας ευχαριστω ολους ... και ενα μεγαλο ευχαριστω στην μαριαννα για την συνεργασία μας.. :'( :'( :'(
καλο καλοκαίρι σε ολους  :-* :-* :-*

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
σας ευχαριστω ολους ... και ενα μεγαλο ευχαριστω στην μαριαννα για την συνεργασία μας.. :'( :'( :'(

πω πω ... που θα εισαι πλεον Ελσα ?

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
καλο καλοκαίρι σε ολους  :-* :-* :-*
Γιατι,ρε,ΜΩΡΟ?????παντως σαν το ΑΓΚΥΡΑΣ 1!κανενα!!!! κριμα! :badair: :thumbsup: :badair: :thumbsup:

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.250

Και εγω σε ευχαριστω για την αψογη συνεργασια μας.Να εισαι καλα και ευχομαι τα καλυτερα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
θα μαραζώσει το θρεντακι, μονο ο Ιππότης θα μονολογεί  :'( :'( :'(

mariannaki mariannaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
15 Νοε 2013
Like
5.250
θα μαραζώσει το θρεντακι, μονο ο Ιππότης θα μονολογεί  :'( :'( :'(

Ε οχι πολυ συντομα θα ειναι κοντα σας το κελακι μας :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:μπορει να μην υποκαταστησει ανταξια την επαφη αλλα θα δουμε πως θα τα πατε :uglystupid:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Θέλω να πω σαν φαν! πελάτης του Άγκυρας 1.. ότι  πέρασαν πολλές κοπέλες από εκεί, από ότι ξέρω… Η Αλεξία! η Εύα! η Ελενα! η Μπαρμπη! Πρόσφατα, και άλλες πολλές. Αλλά το στήριγμα αυτού του μπουρδελου, είναι η Μαριάννα, και η Βίκυ, πρόσφατα.. ακόμα και η Ζωή!εδω και καιρο… Δεν κατηγορώ καμία κοπέλα.. αλλά άμα σε ένα σπίτι, από έναν σεισμό σπάσει μια κολόνα, το σπίτι θέλει γκρέμισμα… τώρα ποια είναι η κολόνα? μια και μοναδική… ΜΑΡΙΑΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup: :smitten: :thumbsup: :smitten: :thumbsup: :smitten: :thumbsup: :smitten: :thumbsup: :smitten: :thumbsup: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom